Ez fantasztikus volt! Köszi Gudli ezt a linket!!! Annyira jó volt látni, szinte én is felugrottam a gép elől, ha én is ott vagyok símán beálltam volna. Ilyeneket kell nézni valóban ebben a zimankós időben.
Teszem hozzá: Kanadában, ugyanis ez a felvétel ott készült...
"In case somebody is interested this was happening at 72 York Street Ottawa, Ontario CANADA"
A Google térképen beütve a címet szét is lehet nézni a helyszínen.
Nagyszerű ember vagy. Köszönöm, az e-mallt is meg kaptam, tényleg Görög őrült vagyok komolyan mondom. Nagyon jókor jött mert súlyos lelki problémáim vannak és így legalább felocsúdtam belőle. És még egyszer KÖSZÖNÖM.
Gyula, sajnálom, hogy személyesen nem ismerkedtünk meg, pedig karnyújtásnyira volt tőlünk a lehetőség. Ugyan azon a napon utaztunk Nei Poriba, csak Te az Apollon Travellel, mi pedig a Kalandozás Travellel. Szerintem láttalak is Szegeden a virágpiacnál. Az Apollónos busz végénél egymagadban támasztottad a korlátot. Csak én olyan bátor ember voltam, aki nem mertelek megszólitani. Pedig figyeltem a fórumos társakat, igy AniFeriéket is.
#1768612011-10-31 21:33:26 Válasz a #176842. hsz-ra
Szia Gyula!
Mi néha eljutunk fel Pestre egy egy görög táncházba, vagy görög programra, ahol mindenféle görög jellegű kaják, italok és hasonlók vannak Sajnos nyáron voltunk utoljára, a meló miatt, de bízom benne, hogy nemsokára megint eltudunk majd menni táncolni egy jót
#1768622011-10-31 21:43:21 Válasz a #176846. hsz-ra
Gudli!
Ez a video óóóóriááásiiiii!!!!!!!!! Majdnem sírtam rajta, annyira mehgató volt... Nekem annyira bejönnek az ilyen spontán dolgok... Fantasztikus volt, köszönöm!!!!
Sancho.dl! Nagyon szivesen! Boldoggá tesz, hogy néhány embernek örömet szerezhettem vele. Én is ma kaptam, aztán e-mail-ben tovább küldtem Kovács Gyulának. Az ő ötlete volt, hogy fel kellene ide tenni, hogy másokkal is megoszthassuk. Én csak kiviteleztem. Tényleg jó érzés, hogy ennyi embernek szereztem egy jó napot!
Hááát be kell valljam én nemcsak majdnem sírtam, amíg néztem, igencsak törölgettem a könnyeimet! De azért már többször végignéztük a férjemmel ő itt mellettem táncolt is! Óriási dolog, elkezdi egy ember és már pár perc múlva a fél utca tele van!!
A spontán dolgok jobban szoktak elsülni, mint az előre megtervezettek. Elhihetitek, én is jó néhányszor megnéztem már. Nézegessétek, hátha gyorsabban telik az idő és újra itt a nyár és valamennyien mehetünk az általunk áhitott Görögországba! Szép napot mindenkinek!
Én is szeretném megköszönni ezt a kedves videót. Remek volt nézni, hogy lesz egy emberből percek alatt, egész tömeg. Csak néztem, mosolyogtam, és én is ott éreztem magamat a táncolók között. Nagyszerű érzés volt, és egyébként is imádom a görög zenét. Nagyon köszönöm!!!