#1756482011-09-14 22:14:19 Válasz a #175609. hsz-ra
Szia Saci!
A görög söröknek van egy jó tulajdonsága Nincs az a keserű mellékízük, így azok is szívesen megkóstolják akik amúgy nem szeretik. Pedig a Mythos és a Fix sörök nagyon finomak. Sajnos idénre elfogyott az összes, de jövőre megint élvezhetem őket A FIX.nél én olyan finom édeskés illatot éreztem, de lehet hogy csak valaki ott ült a közelemben
Örülök, hogy Te is csatlakoztál azokhoz, akik kipróbálták eme finom nedűket
#1756502011-09-14 22:20:35 Válasz a #175618. hsz-ra
Szia csabinaagnes!
A kisöreg valóban nagyon jó fej és voltak akkor is látogatók, amikor mi, akik nem voltak hajlandóak bemenni hozzá akárhogy is hívogatta őket. Egyedül lakik, nagyon szereti a vendégeket. Jól elbeszélget mindenkivel és szívesen ad apró ajándékokat is. Mi kaptunk egy hatalmas szatyor kagylót Megígértette velünk hogy elküldjük a képeket, de eddig sajna nem jutottunk el odáig. De egyszer mindenképpen küldön neki. Megvan a címe is. A talik nagyon klasszak, kár hogy a miénkre csak kevesen jöttek el. De így is nagyon jól éreztük magunkat. Jó személyesn is elbeszélgetni és megismerni azokat akikkel itt a fórumon, talán hosszú időn keresztül beszélget az ember. Szerencsére eddig csupa kedves és szimpatikus emberrel találkoztam innen a fórumról. Örülök is hogy olyan sok embert ismerek személyesen is De azt hiszem ez a dolog, amit Görögországnak hívnak könnyen szerez barátokat és sorstársakat, akiket ugyanúgy elvarázsol és megbabonáz ez a csodálatos ország.
Tavaly Parálián találtunk erre. Ötven centbe került, 12%-os sör volt. Kimondottan édes volt. Az idén kerestem Nei Poriban, Platamonban, Larissában és Pargán is, de sehol nem láttam.
Sziasztok! Hétfön délután indulunk Nei Poriba 15 napra. Már nagyon várjuk!! Buszos út lesz, még soha sem voltunk ilyen hosszú ideig buszon.. Szeptember végén milyen az időjárás? kell-e vinni meleg ruhát vajon?? Egy pár alap élelmiszer árat, ha írnátok megköszönném. Önellátóak leszünk, persze tavernákban megkóstolnánk a helyi specialitásokat, de azért vinnénk valami hazait is. Mit érdemes vinni inkább? ami ott drága és itthon olcsobb? (hús árakra lennék kiváncsi..) Van nagyobb bevásárlóközpont a közelben? Sok cuccot sem szeretnénk vinni.... A közelben van búvárkodási lehetőség? sziklásabb részek, vagy telyesen homokos a környékben a strand?? Jajj és pecázni lehet, kikötő, móló, vagy ilyensmi?
Elöre is köszönöm a segitségeteket. (vissza olvasni nem volt időm, dolgozok reggeltől estig)
Sziasztok!
A Dias apartmanról ha volt valaki,légyszi írjon pár sort, hogy pl. milyen felszereltségű, mennyire jó helyen van, tisztaságáról, tágasságáról stb. 3-an mennénk (38-18-9 évesek.)
Köszi!
#1756602011-09-15 10:50:59 Válasz a #175658. hsz-ra
pecázni mi lejárunk a folyohoz, palaiopyrgos felé, mocival el lehet jutni oda, de az idén nem nagyon van hal ne is foglalkozzatok vele, N,Porinál végig homokos part van, Platamonnál köves és ott van csak molo is,
sok kaját ne vigyetek ami romlik mert kicsik a hütök és a fagyaszto részek,az árak a boltokban hasonloak mint nálunk ,de meg kell keresni az olcsobb boltokat mert akár duplája is lehet az eltérés, estére szerintem kell egy melegitö, két hete már esténként csak 20 fok volt, kimondottan jo volt aludni,nappal 32-36
van buvároktatás ott helyben a parton vagy akár platamonban is
#1756692011-09-15 15:35:20 Válasz a #175660. hsz-ra
Köszönöm a választ. Azért beteszek egy teleszkópos pecát... hátha több szerencsém lesz...Örvendünk, hogy hasonlóak az árak az itthoniakhoz, akkor nem viszünk sok mindent. Nem vagyunk nagy piásak, de beteszek egy két literes barack páleszt azért....legalább megkínálhatom a házigazdát. A Marianna apartmanba megyünk, esetleg tudjátok-e, hogy van-e udvara és esetleg grillsütője a háznak??
#1756702011-09-15 15:53:01 Válasz a #175669. hsz-ra
Helló "Subidubi"
A tengeri szivacs-ot is kínáljátok meg a jó magyar páleszból--ugye "Pinga"!
De azért jól nézzetek szét mert nagy ár különbségek vannak bolt és bolt között.
Igen, Őt is megkínáljuk... Habár, most hogy igy elgondolkodok magamban, nem is lesz elég két liter....a csajok is szeretik... A boltokban szét fogunk nézni....azért viszünk egy jó pár szelet flekken husit bepácolva, csak remélem, hogy lesz grilsütő a szállás udvarán. Az ut.ir-ba nem tudták megmondani...
Köszönöm szépen, hogy ilyen pontosan kiszámoltad az átlagot..
Az igazság az, hogy szeretek fényképezni, és ki is használtam minden pillanatot.
Azért az a hat perc egy kicsit túlzás, a képek zöme, a kirándulások alkalmával készült. A Meteoráknál, és az Olymposon is kb. 500- 500 képet csináltunk, ami két nap termése. Na ott aztán tényleg kattintgattam rendesen. A maradék a többi strandolós napokra osztódik el. ezek közül közel 400 db.- ot be tettem a fotóalbumomba is, ide a hellaszra. Meg lehet tekinteni. Jó nézegetést hozzá.