Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 8056
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174357 Üzenet linkje2011-08-27 14:38:51 

Sziasztok udv innen pargarol nagyon meleg van a forum talalkozo nem jott ossze de Fmeskal baratomekkal voltunk tegnap lefkadan Porto Katzikin ha valami fris kell irjatok meg majd holnap is benezek bocs csak gorog billentyu van
# 8057
Cofffos
Törzstag
Törzstag
669 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174410 Üzenet linkje2011-08-28 11:42:43 

Üdv Papamaci!

Nem is találkoztál a többiekkel, vagy csak a tervezett "tivornya" nem jött össze?

Saját tapasztalatom az, hogy a nyaralás előtt, internetes fórumokon lelkes találkozni vágyók, a való életben nem annyira lelkesek már. icon_sad.gif

papamaci írta:
Sziasztok udv innen pargarol nagyon meleg van a forum talalkozo nem jott ossze de Fmeskal baratomekkal voltunk tegnap lefkadan Porto Katzikin ha valami fris kell irjatok meg majd holnap is benezek bocs csak gorog billentyu van

# 8058
Joli
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
47 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174415 Üzenet linkje2011-08-28 12:56:26  Válasz a #173879. hsz-ra Előzmény #173879

Szia Vio! Csodásak a fényképek. E szerint akkor újra sikerült Pargára mennetek. Remélem, ismét minden rendben volt és még több élménnyel gazdagodtatok. Joli
# 8059
Knut
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174436 Üzenet linkje2011-08-28 17:37:45 

Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy szeptember végén indul e még a Jón szigeteki fakultatív program???
# 8060
TGabcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174440 Üzenet linkje2011-08-28 18:44:34 

Szia Knut! Szerintem ez attól függ, hogy mekkora lesz az érdeklődés iránta. Az egy 500 fős hajó, amivel voltunk (Nidri Star 1), mindenhonnan szervezik rá a turistákat, nemcsak Pargáról és nemcsak egy iroda. Gondolom, van egy alsó létszám, aminek meg kell lennie, hogy megérje nekik és elinduljon a hajó.
Talán, aki most kinn van, meg tudná érdeklődni Neked, hogyan is működik a dolog. Nálunk ugye ez fel sem merült, tömegnyomor volt. icon_biggrin.gif Igazából nem is ajánlom senkinek a túrát, aki rosszul tűri a tömeget, a tolongást, a hosszas sorbanállást és a meglehetősen kulturálatlan turistatársakat. De a táj, a strandok, a szigetek tényleg szépek voltak. icon_smile.gif

# 8061
Gaby955
Aktív fórumos
Aktív fórumos
63 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174447 Üzenet linkje2011-08-28 19:34:56  Válasz a #174436. hsz-ra Előzmény #174436

Szia Knut!

Tavaly és tavalyelött is indult a halyó, sőt, mi október elején mentünk vele. Mig aug. végéig nem áll meg Porto Katzikiben, helyesebben megáll, csak nem ott lehet fürdeni, hanem Egremiben, ami kb 6 km-ra van onnan, addig szept-ben és okt-ben Porto Katzikiben lehet egy fél órácskát fürdeni, nézegetni, felmenni a kb 170 lpcsőn, nagyon megéri. A tenger még elég meleg ilyenkor is.

# 8062
Titusz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174590 Üzenet linkje2011-08-30 17:05:02 

Érdeklődni szeretnék, hogy Pargán van-e valamilyen vízi sportra lehetőség?
# 8063
Emerald
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
42 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174595 Üzenet linkje2011-08-30 18:28:18  Válasz a #174590. hsz-ra Előzmény #174590

Elég nagy a választék a Valtos strandon: vizibicikli, csónak, vizisí, banán, fánk, paplan, kajak, ejtőernyő, stb.
# 8064
Theia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
371 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174674 Üzenet linkje2011-08-31 18:52:05 

Sziasztok!
Megjöttünk Pargáról a mai nap folyamán. icon_sad.gif
Hullafáradt vagyok,hazafelé kb.25 óra volt az út,míg odafelé csak 18......
Hazafelé először levittek minket Lefkada-ra,kiszálltak az oda utazók,felvettük a hazatérőket,kb. 2 óra szabadidő volt,amíg a sofőrjeink kicsit pihentek,majd indulás haza.
Határokon mindenhol szívás,vagy 5-6 busz állt előttünk,és rengeteg személykocsi is volt....
Apollonos sofőrök profik,az idegenvezető Tamás nem igazán,és még csak finoman fogalmaztam.....
Nem is láttuk az egy hét alatt,csak az első nap, a fakultatív programokról tartott egy előadást,illetve "körbevezetett" minket a városban.
Tegnap a hazaindulás megszervezése is nehézségekbe ütközött az utastársaim elmondása alapján. Késve indultunk már Pargáról is, mert nem ért oda mindenki a távolabbi apartmanokból az indulási időre a sportpályához.
Margarita apartman: jó helyen - a Piso Kryoneri strand,a városi strand,Coop bolt,pékség a közelében található,nincs meredek lejtős utca, kényelmes ágyak,zuhanyfüggöny,kedves házinéni.
Negatívumok: a konyha felszereltsége elég gyenge, a fagyasztórekeszről hiányzott az ajtó,némelyik falilámpa nem világított és rozsdás volt,nem volt felmosószett,partvis-lapát a folyosón volt,szinte szemben van a Kryoneri étteremmel,ahol egyik este hajnalig zajongtak a részeg olaszok.
Illetve nem nagyon vettük észre,hogy takarítottak volna a szemeteszsák kivitelén kívül,talán egyszer felsöprögettek.Az ágyneműt sem cserélték le a 7 nap alatt. Adtak 2 db törölközőt,és egy tekercs Wc papírt.
Mindezt nem panaszként írom,mert nekem tetszett az apartman.
Voltunk a Nekromantion jósdában, az Acheron torkolatnál Ammoudia-ban, Lefkada-n,Korfuvárosban.
Nagyon meleg volt,minden gyönyörű még mindig. icon_smile.gif
Találkoztam a kedves fórumtársakkal is, volt aki a szomszédunk volt. icon_wink.gif
Nagyon kedves embereket ismertem meg egy házaspár személyében, végül együtt mentünk Korfuvárosba.
Hulla vagyok,de csodás volt ez a pargai nyaralás is.
Majd jönnek a képek és a beszámoló is.
Nyugodtan kérdezzetek,ha érdekel valakit valami infó.

# 8065
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174686 Üzenet linkje2011-08-31 20:58:29  Válasz a #174674. hsz-ra Előzmény #174674

Isten hozott itthon benneteket! icon_smile.gif Pihend ki magad és jöhetnek a képek icon_wink.gif
# 8066
Titusz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174700 Üzenet linkje2011-09-01 05:32:51 

Köszi szépen Emerald a választ. Esetleg jetskízni is lehet a Valtoson?

TGabcsi! Elolvastam a beszámolód, meg megnéztem az albumod. Biztos szuper lehetett. Tudsz valamit a Meteorás fakultatívról? Mennyibe került, volt-e magyar idegenvezetés, stb?

# 8067
TGabcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174722 Üzenet linkje2011-09-01 09:56:58 

Kedves Titusz!

Mi nem voltunk a Meteóráknál, mert elég messze van Pargától és nem akartunk ennyit buszozni (inkább hajókáztunk sokat, az a gyengém icon_biggrin.gif), ráadásul én korábban már jártam ott. Az biztos, hogy a Kanaris Travel Agency szervezésében, aminek az Aeolus Utazási Iroda is partnere, van magyar nyelvű idegenvezetés (Csáky Ágnes, Aeolus). Hirdetik is nagy táblára kiírva az irodájuk előtt, bent van a kikötőnél lévő sétányon az éttermek között az iroda. Meg fogjátok találni. De valaki volt nemolyanrég a Meteóráknál fakultatívon. BAZS talán? Nézd vissza egy kicsit a fórumon, emlékeim szerint júliusban volt.

Kedves Mindenki! Feltöltöttem képeket és beszámolót is, hogy viszonozni tudjam a sok segítséget, amit itt a fórumon kaptam. Remélem, aki még nem járt Pargán, ahogy eddig én sem, hasznosnak találja majd.

Kedves Theia! Üdv újra itthon! Gyorsan eltelt, ugye... icon_sad.gif

Üdv, Gabi

# 8068
Euaeia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174760 Üzenet linkje2011-09-01 14:49:32 

Gudli írta:
Üdv Nindenkinek innen Pargáról!
Tegnap magyar idjő szerint 1O óra 15-kor érkeztünk meg. A Wakter és a Katalandozás Travel utasai együtt utaztak. Teljesen sima utunk volt. A hátárok jól átjárhatóak. Horgosnál álltunk másfél órát, de a többi simán ment. Jó tempóban haladtak a sofőrök. Néhány emberkét elvittünk Nei Poriba.
Itt az idő remek a viz isteni. Este óriási zsongás van a központban.
Renek az internetünk. Ha kérdés van, szivesen válaszolok.

Szia,
melyik apartmanban volt a szállosotok? Nagyjából szeretném beazonosítani a fórumos múlt heti turnus utasait. Mi Waltertól utaztunk, 3-an voltunk, szüleimmel.

# 8069
Euaeia
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
49 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174762 Üzenet linkje2011-09-01 15:17:58 

Sziasztok,
kedden 12:10-kor hagytuk el Pargat, szerdán reggel 08:25 léptünk le a buszról Budapesten. Idegenvezetőnk Hajni (Walter Travel) felkészülten, lelkiismeretesen végezte munkáját, elégedettek voltunk vele. Klassz volt az idő, a víz medencetisztaságú. Hatalmas élet van a városban. Visszatérő utasok leszünk.
Nyugodtan kérdezzetek, szívesen válaszolok!

# 8070
Knut
Aktív fórumos
Aktív fórumos
73 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#174802 Üzenet linkje2011-09-01 20:45:10  Válasz a #174762. hsz-ra Előzmény #174762

Szia!Odafelé milyen volt az út?Melyik szálláson voltatok?
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 537 538 539 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu