tegnap hajnalban 3 kor indultunk peströl nulla perc várakozások a határokon, délután 3 kor már görög földön voltunk, a heraklia kempingben vertük fel a sátrat,nagyon jo a kemping,most Nei Poribol a hotel evdion parkolojábol irogatok, a viz nagyon franko és minden ahogyan szokott lenni, Tallérék is megérkeztek valoszinüleg,de még nem találkoztunk
Örülök neki, hogy rendben kiértetek. Jó pihenést, és azért ne feledkezz meg azokról sem kik itthon maradtunk és gályázunk.
Egy szóval minden jót nektek akik most kint vagytok.
Üdvözlettel Gyula!
A halkidiki félszigeten található Toroniban lévő Studio Castro nevű apartman hotel az alapvetö tisztálkodási feltételek sem felel meg.
Nincs VÍZ a 3-ik emeleten csak néha az is sós víz !!!! hogyan lehet a sótól sós vizben le mosdani, katasztrófa. A fürdő szobában olyan bűz van, hogy ember ezt ember elviselni nem tudja!!! Nincs WC illatosító, sem takarítás.
Én 63 éves vagyok a családommal akartunk eltölteni egy kellemes hetet de ez nem sikerült. Bejártam fél világot de ilyen ocsmány helyel és tulajdonossal még nem találkoztam
MÉG JÓ :HOGY A TENGER ÉS TÁJ SZÉPSÉGE NEM Vliali Maria tajdonos nőtől függ!!
Az árnyékolót nem lehetett kihajtani mert letörik,a klimát csak akkor lehet használni ha otthon vagy,mikor szállásra érkeztünk a BŰZ ÉS FORROSÁG VÁRT!!
Nagyon sajnálom, hogy studio castrót választottam.
Helló "klenopapa"
Jövőre próbáljátok ki Nei Pori-t. Biztos nem lesz ilyen negatív élményben részetek. 16-éve ide járok.
De jó Nektek! Örülök, hogy épségben és jó időben odaértetek. Majd napozzatok, fürcsizzetek és nyaraljatok nagyokat. Azért gondoljatok néha ránk is, itthon maradottakra A talin egy pohárral igyatok ránk is
Ahogy többen is írták, valóban erősen gyerek és ezen keresztül szülő függő, hogy egy gyerek hogy bírja a buszt. Nálunk most is voltak kis gyerekek, de azonkívül, hogy az egyik picit sokat beszélt, semmi gond nem volt velük.
Többször is utaztam egész kis gyerekekkel is a buszon, de eddig szerencsére sosem volt ebből gond. Tehát szerintem bátran neki lehet indulni. Szerintem egy idő után úgyis automatikusan elalszanak
Mi autóval, repülővel rendszeresen utazunk kisgyerekkel. A fiam most 2 éves és nincs vele semmi gond. Neked kell bevállalósnak lenni, kitalálni, hogy hol és hogyan szoptatsz, pelust cserélsz, és hogyan kötöd le a figyelmét. Persze gyenge idegzetűeknek nem ajánlom. 2 évesen van hiszti, és akarat. Most a 2 hónapos babánkat is visszük Nei Poriba. Szerintem ha valaki szereti Görögországot, szerettesse meg a gyerekeivel is minél hamarabb. Kint még könnyebb az élet mint itthon a lakásban.Remélem hasznosak az infok.
Mi 2008-ban, nászúton voltunk Nei Poriban, és szinte minden nap gondolunk rá. Azóta született egy kislányunk, aki most 14 hónapos, így csak jövőre tervezzük ismét. Már alig várom!!!!
Kérdésem, hogy kisgyerekkel milyen busszal kimenni? Volt aki be merte vállalni a buszt egy 24-26 hónapossal?
Köszi a válaszokat előre is!
Szia!
Mi júniusban voltunk Nei Porin busszal és a velünk is sok gyerek utazott. Ahogy Sancho is írta volt, amelyiknek be nem állt a szája (), mások egész csendesen tűrték az utat, volt egy 3 gyerekes család is (olyan 2-7 év közötti gyerekekkel) és volt egy egész pici babás család is (kb. 6-7 hónapos lehetett), de egyikükkel sem volt gond.
Mi 2008-ban, nászúton voltunk Nei Poriban, és szinte minden nap gondolunk rá. Azóta született egy kislányunk, aki most 14 hónapos, így csak jövőre tervezzük ismét. Már alig várom!!!!
Kérdésem, hogy kisgyerekkel milyen busszal kimenni? Volt aki be merte vállalni a buszt egy 24-26 hónapossal?
Köszi a válaszokat előre is!
Szia!
Mi júniusban voltunk Nei Porin busszal és a velünk is sok gyerek utazott. Ahogy Sancho is írta volt, amelyiknek be nem állt a szája (), mások egész csendesen tűrték az utat, volt egy 3 gyerekes család is (olyan 2-7 év közötti gyerekekkel) és volt egy egész pici babás család is (kb. 6-7 hónapos lehetett), de egyikükkel sem volt gond.
Anikó
Ezt én is alá tudom támasztani amit az "AniFeri írt, mert együtt utaztunk a buszon oda-vissza.
Sőt egymás mellett volt a szobánk ...