#1750252011-09-05 18:09:51 Válasz a #175024. hsz-ra
Gyula képzeld el hogy egyik nap az olympos felett hatalmas zivatar felhö volt, majd szép lassan ránk jött,de nem is ez a lényeg hanem az, hogy akkor a tenger felett nagyon jok lettek a látási viszonyok, nem csak a szemben lévö Chalkidiki-félsziget partjai látszottak hanem délre nézve más szigetek is, megvizsgálva a térképeket azok a szigetek csakis Skiathos szigetei lehettek, ez olyan kb 140 km es látást jelent a tenger felett,ilyennel még sosem találkoztam ott
#1750302011-09-05 19:06:32 Válasz a #175014. hsz-ra
Szia Tallér!
Ahogy gyula barátom is írta a Picassa nevű programban tudod a képeket elhelyezni. A G-mail-nál is asszem be tudsz jeletkezni, de ha a Google-ba beírod hogy Picassa, akkor még egyszerűbb. Utána létre kell hozni egy albumot, elnevezed és töltögetheted fel a képeket. Utána ha ez kész, akkor ha regisztrálva vagy a hellasz.hu-ra, nem csak a fórumra, hanem a hellasz.hu oldalra, ahol mindnen kék Ugyanis oda külön kell regisztrálni, ott a képfeltöltésnél meg kell adnod a címet ahol a képek fel vannak töltve. A hellasz képfeltöltő kéri a címet. Oda kell bemásolnod a picassa címet a böngésző kereső sorából. Na ez lehet hogy bonyolult volt. Szóval azt a sort kell bemásolnos felülről, ami úgy kezdődik hogy http://www. stb...
Remélem egy picit tudtam segíteni.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!Örömmel tudatom hogy SIKERÜLT!!!!!Akkor most már majd meg lehet nézni!!!!!
csak nem görögben jártatok?
láttam a képeken ismerös arcokat és persze helyeket
a várbol készitettetek képet,azon rajta van a Heraklia kempingünk tenger felöli része, a képen pont nincsenek rajta a napernyöink,biztos pont csavarogtunk valahol
Gyula képzeld el hogy egyik nap az olympos felett hatalmas zivatar felhö volt, majd szép lassan ránk jött,de nem is ez a lényeg hanem az, hogy akkor a tenger felett nagyon jok lettek a látási viszonyok, nem csak a szemben lévö Chalkidiki-félsziget partjai látszottak hanem délre nézve más szigetek is, megvizsgálva a térképeket azok a szigetek csakis Skiathos szigetei lehettek, ez olyan kb 140 km es látást jelent a tenger felett,ilyennel még sosem találkoztam ott
Egyszer mi is jártunk így csak akkor az volt a helyzet, hogy friss hó esett és szemmel láthatóan nagyobb lett a hó sapka az Olymposzon. Egyébként számomra isteni élmény pancsizol a jó langyos vízben közben meg-meg nézed a havas csúcsot. Igaz is júli-augusztusban már nem havas az Olymposz ugye? Természetesen tiszta időben átlehet látni a Chalcidiki félszigetre, és a környező kisebb szigetecskéket is látni lehet.
#1750982011-09-06 17:39:38 Válasz a #175094. hsz-ra
jaszu "tallér"
Végig néztem a képeidet, bevallom mint mindig most is elszorult a torkom, az én imádott Nei Porimat újra látni a te szemszögedből. Az én osztályzatom csillagos ötös, tetszettek gratulálok, ugye nem is olyan rossz hely Görögország és azon belül Nei Pori...mondtam én.
Akkor megcsinálom az albumot,aztán majd kiderül,hogy közzéteszik e.Igazság szerint Bécsben a Madame Tussauds panoptikumban jártam.Nagyon jó volt.Mindenkinek ajánlom.A Práterben található ahol egy óriási vidámpark is van.De hogy ne legyek megfenyítve azt is elmondom,hogy IMÁDOM NEI PORIT
#1751152011-09-06 20:35:41 Válasz a #175114. hsz-ra
amugy erröl a kiállitásrol már mennek fotok foto sorozatok a neten zenével mindennel,én ikaptam, amugyis imádom Nicole Kidmann-t de még ott is nagyon jol néz ki,legszivesebben hazahoznám