Nagyon szépen köszönöm a dicséreteket, a beszámolóval kapcsolatban. Igyekeztem minél több információt megosztani veletek.
Gyula!!
A hullámoktól nem féltünk, inkább csak az volt vele a baj, hogy nem bírtunk velük, mert erősebbnek bizonyultak mint mi. De hogy csodálatos látvány, az biztos. Ja, össze számoltam, hogy hány darab képet készítettünk az egy hét alatt, két géppel. Kiválogatva, a selejtek kidobálása után is maradt 1744 db. Majd télen nagyon jó lesz nézegetni, és nosztalgiázni egy kicsit.
Sancho!!
Én is nagyon sajnáltam, hogy nem volt otthon a kisöreg, a kagylóháznál. Biztos aranyos, és közvetlen bácsika ahogy írtad.
Igen, szerencsére a találkák jól sikerültek. Tényleg jó dolog megismerni a fórum társakat. Az is igaz, hogy a második találkozón, én csak rövid ideig voltam jelen, de mivel mi is egy nagyobb társasággal voltunk éppen vacsorázni, így hamar elváltam a többiektől. Saciékkal, megbeszéltük, hogy majd másnap este talizunk, de akkor kezdett el esni az eső amikor indultunk volna, így csak a közelben ejtettünk meg egy gyors gyrost, és e- miatt elmaradt a találkozás. A mai napig sajnálom a dolgot, de a természettel nem lehet szembeszállni. Nem lenne rossz itthon összehozni egy nagy fórumos találkozót, csak szerintem nagyon szét vagyunk szóródva az országba, és nagyon nehéz lenne úgy összehangolni a dolgot, hogy az mindenkinek megfeleljen.( hely, időpont)
BRobert!!!
Megnéztem a képeidet, és elolvastam a beszámolódat is. Mind kettőhöz gratulálok, nagyon jók lettek.
… Ja, össze számoltam, hogy hány darab képet készítettünk az egy hét alatt, két géppel. Kiválogatva, a selejtek kidobálása után is maradt 1744 db…
Ja… Csak gratulálni tudok. Ha jól számolom, akkor ez mondjuk kereken 1.800 felvétel két géppel egy hét alatt, azaz kb. 900 db gépenként, ami annyit tesz, hogy csaknem 130 db naponta, vagyis mondjuk reggel 8-tól este 8-ig számolva több mint tíz kép óránként, azaz 6 percenként egy kép átlagban. (Nem tudom, mi van a képeken, de el tudom képzelni ; remélem megtartod magatoknak emléknek; minden bizonnyal az unokák is fogják élvezni… ) És mikor nyaraltatok? (Ez buta kérdés volt ; nyilván a maradék öt percekben... )
Egyébként tudok ide a fórumba képet beszúrni???[/img]
Szia
van olyan hogy https://kepfeltoltes.hu/ ide betallozod a gépedröl a képet majd feltöltöd,utána alul megjelennek linkek ,onnan a legalsot vágolapra másolod, itt megnyomod az img gombot és ami megjelenik utána beilleszted azt a linket amit amott kaptál és már kész is