#1742182011-08-25 20:23:21 Válasz a #174099. hsz-ra
szervusz bejci!
Szokás szerint az Aranyházban leszünk. Minden évben idemegyünk. Közel van a parthoz, tiszta rendes apartman, csöndes (nem a főútvonalon van), könnyen elérünk mindent.
#1742222011-08-25 20:33:26 Válasz a #174220. hsz-ra
Pinga!
Azért pihenjél is. Egyébként jó,hogy bejelentkezel, és tudunk Rólatok. A holnapi tali résztvevőknek üdvözlet, Tallérnak és Jamaszéknak add át légyszi! Ott lennék megint szívesen! De hát már a mi időnk lejárt. Szenvedünk itthon a kánikulában. Fürödjetek helyettünk is!
Üdv: Saci
Pinga!
Azért pihenjél is. Egyébként jó,hogy bejelentkezel, és tudunk Rólatok. A holnapi tali résztvevőknek üdvözlet, Tallérnak és Jamaszéknak add át légyszi! Ott lennék megint szívesen! De hát már a mi időnk lejárt. Szenvedünk itthon a kánikulában. Fürödjetek helyettünk is!
Üdv: Saci
átadom mindenkinek,
a vizböl kételenség kijönni reggel 10 töl este 7 ig,utána rohanás van gyrost enni ,olyan éhesek vagyunk
#1742922011-08-26 15:45:02 Válasz a #174242. hsz-ra
Helló "Pinga" és a többiek.
Akkor nincs még horgászat, hogy az ebédre valót kifogd. Jó étvágyat a GYROS-hoz, össze futott a nyálam---hmmmm
Üdv mindenkinek.
#1743032011-08-26 17:31:01 Válasz a #174219. hsz-ra
Sziasztok!
Vsotina! Mi is laktunk az Arany házban, én is szerettem, csak most olyan későn kapcsoltunk, hogy utazni akarunk - és tudunk is- hogy Anettéknál már nem volt hely.
Szerintem még BRoberték is csatlakozhatnának a talihoz!
Minket könnyű lesz megismerni, hárman leszünk: férjem a 3 éves kislányunk és én.
Ma már a nk-i zöldkártyát is kiváltottam és a bztosítást is megkötöttem. Még azért a hétvégén leugrunk Balatora, kihasználjuk a magyar nyár szépségeit is... aztán irány Gurgu!! )
A taliról még annyit, hogy jó lenne, ha 31-e előtt megbeszélnénk melyik nap legyen, hogy aznap este az ugrálós gyerekrészt messze elkerüljük!
Sziasztok!
Vsotina! Mi is laktunk az Arany házban, én is szerettem, csak most olyan későn kapcsoltunk, hogy utazni akarunk - és tudunk is- hogy Anettéknál már nem volt hely.
Szerintem még BRoberték is csatlakozhatnának a talihoz!
Minket könnyű lesz megismerni, hárman leszünk: férjem a 3 éves kislányunk és én.
A taliról még annyit, hogy jó lenne, ha 31-e előtt megbeszélnénk melyik nap legyen, hogy aznap este az ugrálós gyerekrészt messze elkerüljük!
Pinga: Jól nyomod... hajnalig buli...
Ha lehet, akkor inkább 29 délelőttig, mert utána nem leszek net, csak tenger közelben és akkor marad a palackposta
#1743152011-08-26 20:13:05 Válasz a #174308. hsz-ra
Szervusztok
Akkor, hogy mindenki ott tudjon lenni - elseje vagy másodika - lenne jó. Pinga te vagy a döntő, neked a legrövidebb az időd. Várjuk a javaslatodat
Bejci: Tudod milyen sokan lesznek párban 3 év körüli kislánnyal?? Inkább azt mondd melyik házban lesztek, illetve, hogy melyik nap jó nektek a találkozóra.