#1771862011-11-16 07:02:44 Válasz a #177185. hsz-ra
szia GYula! Nehogy mar eltunj! Pinga te sem! Gyertek at a dumcsira! Legalabb ezekben a szurke teli napokban tartsuk egymasban a lelket! Aztan nyaron remelem ugyis talizunk!
Jaj!!!!!Ne már,mi lesz velünk?????Mi lesz ezzel a fórummal nélkülünk??????Hiszen más,olyan nagyon nem is írt ide csak mi!!!!!Talán ezt figyelembe kellett volna venni!Én olvasgattam a Sarti oldalt is és ott is le lehetett volna nagyon sokszor állítani egy két embert!!!Mindegy nem az én feladatom ezt eldönteni,de az biztos hogy azért jártam erre az oldalra mert sok információt olvastam,kaptam,és ezt mind EZEKTŐL AZ EMBEREKTŐL!!!!Ja hozzá teszem hogy Nei Poriról is szinte mindent tőlük tudtam meg,azoktól akik folyamatosan fent voltak!!!Abban igazat adok hogy itt lehetőleg Nei Poriról beszélgessünk,de!!!!!!Én úgy gondolom hogy egy fórum azért fórum mert beszélgethetünk,egymástól tanácsot kérjünk.És ez akkor is ilyen volt amikor nyár volt,csak akkor egy kicsit többen voltunk fent és több volt a kérdés a várakozás,izgalom.Most mikor nincs semmi csak a szürke hétköznapok,akkor is próbáltuk fent tartani ezt a fórumot,hogy utána megint teljes bedobással tudjunk segíteni azoknak akik újra és először járnak itt.Nagyon sajnálom hogy így alakult,főleg azt hogy nagyszerű emberek mennek innen el!!!!Remélem azért még ezt el olvassák és legalább annyit megtesznek hogy az elérhetőségüket elküldik nekem.Már ha ez még egyáltalán lehetséges!Én nem akarom töröltetni magam mert szeretem ezt a fórumot ,de valami bennem is megtört!!!!Azért csak remélni tudom hogy ezek után nem lesz kihalt a fórum(bár szerintem igen!!!!)
szia GYula! Nehogy mar eltunj! Pinga te sem! Gyertek at a dumcsira! Legalabb ezekben a szurke teli napokban tartsuk egymasban a lelket! Aztan nyaron remelem ugyis talizunk!
Szia "jamasz"
Könny szökött a szemembe, ígérem vissza térek, nem hagylak el benneteket, és újra aktív leszek itt a fórumon. Nagyon sok mindent eltudok még mesélni. Egyébként a kedves moderátorunk felkeresett privát üzenetben.
Addig is üdv "szellem"
#1771922011-11-16 19:32:51 Válasz a #177191. hsz-ra
Kedves "tallér"
Meggyőztél, vissza térek, de hát én ki sem léptem volna csak hát ki voltam tiltva. Na de itt vagyok újra és kipótoljuk!
Üdv a "szellem"
#1771952011-11-17 06:58:44 Válasz a #177192. hsz-ra
Szia Gyula! Ez tényleg baromság! Semmi rösszat nem teszünk, csakhát a tél az tél. Az a maradék 6 ember had beszélgessen már! Mi is csak próbálunk túlélni. Tartjuk egymásban a lelket. Én meg komolyan gondoltam a magyar éttermet Nei-Poriban. Tehát mindenkinek fel a fejjel, lesz Nei-Porin bográcsolás is meg zserbó is!
na ez a beszéd!!!azért még a Pingát kellene valahogy elérni!!!!
Helló "tallér"
Én elértem és kapcsolatban vagyok vele, remélem ő is vissza fog majd térni a fórumba. Hát igen bennem is megtört a lendület, csak hát ha nem ír senki akkor mit fogunk olvasni, de majd azért találunk témát ami Nei Pori-hoz kötődik.
Üdv a szellem.
Szia gyula megkaptam a privát üzenetedet de sajnos megint ott tartunk ahol voltunk én megértem hogy ti szeretitek neo porit de akkor beszélgessetek erröl most is beszélgedtek több oldalon keresztül semmiről jamasznak van igaza van erre más oldal is dumcsi
Szia tallér Sarti val kapcsolatban pedig ha megnézed én elég sokszor szóltam nekik de mindig kifikáztak hogy semmi közöm az egészhez nem vagyok moderátor de ott is lehet több száz oldalt olvasni semmiről nem írok én sem neveket pedig lenne pár darabb
De nem offolok tovább sziasztok további szép évet és jövőre sok nyaralást
ÜDV
#1772202011-11-17 19:48:28 Válasz a #177192. hsz-ra
Drága Gyula barátom!
Nagyon köszönöm amit írtál. Akkor isés mostis nagyon jól esett. Nem felejtem el Neked, hogy tartottad bennem a lelket! Sok barátom van itt a fórumon és nagyon sok embert megismerhettem, akikkel nagyon sokat segítettünk egymásnak, vagy csak egyszerűen élvezzük egymás táraságát. Nagyon örülök, hogy még sem tűnsz el az oldalról, bár az említett Sarti vita miatt nekem is megfordult akkor a fejemben, hogy elhagyom a fórumot. Akkor is azzal érveltünk, hogy jelenleg senki nem utazik és, hogy ne fagyjon le a fórum a fórumos barátok elbeszélgettek egymással. Akkor is nekem estek többen is és egy ideig nem is írtam. Akkor engem is többen megkerestek, hogy ne menjek el és hiányzom. Nagyon jól esett és örültem. Visszajöttem és most már óvatósabban írogatok, mert rájöttem, hogy a hellasz.hu nem egy demokratikus intézmény. Még az sem érv, hogy ha ez a néhány nem teljesen ide illő mondat nem lenne, akkor semmi nem lenne az oldalon. Szerintem, amint beindul a nyaralási szezon, újra előjönnek a helyszínekkel kapcsolatos kérdések, hozzászólások. Addig nem teljesen értem miért nem lehet azonos érdeklődési körrel rendelkező barátoknak másról is beszélniük? Persze ezt nem címem eldönteni és csak egy gondoltatot írtam le. Nem várok rá választ, főleg nem azoktól akik egyszer már elvették a kedvem ettől az egésztől.