Látom már többen elindultak ma. Mi csak estefelé fogunk, még be sem csomagoltam, viszont az eddigi nyugalom átváltott izgatottságba, úgyhogy már nagyon várom, hogy ott legyünk.
NEM AKAROK 38 fokba itthon úszni saját levemben a munkahelyemen!! Visza akarok menni NeiPoriba!! Alig várom már a jövő nyarat, és tuti,hogy két turnusra fizetünk be. Esetleg tudja valaki az Andonia apartman tulajdonosának a telefonszámát? Szerintetek honnan tudnám kiderítani? mInt kiderült az Övéké az apartman, és a szüleié egy utcával feljebb van, a központ felé, szép nagy sárga, két szintes apartmanház.
Ha valaki megy az Andoniába, megtenné,hogy megkérdezi. Fekete hajú fiatal hölgy, két kisegyereke van, egyedül ő beszél angolul, nagyon kedves. Hátha nem kellene utazási irodán keresztül foglalnunk. Szerintetek van esély rá?
#1738242011-08-22 14:20:27 Válasz a #173804. hsz-ra
"dinnyebubus"
Meglátod milyen gyorsan kiértek Görögországba, ezt már szeretem mikor lázba hoz az én szeretet Nei Pori-m. Csak így tovább, érezzétek magatokat nagyon jól, és jó utat oda-vissza, majd élményekkel teli, várunk benneteket itt a fórumon, addig is gondolatban veletek leszünk....Hurrá Nei Pori-mert ezt nem lehet megunni.
#1738262011-08-22 14:26:51 Válasz a #173824. hsz-ra
Helló "Eramama"
Nagyon jól tájékozódj az árakkal kapcsolatban legyen össze hasonlításod az utazási iroda és a kinti kiadó szobák áraival. Természetesen alkudni kötelező. Én nagyon sokáig jártam a Zorba utcába mert meg voltam elégedve, csak sajnos nem tudom az idén mi történt az én Manolám- mal nem tudtam vele kapcsolatba lépni, és mikor kint voltam júni-ban akkor sem találtam otthon soha. És rendezetlen volt az apartman környéke, ami máskor az egyik legszebb apartman volt. AGGÓDOM..miatta.
A halkidiki félszigeten található Toroniban lévő Studio Castro nevű apartman hotel az alapvetö tisztálkodási feltételek sem felel meg.
Nincs VÍZ a 3-ik emeleten csak néha az is sós víz !!!! hogyan lehet a sótól sós vizben le mosdani, katasztrófa. A fürdő szobában olyan bűz van, hogy ember ezt ember elviselni nem tudja!!! Nincs WC illatosító, sem takarítás.
Én 63 éves vagyok a családommal akartunk eltölteni egy kellemes hetet de ez nem sikerült. Bejártam fél világot de ilyen ocsmány helyel és tulajdonossal még nem találkoztam
MÉG JÓ :HOGY A TENGER ÉS TÁJ SZÉPSÉGE NEM Vliali Maria tajdonos nőtől függ!!
Az árnyékolót nem lehetett kihajtani mert letörik,a klimát csak akkor lehet használni ha otthon vagy,mikor szállásra érkeztünk a BŰZ ÉS FORROSÁG VÁRT!!
Nagyon sajnálom, hogy studio castrót választottam.
tegnap hajnalban 3 kor indultunk peströl nulla perc várakozások a határokon, délután 3 kor már görög földön voltunk, a heraklia kempingben vertük fel a sátrat,nagyon jo a kemping,most Nei Poribol a hotel evdion parkolojábol irogatok, a viz nagyon franko és minden ahogyan szokott lenni, Tallérék is megérkeztek valoszinüleg,de még nem találkoztunk
#1739202011-08-23 16:17:14 Válasz a #173826. hsz-ra
Ok, mindenképp körül fogok nézni, tulajdonképpen a mostani utazási irodával sem volt semmi gond, nagyon szép volt az apartman, gyorsa a busz, a partner utazási iroda meg.... hát arról nem tehetnek,hogy drágák és lehúzósak. De élelmesek voltunk, nem velük mentünk a fakultatív programokra. Jövőre mindenképp autóval szeretnénk menni, de a Kalandozás csekély árengedményt ad az árakból,ha saját autóval utazol. Azt hiszem 10 ezret. Két turnusra szeretnénk maradni, legalább 14 napot. Ezért próbálok privát apartmant intézni, nagyon jól éreztük magunkat. Ez az Andonia nagyon szép volt. Mindenkinek ajánlom. Olvastam lentebb, hogy Toroniba hogy jártak, hát elszomorító. El tudja keseríteni az ember nyaralását. Hát erre jók a fórumok, én is Tőletek tudtam meg mindent, ami szükséges.
A kintlévőknek jó nyaralást!
Mi 2008-ban, nászúton voltunk Nei Poriban, és szinte minden nap gondolunk rá. Azóta született egy kislányunk, aki most 14 hónapos, így csak jövőre tervezzük ismét. Már alig várom!!!!
Kérdésem, hogy kisgyerekkel milyen busszal kimenni? Volt aki be merte vállalni a buszt egy 24-26 hónapossal?
Köszi a válaszokat előre is!
#1739262011-08-23 17:45:25 Válasz a #173923. hsz-ra
Szia Hanaa!
Mi egy hete jöttünk haza busszal Nei Poriból, a buszon több kisgyerek is volt, kb. 2 éves és 5 év körüliek. Nagyon jól bírták a buszozást, nem volt velük semmi probléma, miattuk nem kellett a busznak külön megállni. Nyugodtan lehetett tőlük aludni, mert ők is aludtak.
Szerintem jövőre már Ti is elindulhattok.
Üdv: Saci
Teljesen őszintén, ezt gyereke válogatja. Utaztam már a buszon hisztis 4 évessel és teljesen nyugodt 2 évessel is, aki jól bírta az utat. Mivel nagyobb részt este, éjjel megy a busz, így szerencsés esetben átalusszák ezen időszakot.