Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 991
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Uwu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177130 Üzenet linkje2011-11-11 20:32:38  Válasz a #177106. hsz-ra

Igen, arra gondoltam, csak elírtam. icon_redface.gif
# 992
Uwu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177339 Üzenet linkje2011-11-28 10:08:25 

ÉS ha valakinek elsődleges szempont a snorkeling-ezés (Amatőr búvárkodás), akkor hova lenne érdemes menni Görögországban? (az összes hely közül)
# 993
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177577 Üzenet linkje2011-12-18 14:28:01 

Sziasztok!!
Én azokat kérdezném akik jártak Paralián és Olimpic Beachen,hogy a kettő közül melyiket ajánljátok inkább!Paralia nekem nagyon nyüsgős helynek tűnik...nem nagyon szeretem az ember áradatot és a parja sem igazán az én izlésemnek megfelelő!Az idén jártam ott ,de csak 3 órát voltunk ,viszont az feltűnt,hogy sokkal olcsóbb a többi településhez képest!A másik helyen még nem voltam ezért szeretném tudni,hogy arról mi a véleményetek!!??

# 994
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177582 Üzenet linkje2011-12-18 16:25:18 

Szia Lityi!
Én Olimpic Beach-re szavazok. Csendesebb, nyugisabb, de mégsem kihalt. Pihenéssre mindenképpen alkalmasabb, mint Parália. A partja széles homokos, néhol alpró kavicsos, ezzel szemben Paráliájé sokkal keskenyebb és zsúfolt. O.B-nek is van sétáló utcája tele üzletekkel, tavernákkal. Esténként itt is lehet jókat sétálni, nézelődni. Itt is mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a nyaralás alatt. Van motorkölcsönző, pékség, rengeteg super market. Mivel nem túl nagy a telpülés, ezért minden közel van. Nincsenek igazán nagy távoloságok. Néhány perces sétával bárhová elérsz. Ha valaki még is nyüzsire vágyik, bármikor átmehet Parália. Van rendszeres buszjárat, de gyalog is át lehet menni. Nem távolság! Jól kiépitett sétány köti össze a két települést. Éjjel is ki van világitva. Szinte egész éjjel jönnek-mennek az emberek Parália és O.B között. Ami az árakat illeti szerintem is jóval alacsonyabbak, mint Görögország más részén. A fakultativ programok (Meteorák, Skiathos, Olympos) innen a legolcsóbb. Legalább is eddig igy volt. Több helyi utazási irodát is találsz O.B-en. Parálián van egy Lidl áruház. Egyszer-kétszer át lehet menni bevásárolni. Katerininek pedig van piaca hetente kétszer. Parália inkább a fiataloknak való, akik bulizni vágynak. Én már 3-szor nyaraltam itt, tudom miről beszélek.

# 995
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177583 Üzenet linkje2011-12-18 16:39:03 

Szia Gudli!!!
Köszönöm a részletes beszámolót!Igen valami hasonlóra gondoltam én is,csend van ,de ,ha nyüzsire vágyom az is közel lesz!A lidlbe voltam az idén és ezért gondoltam,hogy ezzel jól járok,ha ott vásárolok,mert rengeteget lehet spórolni!De ahogy nézelődtem a városban is alacsonyabbak az árak,mint Nei Poriban voltak akkor!!Azért a kis pénzűeknek nem mindegy hol mennyiért van!!A lányom nagy költő ezért itt többmindent meg tudok neki majd venni!!
Én is a széles partokat szeretem és ne legyen tömeg,Paralián nagyon közel vannak az apartmanok a parthoz,nem igazán tetszik!!
Na akkor már csak meg kell várjam ,hogy kijöjjenek az új katalógusok!!és irány Görög!! icon_biggrin.gif

# 996
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177586 Üzenet linkje2011-12-18 17:01:27 

Tökéletesen igazad van! Nei Porihoz képest is olcsóbb hely. Az idén Nei Poriban voltunk. Meg is lepődtem, hogy nem sokkal van Nei Pori távolabb, mint O.B és még is minden drágább volt.
Lityi, küldök egy privit.

# 997
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177590 Üzenet linkje2011-12-18 21:02:19 

Szia Lityi!

Az Apollon Travel már kijött a 2012-es árakkal és szerencsére nem igazán drágultak az utak! icon_smile.gif
Olympic Beach:
https://www.apollontravel.hu/assets/file/olympicbeach.pdf

Anikó

lityi írta:
Szia Gudli!!!
Köszönöm a részletes beszámolót!Igen valami hasonlóra gondoltam én is,csend van ,de ,ha nyüzsire vágyom az is közel lesz!A lidlbe voltam az idén és ezért gondoltam,hogy ezzel jól járok,ha ott vásárolok,mert rengeteget lehet spórolni!De ahogy nézelődtem a városban is alacsonyabbak az árak,mint Nei Poriban voltak akkor!!Azért a kis pénzűeknek nem mindegy hol mennyiért van!!A lányom nagy költő ezért itt többmindent meg tudok neki majd venni!!
Én is a széles partokat szeretem és ne legyen tömeg,Paralián nagyon közel vannak az apartmanok a parthoz,nem igazán tetszik!!
Na akkor már csak meg kell várjam ,hogy kijöjjenek az új katalógusok!!és irány Görög!! icon_biggrin.gif

# 998
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177592 Üzenet linkje2011-12-18 22:16:19 

Az Elli apartman nagyon jó. Csendes helyen van. Tiszta, barátságosan berendezett szobák. Közle a tenger és a központ is. Elli, a tulajdonos is kedves hölgy. A három alkalomból kétszer itt volt a szállásunk.
Lityi, ha érdekel, küldhetek képeket is a szobákról.

# 999
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177601 Üzenet linkje2011-12-19 13:53:19 

Szia AniFeri!!
Örülök,hogy látlak benneteket !!Igen már láttam a katalógust és ezért gyorsan foglalni szeretnék!!Ti merre mentek az idén nyaralni??
Gudli!
Küldtem privit és a képeket megköszönném!!
Érdekel minden ami O.B.-vel kapcsolatos,szeretek tudni mindent a helyről ahová utazom!!
Ha esetleg tudtok valami egyéb helyet ajánlani ahol szép nagy a part és olcsó buszos út azt is megköszönném!Megnéztem minden ajánlatot a katalógusban ,de szeretném tudni mások véleményét is!Nei Pori nagyon tetszett az idén csak nem nagyon volt szórakozási lehetőség!De maga a település tökéletes volt!
Sartin már jártam és a félszigeten,oda nem szeretnék menni,persze imádtam azt is,de mindig máshova akarok menni!
Thassoson is voltunk,tehát az is kilőve!Viszont nagyon délre nem akarok,mert hosszú az út!!
Ami még tetszik az Parga ,ott csak a partja nem az igazi sztem.
Segítsetek légyszi!!
Ja és ,ha van buszos út Korfura az is érdekelne,de én azt nem találtam!!
Előre is köszi minden segítséget!! icon_biggrin.gif

# 1000
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177602 Üzenet linkje2011-12-19 14:24:04 

Szia Lityi!

Korfura az Aeolunak , Grand toursnak is van buszos útja Sidariban van szállásuk ott homokos a part. Mi már nyaraltun ott 2006-ban de most valószínű, hogy ismét Korfu lessz az uticél.

Üdv:Erika

# 1001
AniFeri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
333 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177607 Üzenet linkje2011-12-19 17:27:02 

Szia Lityi!

Mi idén Santorinire szeretnénk menni, egy nagy álom válna valóra. Évek óta nézegetjük, de eddig nem jött össze.
Buszos úttal kapcsolatban pedig tervben van még Parga, ide is szeretnék nagyon elmenni, a másik pedig Lefkada.
Sartin tavaly voltunk, de szeretnék még visszamenni, mert nagyon jól sikerült az a nyaralás és egy csomó fakultatív van még, amire elmennék onnan. (Amikor mi voltunk a Meteorákoz és Thessalonikibe mentünk.)

Anikó

lityi írta:
Szia AniFeri!!
Örülök,hogy látlak benneteket !!Igen már láttam a katalógust és ezért gyorsan foglalni szeretnék!!Ti merre mentek az idén nyaralni??
Gudli!
Küldtem privit és a képeket megköszönném!!
Érdekel minden ami O.B.-vel kapcsolatos,szeretek tudni mindent a helyről ahová utazom!!
Ha esetleg tudtok valami egyéb helyet ajánlani ahol szép nagy a part és olcsó buszos út azt is megköszönném!Megnéztem minden ajánlatot a katalógusban ,de szeretném tudni mások véleményét is!Nei Pori nagyon tetszett az idén csak nem nagyon volt szórakozási lehetőség!De maga a település tökéletes volt!
Sartin már jártam és a félszigeten,oda nem szeretnék menni,persze imádtam azt is,de mindig máshova akarok menni!
Thassoson is voltunk,tehát az is kilőve!Viszont nagyon délre nem akarok,mert hosszú az út!!
Ami még tetszik az Parga ,ott csak a partja nem az igazi sztem.
Segítsetek légyszi!!
Ja és ,ha van buszos út Korfura az is érdekelne,de én azt nem találtam!!
Előre is köszi minden segítséget!! icon_biggrin.gif

# 1002
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177615 Üzenet linkje2011-12-20 08:01:55 

Szia Erika!
Köszi...időközben megtaláltam az Aelus ajánlatait,kértem is ajánlatot tőlük,de a leíráson kívül csak éppen a lényeget nem írták oda,hogy mennyibe kerülne!
Majd még utánna járok.
Pedig egy pár éve mintha az Apollonnál is lett volna oda út és elég jó áron.
Holnap úgy is bemegyek az irodába és megkérdezem!

# 1003
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177616 Üzenet linkje2011-12-20 08:04:45 

Szia AniFeri!
Santorini az nagyon jó választás ,nekem is tetszik,remélem eljuttok ada hamarosan!
Mint írtam Parga nekem is tervbe van véve,már tavaly is gondolkodtam rajta és Lefkadán is!
Barátnőm akivel az idén voltam nyaralni már járt ott és mondta,hogy gyönyörű!
Na ,de sajnos mindent egyszerre nem lehet.
Majd jövőre a kettő közöl valamelyikre fog esni a választásom.

# 1004
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177617 Üzenet linkje2011-12-20 08:32:12  Válasz a #177615. hsz-ra Előzmény #177615

Szia!

Még a Dias Zeusnak is van Korfura buszos út tavalyi áron.
Pl:juni11-től. szept17-től. 39900Ft/fő 7éjszaka 10nap.

Aeolus ebben az időszakban 63700Ft/fő 11éjszaka 14nap.

Grand Toursnál még nincsenek árak.

A Diasnál és az Aeolusnál is nagyon jó lastminutok szoktak lenni érdemes kivárni.

# 1005
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#177618 Üzenet linkje2011-12-20 08:36:29 

Szia!
Na és gondolod,hogy szokott lenni mindig last minut??
Mert ha így 40 ezer akkor úgy sokkal olcsóbb gondolom!?
Csa aztán vagy lesz vagy nem!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 66 67 68 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu