Tavaly a barátaink szepetember közepén voltak. Nagyon-nagyon jó idő volt. rájuk. A hazaindulás napján esett, de azt mesélték, hogy a viz kimondottan meleg volt. Csak azt sajnálták, hogy elég sok hely zárva volt már ebben az időben.
visszaolvastam az irásainkat szept 3 tol és azt kellett észrevennem hogy Subidubi szept 30 án elment a piacra és azota nem irt egy szot sem nekünk, lehet hogy azota is ott van a piacon?
A tenger szeptemberre melegszik fel igazán 24-25 fokos. 2003 óta -a tavalyi évet kivéve - mindig szeptemberben mentünk kivétel nélkül jó időnk volt.
Október elején voltunk Nei Porin, tündöklött a nap.
Ez persze változhat, de eddig szerencsénk volt. Tán jókor voltunk jó helyen.
Viszont tényleg kevesebb üzlet taverna van már nyitva. De hetente van piac, vonattal sokfelé el lehet jutni.
Nekünk októberben kb. 15-20 tavernából és 4-5 üzletből kellett választanunk, ez azonban 2007-ben volt. Tavaly voltunk át egy napot és nagyon sok üzlet taverna nyitott és több új apartman is van. Ütemesen fejlődik.
#1779442012-01-04 11:12:56 Válasz a #177939. hsz-ra
A szeptember tökéletes. Jó választás. Abszolute minden nyitva van. Esetleg nem éjjel egyig, csak 11-ig. A tenger isteni, minden nap fürödhető. Nincs már akkora zsufi, isteni. Ha csak egy hónapot választhatnék, az szeptember lenne!
visszaolvastam az irásainkat szept 3 tol és azt kellett észrevennem hogy Subidubi szept 30 án elment a piacra és azota nem irt egy szot sem nekünk, lehet hogy azota is ott van a piacon?
szia Pinga! Nincs a piacon, csak sok a dolga. Veluk szerveztunk egy bogracspartit, meg palacsintazast. Jo volt.
szia Pinga! Nincs a piacon, csak sok a dolga. Veluk szerveztunk egy bogracspartit, meg palacsintazast. Jo volt.[/quote]
Szia Jamasz
szoval akkor Subudubi nem kelt el a piacon
lényeg az hogy a barátainkal most tanakodunk mikor lenne jo menni, szeptember 3 ig voltunk tavaly és akkor még jo idö volt, az esti hüvös meg kimondottan kedvez nekünk, tervezgetünk de hogy lesz e belöle valami az más kérdés
mindig a reményhalat esszük meg utoljára
611-es oldalig jutottam ma Rendkívüli beszámolókat olvastam és már nagyon hiányzik Nei Pori Közben nem értettem miért mondták nekem hogy : Már megint oda mentek roppant unalmas lehet....
De nekünk nem az és még van annyi minden amit nem láttunk ezt ahogy Gyula is írta nem lehet megunni, köszönöm nektek hogy feltöltődhettem az írásotokkal
#1779722012-01-04 21:46:45 Válasz a #177964. hsz-ra
szervusz tallér!
Ez nagyon jó, mert mi is akkor megyünk, remélem találkozunk.... Nekünk a szeptember eleje még mindig bejött. Kellemes idő, jó tengerhőmérséklet, és nincs már tömeg. Én elképzelni sem tudok ennél jobb időpontot.
#1779842012-01-05 14:06:41 Válasz a #177964. hsz-ra
Szervusz "tallér"
Mi is akkor megyünk Nei Pori-ba. Változtattam a szokásomon, Igaz 2008-ban voltam TOLO-ban szeptember 18-tól de végig rossz idő volt. Haza felé jövet is végig szakadó esőben vezettem Novisad-ig! Igaz együtt megyek a napsugárral és biztos, hogy minden OK! lesz.
Hurrá Nei Pori mert ezt nem lehet megunni.
#1779862012-01-05 14:14:18 Válasz a #177969. hsz-ra
Szervusz "ettika"
Én személy szerint 1995-óta járok Nei Poriba, és érdekes még nem untam meg, és nem is fogom, bízz bennem te sem fogd megunni, rám hallgass ne másra, a Nei Pori "szellemre" nem mondok hülyeséget, látom olvastad az írásokat. Sok mindent elárul.
Üdv Gyula.