Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8866
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174713 Üzenet linkje2011-09-01 08:55:37 

Szerintem Tallérék máris viszzavágynak,napok ota nincs hullámzás,kitisztult a viz, a kis halacskák már nagyon pofátlanok,nem csak követnek hanem csipkednek is

Jamaszékkal sikerült több esetben találkozni,jol elbeszégettünk, a lányokat sehogy sem birom rávenni hogy megszolaljanak magyarul

ma ismét találkozo lesz este,reméljük sokan eljönnek

# 8867
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174714 Üzenet linkje2011-09-01 09:02:33 

Na sziasztok!Kipihentem magam,és akkor itt vagyok hogy egy kicsit meséljek!
Szóval elindultunk a hosszú útra,ami azért nem is volt olyan hosszú, mert igaz hogy már nem éreztük a fenekünket, de éltetett bennünket az a tudat hogy nemsokára ott leszünk a tengernél.Nagy nehezen meg érkeztünk,a szállásunk nagyon jó volt,mindennel meg voltunk elégedve.A konyhai rész felszerelve,az egész apartman tiszta.Bepakolás után első dolgunk a tengerhez vezetett,mely 2 utcával volt lejjebb tőlünk.El se lehet mondani hogy milyen csodálatos érzés az,amikor életembe először megpillantom a tengert,ami gyönyörű tiszta volt.Minden fáradságunkat elfelejtve lubickoltunk és élveztük a tenger és a környék szépségét,amivel valahogy nem lehet betelni.Ez a nap így telet el,majd hulla fáradtan estünk az ágyba.Szerdai napot csak pihenéssel,strandolással töltöttük és egy kicsit fel térképeztük maga Nei Porit.Csütörtökön úgy gondoltam túrázzunk egy kicsit,és közöltem a családdal hogy gyalog átmegyünk a Platamonasi várat megnézzük.Lent a parton átsétáltunk,ami nagyon megerőltető volt a homokba.Felmentünk egészen a várhoz,amikor is kiderült hogy kisvasút nem jön csak este,ezért vissza is gyalog mentünk,csak már nem a parton.Na ez volt az a pillanat amikor a családom kijelentette hogy ők maradnak inkább a parton és pihennek,ne szervezzek nekik semmit,tökéletesen elég a strandolás és a pihenés.Nem vagyunk pedig kocsihoz szokva,de ez a túra mindenkinek sok volt.Pénteken délelőtt piacoltunk,majd azért átmentünk még egyszer kisvasúttal,ami egy kicsit jobban tetszett.Este a férjemmel elmentünk a fórum találkozóra,ahol jól éreztük magunkat.Nagyon örülök hogy megismerhettem Jamaszt és Pingát,igazi egyszerű emberek,pont olyanok mint ahogy gondoltam a fórumos írásokból.A többi három nap egyformán telt,pihenés,strandolás.Keddi napon délelőtt el kellett hagyni a szállást,és a busz majd csak 5 kor indult haza.Na ez az a nap ami borzasztó,nem elég hogy haza kell jönni még az a hosszú várakozás....Hiába mentünk még le fürödni,az már nem olyan.Pedig még a Pinga is eljött hozzánk el búcsúzni és ott töltött egy csomó időt.Mint ahogy írtam,nagyon hosszú volt a haza fele vezető út is,de most már kipihentük magunkat és jövőre egy két dolgot másképp csinálok.Mert ha minden marad a jelenlegi állapot szerint akkor jövőre is biztosan megyünk!!!!

# 8868
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174716 Üzenet linkje2011-09-01 09:10:13 

Szia Pinga!Igen gyönyörű tiszta volt a víz már kedden,mondtam is a férjemnek hogy most kellett ennek is ilyen szépen letisztulnia amikor már haza jövünk.Azért meg mutatta mindkét oldalát a tenger,mert mikor zavaros akkor az meg azért jó mert nagyok a hullámok.Bár nekem akkor tetszik mikor szép tiszta.Még egyszer örülök hogy megismerhettelek benneteket,aztán majd látjuk a jövő mit hoz!!
# 8869
Pinga
Törzstag
Törzstag
1707 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174717 Üzenet linkje2011-09-01 09:16:10  Válasz a #174716. hsz-ra Előzmény #174716

Sziasztok Tallérok

szombaton mi megyünk haza de már tervezzük a jövö évet,rövid ez a két hét is,egy réteg kigyobör már lejött rolam,ez ugy az elsö két nap alatt égett meg,dacára a 30 as faktoroknak,a macskának is 7 élete van,hát még nekem böröm icon_smile.gif

pihenjetek jol,aztán irány a melo

# 8870
Hannaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174718 Üzenet linkje2011-09-01 09:48:53 

Paralia, Anikó,Cinthya!

Köszönöm a választ, én is túl zsúfoltnak találtam Paraliát, de gyönyörű képeket láttam róla! Köszi a megerősítést, mindenképpen meglátogatjuk!
Még nem tudjuk, h mivel megyünk, elvileg autó, elég olcsó lenne, mivel LPG-s, de a busz is szóba került. Ha busszal megyünk, akkor csak vonattal, vagy esetleg busszal is át lehet ruccanni?

Tallér: Örülök, h jól éreztétek Magatokat!! icon_smile.gif Mennyi idő volt a busz út? (oda-vissza)

Pinga: Érezzétek jól Magatokat ebben az utsó pár napban, szombatra meg dugómentes, várakozástól mentes hazautat!

Végre sikerült a kis 14 hónaposomtól megnézni a képeket! Nagyon szépek! Annyira visszavágyom! De majd jövőre! icon_smile.gif
Amint tudok teszek fel én is képeket! icon_wink.gif

# 8871
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174720 Üzenet linkje2011-09-01 09:49:09  Válasz a #174706. hsz-ra Előzmény #174706

köszi!
tudom, hogy nem ide kellett volna, de az aktuális topik nemigen aktív. és rengeteg hivatalos oldalt megnéztem, és sehol nem írja, csak hogy érvényes legyen. útlevélnél írj a 6hónapot, de azt tudtam.
hát, remélem akkor az "5hónaposommal" nem lesz gond.
és bocsi, hogy itt problémáztam icon_sad.gif
remélem, találkozunk a buszon icon_smile.gif

# 8872
Hannaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174721 Üzenet linkje2011-09-01 09:51:42 

Tallér: Elfelejtettem írni, h mikor mi a kisvasúttal mentünk át Platamonas-ra, lekéstük a "kis hernyót" (épp szieszta volt) és buszzal jöttünk vissza. No, de az se semmi, egy szemétkupacos domboldalon volt a megálló. Semmi tábla, semmi kiírás. (majd teszek fel erről is képet)
# 8873
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174726 Üzenet linkje2011-09-01 10:11:37  Válasz a #174714. hsz-ra Előzmény #174714

szia!
örülök, hogy jól sikerült a nyaralásod. nagyon jó olvasni ezeket az írásokat, élménybeszámolókat. az első tenger látványát szerintem az ember sosem felejti, és utána mindig vágyni fog rá. legalábbis, mi így vagyunk vele.
Görögország pedig kimondottan gyönyörű icon_smile.gif

# 8874
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174733 Üzenet linkje2011-09-01 10:33:10 

Szia Saci!Teljesen igazad volt,egyáltalán nem volt vészes a felső szint,nálunk a gyerekeknek tetszett csak a fürdő volt egy kicsit régi,de ezt tudtuk.Amúgy szerintem teljesen tökéletesen meg felelt.Akik a Coralba mentek azok viszont panaszkodtak hogy elég messze van a központtól és a konyha sincs felszerelve.Jól döntöttünk amikor ezt az apartmant választottuk,innen kényelmesen minden este sétálhattunk mert közel volt minden.Szuper jó volt,csak kevés!!!!!!
# 8875
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174734 Üzenet linkje2011-09-01 10:38:49 

Szia Cintyhia!Igen ezt az első érzést sose lehet elfelejteni,szerintem ilyen nem is lesz sose többet.Mindig vágyni fogok rá hogy újra és újra lássam,és minden erőmmel azon leszek hogy ki tudjak menni!
# 8876
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174735 Üzenet linkje2011-09-01 10:46:41  Válasz a #174717. hsz-ra Előzmény #174717

szia Pinga!
irigykedek ám... mikor leszünk már ott? icon_biggrin.gif
mi is a Dimitraba megyünk icon_smile.gif
esetleg valami tanács, hogy mit vigyünk?

# 8877
Tallér
Aktív fórumos
Aktív fórumos
456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174736 Üzenet linkje2011-09-01 10:49:20 

Szia kovacsgyula és sancho!Amikor legelőször megpillantottam és éreztem a tengert rájöttem hogy miről is írtok és áradoztok ti itt a fórumon!Tényleg úgy van hogyha az ember egyszer kimegy akkor utána vissza vágyik.Hogy a Gyula szavaival éljek,ezt tényleg nem lehet meg unni!!!! icon_lol.gif Amikor a találkozón voltunk koccintottunk mindkettőtökre,és jó érzés volt az is hogy mennyi mindent tudtam amit itt a fórumon ti átadtatok nekem.Még egyszer köszönöm nektek és mindenkinek aki egy kicsit is segített abban hogy ez a nyaralás ilyen csodálatosan sikerüljön!!!!!
# 8878
Apa1973
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174745 Üzenet linkje2011-09-01 12:55:15  Válasz a #174735. hsz-ra Előzmény #174735

Mi holnap indulunk a Dimitrába,majd találkozunk.Olyan jó olvasni azok beszámolóját akik haza jöttek alig várom már én is.Görögbe nekünk is az első utunk lesz,de már beleszerettem,mi lesz ha ott leszek.A lányommal egész nap a vízben leszek.
# 8879
Apa1973
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174747 Üzenet linkje2011-09-01 13:02:52  Válasz a #174717. hsz-ra Előzmény #174717

Szia Pinga!A víz hőmérsékletét lehet tudni?A szálláson főzni lehet?A lányom miatt kérdezem,lisztérzékeny és amíg felnem fedezzük a lehetőségeket neki főznünk kell.A lányom arra kér a cápákat kergesd el icon_biggrin.gif Kellemes pihenést még erre a pár napra.
# 8880
Cinthya
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174749 Üzenet linkje2011-09-01 13:27:27  Válasz a #174747. hsz-ra Előzmény #174747

szia!
akkor, biztos találkozunk icon_biggrin.gif hány éves a lányod?
nézegess képeket: fotóalbum
szerencsére, jópáran tettek fel, a szállásokról is, és a helyekről. nagyon szépek icon_smile.gif én folyamatosan nézegetem őket icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 591 592 593 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu