#1751742011-09-07 18:57:26 Válasz a #175171. hsz-ra
Jaj hát nagyoooooon ezért is járok oda vissza,szinte minden évben és azért 1 évig,a következő nyárig kitart Bár az idén Sartin voltunk,így nem jutottunk el,de tavaly jól megmosakodtam,ittam is belőle és hoztam is haza forrásvizet FOREVER YOUNG Érdemes kipróbálni
#1752002011-09-07 21:40:49 Válasz a #175179. hsz-ra
Lehet,hogy megőrzi,de én nem olyat használok
Íze meg olyan,mint egy tiszta forrásvíznek (bár megjegyzem,mindig volt olyan,aki a lábát is áztatta benne én ilyenkor kicsit arrébb mentem és ott mostam az arcom,meg onnan vettem vizet Na de a csoda természetesen nem maradt el,a fiatalság és szépség forrása
Tudod gombi igazad van, kár nekünk a hősőkkel foglakozni. Igazából én vettem részt ebben a topikban, mert mivel többet megyek, többet is tapasztalok. Aki egyszer, vagy kétszer megy ne kerüljön a számára kellemetlen helyzetbe. Sokan megköszönték privát üzenetben a segítséget.
Aztán rájöttem, hogy ez a bizonyos padka a görög határtól kb. 150 méterre van és én még olyan távol sohasem álltam. Nem gond, habár pinga is licitálásról írt, pedig ez nem az.
Privátban mindenkinek szívesen válaszolok, ha akkor indul mikor én együtt is mehetünk, szívesen segítek.
Gégé ma sem jött üzenet, így nem panaszkodok senkinek.
#1752402011-09-08 11:00:33 Válasz a #175201. hsz-ra
nem szivesen irom senkinek hogy tolakodjon föleg ha egyedül vagy épp csak ketten vannak magyar rendszámmal a sorban, gyakran láttam hogy a törökök még egymásnak is estek ha valaki tolakodott,nem tennék ki senkit ilyen atrocitásnak ezer török között, a bulgárok stilusárol is irtak korábban, hát ugyanazt eljátszák a törökök is ha nem tetszik neki valaki,szoval legyen ez csak egyéni elhatározás
Jaj hát nagyoooooon ezért is járok oda vissza,szinte minden évben és azért 1 évig,a következő nyárig kitart Bár az idén Sartin voltunk,így nem jutottunk el,de tavaly jól megmosakodtam,ittam is belőle és hoztam is haza forrásvizet FOREVER YOUNG Érdemes kipróbálni
Akkor én is kipróbálom, mert én olyan ronda vagyok, ha lemegyek a bányába, fel jön a szén
#1752722011-09-08 17:16:12 Válasz a #175169. hsz-ra
Köszönöm Pinga a jókivánságot, magamnak és minden utazónak is kívánok üres határátkelőket!
Mi szept. 16.-án a délutáni órákban indulunk Észak-Magyarországról.
Ha már ennél a fránya " járda szigetnél " tartunk , jut eszemben , készül az új fizető kapu alapja Szerbiában , alig 10 km-re a Magyar határtól !!! Lehet jövőre már fizetünk ?
Ha már ennél a fránya " járda szigetnél " tartunk , jut eszemben , készül az új fizető kapu alapja Szerbiában , alig 10 km-re a Magyar határtól !!! Lehet jövőre már fizetünk ?
mi is láttuk a kaput,tuti müködni fog jövöre,ha igy haladnak a pálya is kész lesz hozzá
attol függ hova
ahogyan jössz haza még a szerb oldalon tudsz venni pályadijat magyarországra, de a szerbeknél macedonoknál és görögöknél fizetö kapuk vannak mint nálunk régen az M5 ös pályán