#1755572011-09-13 12:35:42 Válasz a #175451. hsz-ra
Kabuci,
A bőröndfóliázás nagyon jó dolog. Mi majdnem mindig befóliáztatjuk, amikor nem tettük, akkor is megbántuk. Bár Zakynthosra még nem utaztunk, ezért nem tudom, ott milyen a reptér.
A kerekeket és a fogantyút sose húzzák be fóliával, vagy ha igen, kivágják. Különben hogy tudnád húzni-fogni a bőröndöt.
Amiért érdemes befóliázni:
- Védi a bőröndöt a kosztól, portól
- ha esik az eső nem ázik el, amíg kiviszik a géphez
- nem nyúlnak bele olyan könnyen a reptéren
A célrnak tökéletesen megfelel a háztartási folpack. És már otthon vagy visszautazáskor a szállodában be tudod tekerni a bőröndöt, táskát. Jó, ha van a bőröndön olyan cimke, amin rajta van a neved és kilátszik a fóliából. mert ha jönnek a szalagon a fóliázott bőröndök, igencsak figyelni kell, nehogy összetéveszd valakiével!
A bőröndökkel nem bánnak szépen a reptereken. Nehogy valami új és szuper drága bőröndöt vigyél. Kár volna érte
#1755682011-09-13 16:33:14 Válasz a #175108. hsz-ra
Szia! Azt sz iratot vidd magaddal amivel a repjegyet vetted, szóval vagy az új személyi vagy az útlevél. Csak azzal tudsz becsekkolni ami a foglalásban szerepel és a jegyed szól.
Parkolás ügyben szerintem hívd fel őket és tisztázd, hátha ajánlanak valami köztes megoldást......
#1755692011-09-13 16:37:23 Válasz a #175526. hsz-ra
Szia, madárpók tuti nincs. Van szúnyog, kabóca (ezek csak zenélnek egész nap) meg van nagy darázs ami nem foglalkozik az emberrel. Vannak gyíkocskák, lehet valami kis siklóféle is de ezek félnek az embertől úgyhogy nagyívben el is kerülnek.
Szóval semmi komoly.....
#1756152011-09-14 12:45:48 Válasz a #175589. hsz-ra
Szia!!!
Bizony fejenként egy bőröndöt vihettek és egy kézipoggyászt (fejenként) !!! Mi már több gyakorlott "repülőssel "dumáltunk, így ez tuti !!!
Ti honnan jöttök (ha nem titok) ???? Mi azzal vagyunk bajban,hogy vidékről
megyünk(Siófok) és ki a jó fene tudja pontosan kiszámítani,mikor induljunk.
Nem lehet tudni milyen lesz a közlekedés majd épp akkortájt Pesten, stb....
No majd időben elindulunk, mert a repcsi nem vár.............
Üdv mindenkinek és kösz a jó tanácsokat !!!!
#1756542011-09-15 06:42:20 Válasz a #175526. hsz-ra
Sziasztok!
Nincsenek madárpókok ne izgulj. Szemtelen verebek igen a kajálásoknál, arra mindig figyelni kellett, hogy valaki maradjon az asztalnál ha a másik elment, mert egyből a tányérban garázdálkodtak. És kabócák, ahogyan mások is írták. De ők csak "zenélnek". Ne izgulj. Csodás lesz, meglátod.
A bőrönd fóliázással kapcsolatban annyi, hogy mi már kb. 9x utaztunk, és itthon mindig befóliáztattuk a bőröndünket. Sokan azt mondják nem érdemes, meg drága, de nekünk megérte, mert nem lett agyon karcolva és törve. Persze hazafelé sajnos sok helyen nincs erre lehetőség, pl. Tunéziában sem fóliáztak és amikor mi voltunk Egyiptomban sem. És most amikor Zakynthos-ról jöttünk haza ott sem láttam, hogy fóliáztak volna. Nekem az a véleményem, hogy jó dolog, főleg ahogyan dobálják a cuccokat. Mi 10 éve járunk a bőröndünkkel, és azon kívül, hogy amikor fólia nem került rá sérült a felülete kisebb karcolásokkal, szerencsére más baj nem volt. És még bele sem nyúltak. De ez mindenki saját maga dönti el, ez csak az én véleményen.
Viszont egy biztos, Zakynthos gyönyörű, mi július elején voltunk Laganas mellett, és bármikor visszamennék gondolkodás nélkül.
Aki még most fog utazni annak nagyon jó utat, jó pihenést, biztosan nem fogja megbánni, hogy ezt az uticélt választotta.
Amina
#1763542011-10-07 21:32:58 Válasz a #175706. hsz-ra
Szia !!! És hogy sikerült a nyaralásotok ???
Az időjárásra nem lehetett panaszunk, mert dög meleg volt, a tenger isteni !!!! Mi nagyon jól éreztük magunkat a 15 napi ott tartózkodásunkon.
A Hotel Celiában voltunk Vasilikosban, isteni csend, a szállodával minden rendben van. Ha valaki oda szeretne menni, muszáj valami járművet bérelni, mivel a csendnek ára van, azaz mindentől nagyon messze van (relatív).Mi sosem fogjuk elfelejteni ezt a két csodálatos hetet, mert a szigeten annyi látnivaló van......előttem már sokan leírták. De azt más személyesen látni.
Ha bárki a Celiát szemeli ki magának, szívesen adok infókat............
Mindenkinek jó telelést !!!!!!!
Sziasztok !
#1768602011-10-31 21:12:27 Válasz a #176841. hsz-ra
Szia!
2002-ben az Alexandros apartmanban voltam és ha a tengerrel szemben álltál, balra volt egy hely, ahol a fakultatíra is várni kellett... Volt valami jópofa neve, de a világért sem jut eszembe..