Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, szállásal kapcsolatban. Idén sajna kimaradt a görög út, felújítási munka miatt, de jövőre ismét megyünk Olyan szállás érdekelne, ami tengerre néző. Anettéknál találtam olyat ami tetszene. a Kék ház merre néz. A szállás távolság kb 100m. Voltunk már itt, tehát tisztában vagyok vele, hogy semmi nincs messze, de mivel többen megyünk ez is keresési szempont, akár a tengerre néző szoba.
Várom a válaszokat. hátha...
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, szállásal kapcsolatban. Idén sajna kimaradt a görög út, felújítási munka miatt, de jövőre ismét megyünk Olyan szállás érdekelne, ami tengerre néző. Anettéknál találtam olyat ami tetszene. a Kék ház merre néz. A szállás távolság kb 100m. Voltunk már itt, tehát tisztában vagyok vele, hogy semmi nincs messze, de mivel többen megyünk ez is keresési szempont, akár a tengerre néző szoba.
Várom a válaszokat. hátha...
szia
hát mi annyira tengerre néztünk az idén hogy annál jobban már nem is lehet, az ibusszal mentünk a dimitra apartmanba,foto az erkélyröl
Fúúú hát ez nagyon szép!!!! Nem volt hangos este amikor elkezdődött az élet? északi vagy déli részen van ez az apartman? csak a tájolás miatt
ez az északi vége a falunak,ha visszalapozol találsz térképet amire már rárajzoltam, esténként nem a tömeg volt zajos hanem kisgyerekek jöttek elö valahonnan 10 körül és ejfélig 1 ig ott játszottak,de elviselhetö volt
az aranyházrol találsz képeket anették honlapján, a kékház pedig a templomra néz, amugy olvass vissza egészen augusztusig elejéig, akik nekem irtak ott van rengeteg foto az albumokban szinte minden házrol
#1774932011-12-13 10:56:16 Válasz a #177490. hsz-ra
Engem se hagyjatok itthon! Tudom, hogy nektek még új vagyok, de én is létezem és imádom a meleget is, na meg Göröghont.
Jamasz. Hagytam még egyet a privin!
Végre megint kezd megtelni élettel ez a topik is!!!
Mindjárt 2012 január, és az utazási irodák felteszik nyári ajánlataikat a honlapokra. Már mi is tervezgetjük, hogy hová menjünk, de én tartom magam NEI PORIhoz.
Ettika!!
Az idén mi is a Dimitra apartmanban voltunk az Ibusz szervezésében. Minden nagyon jó volt, csak ajánlani tudom.
Az apartman 8 szobával rendelkezik, és ebből 4 tengerre néző, 2 -ből oldalról látod a tengert, 2 pedig az Olymposra néz. Felár ellenében lehet tengerre néző szobát kérni, ha nem kéred akkor is van esély rá hogy olyanba kerülsz, de az nem biztos. Az áraik is elfogadhatóak. Az albumomba van pár kép az épületről, ajánlom figyelmedbe. Mi nagyon jól éreztük ott magunkat, tényleg szuper jó volt minden.
Drága Jamasz!!!!
Kívánok neked és kedves családodnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Örömökben teljes Nagyon Boldog Új Évet!!!!
Remélem jövőre is megadatik, hogy személyesen találkozzunk.
Addig is minden jót és kitartást!!
Puszi nektek!
#1774962011-12-13 13:41:14 Válasz a #177494. hsz-ra
szervusztok!
Az Anették honlapján fellelhető a 2012-es Nei Pori ára,. egy kicsit drágábbak mint az ideiek, de aki Nei Porit szereti az nem fog visszakozni emiatt. Én nagyon remélem, hogy a Jézuska idén is megtalál és mehetek újra Nei Poriba.
Jamasz kicsit irigyellek, de vigasztal a tudat, hogy most nálunk is 10 fok körül van a hőmérséklet. És nekem sincs karácsonyi hangulatom. Remélem a hétvégére azért megjön......