Épp most akartam nyafogni a rossz idő miatt, de látom sokan szintén megérezték a hideget Bizony még el tudtam volna viselni, hogy még egy picit süssön a napocska és ne kelljen kabátot és meleg cuccokat felvenni. Az új melóhelyemen viszont nem győzök áradozni Göröghonról és a melegről, úgyhogy tulajdonképpen mindennap egy picit ott vagyok a tengerparton, vagy az esti forgatagban, esetleg egy tavernában egy pohár Mythos mellett...
Tényleg milyen az új munkahelyed?Legalább jól érzed magad,mert ez is nagyon fontos!!!Én már csak tudom,én most megyek át egy változáson a munkahelyemen és elmondhatom ez a kész átverés!!Valahogy nekem most semmi nem jön össze!!! De azért nem adom fel,csak hát nehéz!!!
Gyula köszönöm a biztató szavakat!!!
Görög hetek a Lidl-ben! Terítéken a mazsolabor és társai. Remélem, lesz olyan finom, mint az igazi, görög honi. Mindenkinek jó nosztalgiázást a gasztronómia birodalmában!
#1764292011-10-11 18:04:32 Válasz a #176427. hsz-ra
Sziasztok!
Na végre meg került "sancho.dl" barátom is. Kedves "jamasz" ne tegyél felelőtlen ígéretet, mert szavadon foglak. Szeretnélek személyesen is megismerni, oly sok szépet és jót olvastam rólad, rajtam nem fog múlni, dolgozom 1000-el azért, hogy jövőre is kijussak az és hőn áhított Nei Porim-ba. Apropó mindenkinek javaslom nézzen be az autóval Görögországba, fórumba nagyon érdekes és mindenre kiterjedő linket talál {Pl:személyivel Görögországba}
Kedves "didli" azért szólj néha hozzá minden írás fontos lehet valakinek lehet, hogy épp nekem, mert a "jó pap is holtig tanul"
#1764302011-10-11 18:11:37 Válasz a #176419. hsz-ra
helló "leptokaria"
Ne add fel és főleg ne keseregj, biztos vannak nagyon szép emlékeid és akkor légy szíves azok jussanak eszedbe és légy boldog, hogy már neked megadatott, hogy ott lehettél. Van akinek még az sem adatott meg soha erre gondolj s ne keseregj, légy vidám pozitívan gondolkodj és akkor majd újra megvalósulnak az álmaid hidd el tudnék neked mesélni, ha érdekel megírom neked prive-ben, hogy példát vehessél rólam.
...mert hurrá Nei Pori...ezt soha nem lehet megunni.
hát igen, én is tervezgetem. konkrét még nincs... ha kevéske pénz jön össze, akkor tuti NeiPori. ha több, ami elég repcsire, akkor talán más... de kitudja még, mi lesz. lehet, kenyérre se lesz
De akkor úgy csináld először Nei Pori, aztán a repcsivel valahová, és még valamit tervezzél mert ha fele összejön már is boldog lehetsz. Pénz az lesz annyi, hogy húst-hússal eszünk, szinte még el sem bírjuk költeni.
#1764332011-10-11 18:52:46 Válasz a #176419. hsz-ra
sajnálom.
nem akarom kérdezni /magán ügy/, de gondolom, ha a te pénztárcád is engedi, akkor újra kimehetsz, nyaralni...
mi pl. 5év után voltunk idén újra tengerparton...
szóval, fel a fejjel, és csak optimistán! biztos kijutsz még te is...!
#1764342011-10-11 18:55:13 Válasz a #176431. hsz-ra
hát, ahogy most áll a helyzet, örülök, ha majd a számlákra lesz... namindegy. majd kiderül. ahogy az előbb írtam: csak optimistán
addig is, nézegetem a képeket
#1764352011-10-11 19:05:21 Válasz a #176434. hsz-ra
ezzel nem vagy egyedül sajnos, nekünk az idei is már kérdéses volt, nagy vezirünk elintézi hogy éhen kelljen dögleni, de akkor négykézláb mászok le a tengerig hogy inkább a cápák egyenek meg
#1764362011-10-11 19:11:00 Válasz a #176429. hsz-ra
folyamatosan olvasom az autos forumot,mi már két éve személyivel megyünk és a buszokra is azt javasolják ,mert az nem viszik el scennelni, gyorsabban át lehet jutni a határon,
Gégével meg márkatársak vagyunk, van miröl csevegnünk,de azt persze másik forumban és nem olyan harcias stilusban
#1764382011-10-11 19:27:01 Válasz a #176424. hsz-ra
Szió Tallér!
Köszönöm kérdésed... hááát... én sem erre vágytam, de most csak ez volt. Amúgy nem érzem olyan rosszul magam, de azért még rendesen meg kell szoknom. Én is drukkolok, hogy Neked is minden rendben legyen. Ne add fel, én sem tettem. Sok sikert!!!!
#1764392011-10-11 19:29:40 Válasz a #176429. hsz-ra
Szia Gyula!
Nem vesztem én el, nem olyan családból származom... Olvasgatom minden nap a fórumot, csak sokat dolgozom és nem mindig van kedvem pötyögni. Jamaszékat érdemes megismerned személyesen, mert nagyon kedves és aranyos emberek
ezzel nem vagy egyedül sajnos, nekünk az idei is már kérdéses volt, nagy vezirünk elintézi hogy éhen kelljen dögleni, de akkor négykézláb mászok le a tengerig hogy inkább a cápák egyenek meg