#1749892011-09-04 21:01:28 Válasz a #174984. hsz-ra
még annyit hogy a rendörök szedik össze az árus gyerekeket,mert engedély nélkül árulnak, adot nem fizetnek,nehogy belemenjen senki hogy bujtatja öket vagy segit,mert azért nagyon rá lehet fázni
#1749922011-09-04 21:08:35 Válasz a #174988. hsz-ra
abszolutt semmi gond nem volt
a tulaj csaj Valentina maga takaritja és saját maga adja át az összes szobát szépen sorjában mindenkinek,tart egy kis eligazitást félig angol félig magyar nyelven,kicsit szigorunak tünik,de aztán mégis csak barátságos lesz, esténként lent a pizzériában felszolgál,mint irtam már korábban,nagyon fini
9,70 euro egy csirkés pizza,ketten begyürtük,de jobb összeülni 4-en rá föleg este 10 kor lefekvés elött
a felszereltség a mi szobánkban jo volt, volt elég edény evöeszköz kettönknek,de bevallom a két hét alatt nem föztünk semmit
#1749932011-09-04 21:16:59 Válasz a #174992. hsz-ra
értem. mi ketten megyünk... 3-4fős stúdiót kapunk, ha igaz, mivel ez volt az utolsó hely, és így egy héttel előtte már adták kettőnknek is /természetesen, semmi +költséggel/. szóval, a konyhafelszereltsége biztos elég lesz nekünk is bár, én is úgy leszek mint te... nem fogok főzőcskézni, nyaraláskor nem szoktam...
ha fakultatív kirándulást szeretnék, tudtok ajánlani irodát NeiPoriban? vagy valahol a közelben?
nézegettem az utazási irodák kínálatát, egyet nagyon jónak találtam... árban, és programban is. csak nem tudom, NeiPoriban lesz-e... vagy esetleg Paralian...
Nagyon mérges vagyok,egész délelőtt töltöttem fel a képeket és egyszerűen nem tudtam fel tenni a fórumra.Még a képeket is kitöröltem Valaki segítene?A feltöltéssel nincs baj csak a fórumnál mikor be akarom helyezni egyszerűen nem fogadja el.Pedig olyan jól megcsináltam és most elveszett minden!!
ha fakultatív kirándulást szeretnék, tudtok ajánlani irodát NeiPoriban? vagy valahol a közelben?
nézegettem az utazási irodák kínálatát, egyet nagyon jónak találtam... árban, és programban is. csak nem tudom, NeiPoriban lesz-e... vagy esetleg Paralian...
A fakultativval kapcsolatban a következöt tudom neked mondani, a dimitra ház ugye az ibuszhoz tartozik, jelenleg az Anett tours munkatársa kint N.Poriban Viktoria egy kedves kis hölgy az ibusznak is besegit, ezért ha bemész hozzá,azonnal el tudsz intézni mindent ,a Katerina házban van az iroda a Dafnis utcában egészen lent a falu végén,talán 25 a szám erre nem emlékszem,senki mást nem is kell keresnetek a szobák átvételével kapcsolatban sem, mindent ö intéz, fogado orát is ott tartja a dimitra pizzériájának a kerti részében
Nagyon mérges vagyok,egész délelőtt töltöttem fel a képeket és egyszerűen nem tudtam fel tenni a fórumra.Még a képeket is kitöröltem Valaki segítene?A feltöltéssel nincs baj csak a fórumnál mikor be akarom helyezni egyszerűen nem fogadja el.Pedig olyan jól megcsináltam és most elveszett minden!!
Olyan szivesen segiteni de fogalmam sincs hogyan kell
Helló "tallér"
Regisztráld magad a PICASSA web albumba és csak azon keresztül tudsz feltölteni képeket a Hellasz.hu-ra. Ott minden út mutatást meg találsz én is napokig szenvedtem mire "Gudli" fórum társunk segített és onnét már minden simán ment...próbálkozz....
Üdv Gyula.
#1750242011-09-05 16:57:30 Válasz a #175023. hsz-ra
"tallér"
Az igaz legalább negyven darab képet legalább fel kell töltened ahhoz, hogy fel tudd tenni a PICASSA albumon keresztül. Én is nagyon sokat golyóztam de a végén sikerült és nem is volt nehéz!!!!
.....hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni...