Keszitettem egy fenykepet az apartman elotti utca tablarol csak nem tudom feltolteni, mert azt irja, hogy tul nagy. De a N. Kazantzaki/Chr. Perrevou utca sarkan van. Remelem tudtam segiteni. Udv mindenkinek.
igy akkor már hitelesebb? rátettem a dimitra apartmant is
Köszi a térképet!! Akkor viszünk gilisztát A nejem nem fog örülni neki, de valahogy becsempészem a böröndbe........csak ki ne másszanak:) Már csak négy nap és kezdődhet a buli!!!!!
Köszi a térképet!! Akkor viszünk gilisztát A nejem nem fog örülni neki, de valahogy becsempészem a böröndbe........csak ki ne másszanak:) Már csak négy nap és kezdődhet a buli!!!!!
kérek majd beszámolot hogy ebben az idöszakban milyen volt az idöjárás és a viz, már azon gondolkodom hogy jövöre meg kellene kockáztatni 2x1 hetet külön idöpontokban
Görög halat, Görög gilisztával kell fogni próbáljátok csak meg. Majd addig beszélek a halacskákkal. A cápát meg már "Pinga" testvér kifogta.
#1757222011-09-16 16:44:50 Válasz a #175721. hsz-ra
Ok. viszek egy kis ásót is akkor...de a kedvesem nem tudom, hogy mit fog mondani...pont most mondtam neki, hogy remélem nem tesz annyi ruhaneműt magának, mint tavaly (felét sem használta..)
Ok. viszek egy kis ásót is akkor...de a kedvesem nem tudom, hogy mit fog mondani...pont most mondtam neki, hogy remélem nem tesz annyi ruhaneműt magának, mint tavaly (felét sem használta..)
meséld el neki hogy a vizben elég a fürdöruha, a szobában elég a takaro,két törölközö és más nem is kell, mindjárt lesz helyed a pecának
Ez így van ahogy a Pinga mondja!Mi is vittünk sok cuccot de minek,felét se használtam.Na de az ember mindig a saját kárán tanul és majd jövőre én se viszek annyi ruhát!Én a z emberre nem halgattam,pedig ő már itthon mindig mondta hogy minek ennyi ruha.Na most kivételesen igaza volt!!