#1755372011-09-12 21:16:10 Válasz a #175535. hsz-ra
egyszerüen összeszedetném az iratokat indulás elött ez még belefér az indulásba,mi van akkor ha valaki sumákol és miatta áll majd a busz mig végleg leszedik,mert megprobált átcsusszanni de nem sikerült,jol kitol a többiekkel
#1755752011-09-13 17:39:06 Válasz a #175537. hsz-ra
Erre én is azt mondom idehaza indulás előtt mielőtt valaki felszáll a buszra CSAK ÉRVÉNYES ÚTLEVÉLLEL VAGY SZEMÉLYIVEL LEHESSEN FELSZÁLLNI Merje valaki azt mondani nincs igazam!!!
Persze majd elfelejtettem...a Görög szellem...
én meg azt mondom hogy mielött indul a busz már akkor ellenörizni kellene az iratokat és máris leszálltitani
Bár egyet értek Veled, de az is tudom, hogy se a sofőrnek, se az utas kísérőnek nincs joga elkérni az útleveleket ellenőrzésre. Törvényeink alapján, erre csak hivatalos személynek van felhatalmazása. Persze önkéntes alapon meg lehet mutatni bárkinek, de nem kérhető. Így marad az, hogy megkérdezik és bíznak abban, hogy mindenki valós választ ad.
Erre én is azt mondom idehaza indulás előtt mielőtt valaki felszáll a buszra CSAK ÉRVÉNYES ÚTLEVÉLLEL VAGY SZEMÉLYIVEL LEHESSEN FELSZÁLLNI Merje valaki azt mondani nincs igazam!!!
Persze majd elfelejtettem...a Görög szellem...
merem azt mondani, hogy nincs igazad. Felszállni felszállhat, de még az előtt szálljon le, mielőtt gondot okoz a figyelmetlenségével, felelőtlenségével
Meglestem a képpeidet, nagyon klasszak. Nem is tudtam, hogy Platamonasban is van vasútállomás...
Szia Sancho haver!
Igen, van állomás, de már üzemen kívüli. A 2004-es olimpia előtt ez volt a vasútvonal Szalonikibe. Akkor még nem volt megálló Nei Poriba, tehát, ha vonatozni akartál, akkor át kellett sétálni Platamonasba
Az Mythos természetesen, természetes, hogy a Te egészségedre is fogyasztódik. Ja, kipróbáltam a Fix sört is. Az is jól esett az ízlelő bimbóimnak
#1755882011-09-13 18:43:44 Válasz a #175580. hsz-ra
a határon is az utakisérö vagy a soförök szedik össze az irományokat, ahhoz van joguk? ha már bevállalom az utazást az utazási iroda buszával, akkor kötelezzem el magam arra hogy felszálláskor megmutatom a saját dokumentumom érvényességét,más adatot nem is kell
Na ezt kellene benyújtani újításként az irodáknak Bárki felszállhat a buszra, aztán nyugodtan le is szállhat és menjen ahogy tud. Ez kellene, hogy az egyik feltétele legyen az utazásnak. Érvényes útlevél, vagy személyi igazolvány. Ha nincs, akkor az illető szerződést szegett és nyugodt szívvel ki lehet zárni az utazásból. Egyébként lehet, hogy valóban van ilyen pontja az utazási szerződésnek, hogy szükséges az érvényes okmány...
Azért belenéznék az ilyen embrek fejébe, akár a későkébe is, hogy mit gondolnak,mit éreznek ilyenkor, hogy mindenki miattuk vár, vagy kerül kellemetlen helyzetbe. De gondolom semmit...
Erre jó példa, hogy egy régebbi nyaralásomról hazafelé jövet valamiért felraktak a buszunkra 3 droidot. Két pasi meg egy nőnek csúfolt másik lényt. Meg is jelentek ketten. Rögtön elhelyezkedtek hátul és elég hangosan és sajátos stílusban el kezdtek beszélgetni. Konkrétan ordibáltak. Szerencsére hazafelé a sörök hatására elcsendesedtek Szóval a háromból csak kettő. Több, mint egy órát vártunk a harmadik droidra, mire megérkezett. Mikor kérdőre vonták nyugodtan közölte hogy ő még elment vásárolgatni, mert tudta hogy úgy sem hagyják itt... No comment...
#1755922011-09-13 19:27:21 Válasz a #175585. hsz-ra
Szia BRobert hawer
Jó ezt is megtudni, hogy Platamonasból indultak a vonatok. Ha legközelebb arra járok, feltétlen meglesem Platamonsaban amúgy sem voltunk túl sok helyen, pedig néhány éve felmentünk még valami templomhoz is. Idén csak a parton és a sétáló utcában jártunk, illetve vissza Nei Poriba a hátsó hosszú úton. De nem tudom merre lehet a vasútállomás. Örülök, hogy hallagattál rám és megkóstoltad a FIX sört is. Ugye, hogy az is milyen fini?
Szégyen gyalázat, de én sem ismertem, pedig nem új. Az ALFA sört szokták még reklámozni, de az nem ízlett. Red Mythost pedig egyáltalán nem láttam, pedig sokan írták, hogy még van és állítólag még fekete Mythos is létezik...
#1755992011-09-13 20:56:36 Válasz a #175592. hsz-ra
nem vagyok benne teljesen biztos,de talán 2007 ben még Platamonbol mentek a vonatok és késöbb kész lett az állomás Poriban majd azota onnan, de erröl a " szellem " többet tudna mondani
#1756022011-09-13 21:40:02 Válasz a #175592. hsz-ra
szervusztok!
B.Robert jól írta, 2004 óta nincs Platamonason átmenő vonat, az olimpiára építettek egy új vonalat, természetesen nem teljesen a régi nyomvonalon. A vasútállomás az AGORA hátsó kijárata fölött van, biztosan sétáltatok arrafelé is. Én a régi vonal vágányait is nagyon sajnálom, mert egyre gazosabb. Minden évben átmegyünk rajta Skotina beach-ig, és sajnos látom a pusztulást. Veszi vissza a természet azt ami az övé. . Pedig nagyon izgalmas volt a vágányok között hosszasan sétálni a tengerparton, és a legvégén átmenni a hegy alatt, ahol a vár van. Kevés ilyen jó minőségű alagút maradt meg. Emiatt veszett el Makrigialos vasútja is, azóta halott az a falu közlekedési szempontból. Ott még felújították a régi állomás épületet, és mementóként őrzik.