#1743342011-08-27 08:36:38 Válasz a #174225. hsz-ra
Pinga!
De jó Nektek Tegnap én is csaltam egy kis görög érzést magamba Elmentem Jászberénybe fürcsizni és a büfében volt gyros, ráadásul amikor megkérdeztem milyen állatból készítették, örömmel vettem, hogy jérce mellből
Úgyhogy gyorsan be is falatoztam belőle Azért nem volt az igazi és Mythos sem volt mellé...
Igaz vezettem így csak kólázni tudtam. De azért az emlékek azonnal előjöttek Érezzétek nagyon jól magatokat!
#1743352011-08-27 08:39:52 Válasz a #174308. hsz-ra
Szia BRobi koma!
Láton Neked sincs már sok idő az indulásig Akkor most gyorsan, amíg gép közelben vagyok kívánok Neked nagyon jó utat és persze Mythossal, Fix-szel, cipouroval tarkított, kirándulásokkal fűszerezett, gyrossal, souvlakival és más finomságokkal megtűzdelt, napfényes és csodálatos nyaralást
De jó Nektek Tegnap én is csaltam egy kis görög érzést magamba Elmentem Jászberénybe fürcsizni és a büfében volt gyros, ráadásul amikor megkérdeztem milyen állatból készítették, örömmel vettem, hogy jérce mellből
Úgyhogy gyorsan be is falatoztam belőle Azért nem volt az igazi és Mythos sem volt mellé...
Igaz vezettem így csak kólázni tudtam. De azért az emlékek azonnal előjöttek Érezzétek nagyon jól magatokat!
Tudjátok hol ettem nagyon jó GYROS-t? A Keleti pálya udvaron van egy büfé ott láttam, hogy ízlésemnek megfelelő és tényleg kitűnő volt, azért nem volt olyan mint Göröghonban, kiderült Egyiptomi a tulaj és ott is mennek az ilyen étkek. Én nem ittam hozzá semmi alkoholt, csak ásványvizet.
Eltudom képzelni milyen "rossz" lehet most ,Pinga és a többieknek OTT a vízparton.
#1743592011-08-27 15:08:16 Válasz a #174334. hsz-ra
szervusz sancho.dl
Nekem meg pont az a fura érzésem van, hogy mikor tavaly hazajöttem még nem tudtam szabadulni a gyrostól és bementem egy helyre gyrostálat enni, és annyira rossz volt a göröghöz képest, hogy úgy döntöttem nem akarok ilyet itthon enni!! Csak kinn!
Érdekességként a nyáron voltam Olaszországban és ettem gyrost, az sem közelítette meg a görög ízét. Tehát inkább nem akarom mindenféle másolatokkal elrontani a kedves ízt, maradok a jól bevált "beszerzési helynél".
Nekem is jó az elseje este 9 óra
#1743772011-08-27 18:44:41 Válasz a #174358. hsz-ra
Gyula!
Tavaj télen Bécsben betértünk egy kis török kajáldába és ott is nagyon fini kebabot ettünk. De hangsúlyozom, olyat mint Göröghonban még sehol nem ettem. Bár a párom isteni souvlakit tud rittyenteni eredeti görög fűszerekkel és majdnem olyan tzatzikivel
#1743812011-08-27 18:47:34 Válasz a #174359. hsz-ra
Szia Scoti!
Ebben tökéletesen igazad van, de amíg nem vagyok ott, addig mindig igyekszem mindenben és mindenkor azt a feelinget keresni Amíg Budapeten laktam, addig volt lehetőségem elmenni néha görög jellegű helyekre, most hogy vagy két hete leköltöztem vidékre, picit zsugorodott a dolog, de azért nem adom fel:) Anyuéknál szombatonként szokott lenni görög táncház és néha vannak görög kaják és italok. Úgyhogy asszem szeptembertől be be ülünk a kis autómba és irány a főváros