Sziasztok. Látom itt teljesen megszünt az élet. Hát senki nem megy télen Platamonasra? Pedig úgy akartam kicsit irigykedni! Ha valaki mégis megy, írjon már egy pár sort!
Sziasztok. Látom itt teljesen megszünt az élet. Hát senki nem megy télen Platamonasra? Pedig úgy akartam kicsit irigykedni! Ha valaki mégis megy, írjon már egy pár sort!
Hát én inkább megvárom a nyarat, mert nem szeretek fagyoskodni!! Igaz még nem láttam tengert télen, pedig biztosan annak is megvan a varázsa! Te voltál már télen? Akkor milyen?
#1772502011-11-20 09:16:08 Válasz a #177249. hsz-ra
Sajna nem. De ami késik nem múlik. Szivem szerint már repülnék is, de bonyolult a helyzet. Nekem a tengerpart télen is tengerpart. Legkorábban márciusban voltam, de akkor már nyitott teraszajtónál aludtunk. Vittem pulóvereket, de jó hogy v kivágásu is volt, mert ha kisütött a nap, irdatlan meleg volt. Egyébként imádtam akkor is ott lenni.
#1772672011-11-22 06:27:34 Válasz a #177256. hsz-ra
Látod, mindenki előtt van valami akadály, kielőtt a pénz, más előtt, pedig más. Akár most is repülhetnék, de mégsem lehet. Az akadályok pedig azért vannak, hogy legyőzzük őket. Én azon vagyok. Akkor pedig irány:Platamonas!
#1773472011-11-29 09:31:40 Válasz a #177260. hsz-ra
Dian! Nem voltam husvétkor, de ha mész, szólj, lehet hogy csatlakoznék én is. Egyébként jövőre mikor lesz husvét? Csak husvétra akarsz menni, vagy hosszabb időre?
#1773532011-11-29 18:35:13 Válasz a #177347. hsz-ra
Leptokária! Jó majd szólok, ha megyünk, bár még én sem néztem, hogy esik most a Húsvét. Egyelőre csak a húsvéton gondolkodunk, de szóba jöhet hosszabb idő is, bár ez sok mindentől függ. Az Anett tours honlapján érdeklődtem, ők jövöre is indítanak utat, illetve a tavalyi program is fenn van még
Platamonas a világ legszebb helye! Nincs itt senki, akivel ezt megvitathatnám?
… és Leptokaria?
Velem ugyan ezt nem tudod megbeszélni, de szerintem mindenkinek van egy Platamonas-a, így nekem is, de hogy mi az és főleg, hogy miért, az maradjon az én titkom. Gondolom, Te is így vagy ezzel…
Köszönöm, köszönöm, köszönöm. Így, hogy jobban megnéztem a felső képet, még azt a házat is megtaláltam, amit látni szerettem volna. Épp a könnyeimet törölgetem. Tényleg köszönöm