Pinga!Úgy néz ki hogy jövőre egy szigetet szeretnénk megnézni!Félre ne értsétek nem azért mert nem éreztem jól magam Nei Poriba,csak szeretnénk más területet is látni!Kefalónia és Zakynthos között nézelődök,de ha van valami véleményed szívesen venném!Aztán utána jöhet megint Nei pori!!!!
#1759652011-09-23 08:35:14 Válasz a #175921. hsz-ra
Kedves Cinthia és Pinga! Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Sokat seggitettetek vele. Az IBUSZ-os hölgy azért mondta a 40 km távolságot, mivel ő tudta, hogy Paráliába lesz csak elérhető idegenvezetőnk. A Dimit-
rovra vonatkozó infóknak is nagyon örülök, mert ha idén be jön ez a hely
akkor jövőre oda szeretnék menni. Tehát az 1,2,3,4 -es szobák a fullra tengerre nézők és ebből az 1 és a 4-es a két szélső. Most már nagyon
izgatott vagyok , mivel 2 óra műlva indulok. Szép napot és jó hétvégét
kívánok mindenkinek. Megjöttem majd beszámolok , miként sikerült az út. Üdvözlettel: Frufru
Pinga!Úgy néz ki hogy jövőre egy szigetet szeretnénk megnézni!Félre ne értsétek nem azért mert nem éreztem jól magam Nei Poriba,csak szeretnénk más területet is látni!Kefalónia és Zakynthos között nézelődök,de ha van valami véleményed szívesen venném!Aztán utána jöhet megint Nei pori!!!!
Tallér hát az ötlet nagyon jo hogy valamelyik szigetre mennétek, mi még nem voltunk nyaralni szigeteken, skiathos szigetei nem lehetnek rosszak és a többi sem,Korfu is biztosan jo,de figyelembe kell venni hogy sok sziget van ahol nincs vezetékes viz, ugy szállitják oda,lehet hogy drága a viz vagy korlátozott,ahova turistákat várnak ott biztosan megoldották ezt a kérdést
probáljátok ki és majd beszámoltok nekünk,mi is kiprobáljuk
#1759682011-09-23 11:31:36 Válasz a #175963. hsz-ra
köszi. akartam színesre, de most nem volt erőm...
a képeket is össze kellene szednem
és tényleg nagyon jól éreztem magam. bevallom, férjem mégjobban beleszeretett NeiPoriba
#1759702011-09-23 12:17:40 Válasz a #175964. hsz-ra
mi voltunk Korfun és Krétán. szívesen megírom neked, pontosan hol, melyik apartman...
nagyon körültekintően kell választani.
a vízzel semmi gond, bár, én sehol nem iszok csapvizet.
rendben. előkeresem, pontosan hol voltunk. én mindkét hellyel elégedett voltam, szép volt a kisváros, és a part is.
odaúton, folyamatosan tettük le az utasokat, és sok helyen mondtam: jaj, csak ne itt kelljen leszállnunk... néhol, rendesen, mint egy háborús övezet, a befejezetlen építkezések miatt... lehangoló, szerintem.
máshol meg a tengerpart volt úgy, hogy kis úton kellett lemenni több 10métert a szállástól, dombról, és meredeken, a keskeny parthoz... persze, ezek is pár éve voltak, biztos van változás...
privibe írom, a napokban
és, biztos találsz sok infót a Kréta Korfu fórumokon...
én Zakynthost szeretném jövőre, de ha nem úgy jön össze, akkor remélem NeiPori belefér... és akkor újra oda
hm. tényleg nincs Korfu fórum. ezen csodálkozom... namindegy.
összeszedem a dolgokat, és írok róla /priviben
keresd az autoval görögországba szövegelést és ott is keresd Gégé-t vagy más néven Kerkyra-t, ö évente többször jár korfun, még novemberben is fürödnek, szoval nagy tapasztalata van korfubol és mindig autoval megy