Szia apa1973!Az én lányom tejérzékeny és nekem is mindig főznöm kellett,még a kenyeret amit itthonról vittem azt is lefagyasztottam és mindig csak annyit vettünk elő ami neki elég reggelire.Úgy készüljetek hogy elég legyen a lányodnak.Lehet hogy esetleg máshol nagy szuper marketbe találsz olyan terméket,de mi se tudtunk neki venni!
Szia!Na ti is haza érkeztetek,csak azért kérdem mert még nem láttam hogy itt lettél volna a fórumon.Jól éreztétek magatokat?Egyik este messziről láttunk benneteket sétálni.
#1748252011-09-02 08:52:14 Válasz a #174736. hsz-ra
Szia Tallér!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. Jó tudni, hogy segítettek a kis tanácsaink. Egyszer csuklottam is, valószínű akkor volt a tali Köszi, hogy gondoltatok ránk. Valóban, ezt nem lehet elégszer elmondani és leírni azt az érzést ami a hatalmába keríti azokat akik eljutnak akárcsak egyszer is Göröghonba. A tengert látni kell... ha csak egyszer is...
Érdekes, hogy Pinga észrevételeit mi is tapasztaltuk. Jamasz lánykái csak görögül voltak hajlandóak beszélni, pedig néha magyarul is írogatunk egymásnak
#1748292011-09-02 09:06:02 Válasz a #174823. hsz-ra
Igen, mi is, szokásomtól eltérően, most végig vezettem hazafelé. Így igazából már 30-án itthon voltunk, de 31-én egész nap pihentem, 1-én meg egész nap dolgoztam.
Ráadásul sajnos már az elutazás előtt beteg voltam, és ott is folyamatosan köhögtem és még mindig beteg vagyok.
Hm, kimondom, már most hiányzik Görögország.
Jövőre Kréta lesz a célunk, nyugat Kréta, Anniko Apartman.
#1748602011-09-02 20:35:06 Válasz a #174747. hsz-ra
Szia!
Az én kislányom is lisztérzékeny, s hát igen egy kicsit Nagyon) gond az étkezés, és a kenyér is. Mi jövőre tervezzük 2 hétre az utazást, s hát buszon annyi kenyeret vinni kicsit necces. Ha megkérlek megírnád majd, hogy találtatok e valami pékárut, ételt nekik valót?
Előre is köszi!
Szilvi
sziasztok. Na, en is elokerultem. Egy kicsit elfoglalt voltam mostanaban. Nagyon orulok, h. sok mindenkit megismertem kozuletek, es olyan jo igy olvasni a hozzaszolasokat, h. szemelyhez tudom kotni. Taller! A hentesuzletet megtalaltatok? Szerintem, ha ilyen sok embernek gond a liszterzekenyseg, meg kellene beszelni a pekkel, h. susson masfele kenyeret. Ha gondoljatok, szivesen segitek. A tegnapi talira nem sokan jottek el, Pingaek, Vscotina, es bejciek 10 percre, mert a kislanyuk mar almos volt. Jol elbeszelgettunk egy fagyi mellett. Udv. mindenkinek. Varjuk a kozos fotokat. udv.