Tudom hogy Útálni fogtok a következő kérdésért, de vega gyrosszal nem találkoztatok? Nekem csak a jó öreg horjatiki maradt a Royal Palace-szal szemben, de legalább ugyanazon az oldalon van. Viszont ha nen csavaros fagyit akartok legközelebb Platamonaszon enni, hanem valami ízorgiát, akkor maradjatok ugyanabba az oldalba, gyertek lejjebb Nei-Pori felé. A sarkon, nagy zöldséges, egy-két kisüzlet és jön egy szuper pékség. A kirakatban ott vannak tégelyben a fagyik. A fekete csoki az maga a menyország. Kis dobozkába kenik bele és ha jó csajt fogtok ki még sokat is adnak.
jol van akkor nem vagyok egyedül.mert én is birkásat szoktam ott enni,nyamiii
Kicsit félve írtam le a birkásat, mert itthon is csak fintorogtak amikor elmondtuk hogy milyet ettünk! De aki szereti a birkapörit az tudja miről beszélünk!!! A szállodában is vadásztuk a bárányból-birkából készült ételeket csak nem sokszor kedveztek nekünk, pedig többféle választék volt mindig! Szerettük volna mindet végig kóstolni, de lehetetlen volt, így is pár kilóval többel tértünk haza!
A vegásról nem tudok, de ennek az az oka hogy nem is figyeltem van-e ilyen! Vegetáriánus vagy?
Merre van a fagyis? Ott ahol az AGORA vagy annak a környékén?
#1767822011-10-28 09:44:30 Válasz a #176779. hsz-ra
hát mi nagy birkaevök vagyunk,szoktunk venni egészben is vidékröl frissen lenyuzottat, pörköltnek bográcsban, sasliknak és gulyáslevesnek nagyon finom, már aki szereti
#1767832011-10-28 10:08:04 Válasz a #176781. hsz-ra
Nem. Mondtam hogy Nei-Pori felé vegyed az irányt. A csavaros fagyis kb: a Dias-nál volt, jössz viszafelé, internet kávézó, gofris, elektromos bolt, sarkon nagy zöldséges, most vagyunk a Crystal-lal szemben, megyünk tovább, egy kisbolt, azt hiszem, hogy könyves,cd-s és utána egy pékség. A kirakatban már meglátod a fagyikákat.
Nem. Mondtam hogy Nei-Pori felé vegyed az irányt. A csavaros fagyis kb: a Dias-nál volt, jössz viszafelé, internet kávézó, gofris, elektromos bolt, sarkon nagy zöldséges, most vagyunk a Crystal-lal szemben, megyünk tovább, egy kisbolt, azt hiszem, hogy könyves,cd-s és utána egy pékség. A kirakatban már meglátod a fagyikákat.
Na így már megvan, a fiam ott vett magának, valóban fincsi volt, mert mi is belekóstoltunk!! Mi egyébként a Nei Pori felőli végén voltunk a Sun Beach hotelban. Tudjátok merre van? A kemping után a Platamon hotel mellett!
#1769622011-11-04 07:50:10 Válasz a #176820. hsz-ra
Tudjuk hol van. Milyen érdekes. Alig pár méterre ott a legkényelmesebb és legjobb strand és mégis mindenki bemegy a zsúfolt Nei-Porira, vagy a koszosabb, kavicsosabb Platamonasiakra.
sziasztok!
Lehet,hogy ez a többféle húsból álló gyros dönti el a választást...idén Kefalonián nem tudtunk enni egy jó gyrost...csodás volt a sziget,de hiányzott a megszokott jó kis kulinária!Ugy látom,érdemeslesz olvasgatni ebben a topikban!Az a fagyi olyasmi,mint az echte olasz fagyi?