Sziasztok!
Úgy látom én vagyok az idei első kefalóniás? Akkor utólag is BUÉK mindenkinek!
Olvasgattam-gyűjtögettem infókat, s nagyon úgy néz ki, idén Kefalónia lesz a befutó. Most az iránt szeretnék érdeklődni, hogy tudja-e valaki, hogy a grandos fakultatívok mely napokon indulnak? köszi: zsokri
#1779162012-01-03 14:44:43 Válasz a #177910. hsz-ra
Szia!
Mi is az idén Kefalóniára készülünk. Korfu, Lefakada és Szantorini után most e csodálatos szigetre esett a választásunk. A fakultatív kirándulások ha jól tudom, a következő napokon vannak: hétfő: szigettúra, kedd: BBQ kirándulás, Argostoli este, szerda: Zakynthos hajóval, csütörtök: Fiskardó hajókirándulás, este görög-est, péntek: Ithaka kirándulás
#1779172012-01-03 14:49:14 Válasz a #177916. hsz-ra
Szia
Köszönöm a válaszodat, remélem így is van, mert a hétfői szigettúra és a pénteki Ithaka közé még pont beférne az autóbérlés
Tavaly Zantén voltunk, nem sikerült átjutni ide, s bár úgy voltam vele, most egy kicsit jegelem a JÓn-szigeteket, talán még is ez lesz...
#1779352012-01-03 23:49:28 Válasz a #177910. hsz-ra
A Grand Tours-nak van saját weboldala, ott megtalálod a fakultatívokat is, de ha mégsem, akkor Marcsinak írhatsz az ottani fórumba közvetlenül. Ha mégsem akarsz innen átnyergelni, akkor várhatsz egy kicsit, előbb-utóbb ide is benéz Marcsi
Jó választás!!!
Igen én is láttam a fakultatív programokat.. Nagyon jól hangzanak:) Csalogatóan.. De engem más Jón sziget is vonz.. Nehéz a választás.. Megnézném Kefalóniát is és más szigetet is.. De ráérek még ezzel.. Hiszen csak január eleje van:) No meg sok iroda ki sem dobta még az ajánlatát.. Lehet lesz kedvezőbb ajánlat Kefalóniára:)) Meglátjuk:)
#1779582012-01-04 13:25:36 Válasz a #177936. hsz-ra
Max. 2-3 iroda szervez Kefalloniára vagy Lefkadára (Zakynthos meg nem ér fel velük). A Grand-nál jobb ajánlat nem lesz, mások repülővel utaztatnak
Rá meg nem nagyon érsz, ilyenkor gyorsan elfogynak a jobb helyek!
Max. 2-3 iroda szervez Kefalloniára vagy Lefkadára (Zakynthos meg nem ér fel velük). A Grand-nál jobb ajánlat nem lesz, mások repülővel utaztatnak
Rá meg nem nagyon érsz, ilyenkor gyorsan elfogynak a jobb helyek!
Csak annyiban vitatkoznék, hogy last minutben is lehet kifogni jobb helyet. Igaz...rizikósabb. De nem lehetetlen.
Pont Kefalónián a szomszédunk, akik az egyik legjobb szobát kapták az épületben, lastminutban voltak, míg mi már az utazáskiállításon lefoglaltuk a sajátunkat. Az árkülönbséget nem kell részleteznem asszem.
#1779622012-01-04 15:38:57 Válasz a #177960. hsz-ra
A "lehet" a kulcsszó, mert aki szeret és mer kockáztatni, az várhat egy esetleges Last Minute útra, aztán vagy lesz, vagy nem Te ismerős vagy a Parga-topikban, így nem lesz új, amit mondok: A fiamék a múlt évben februárban döntöttek egy pargai nyaralásról, és kértek, menjek el az irodába lefoglalni a kívánt turnusra egy adott apartmant! Ijedten telefonáltam Neki, mert betelt a turnus, a következőre éppen 2 hely volt már csak, úgy-hogy azt rögtön lefoglaltam. Lefkadára pedig pár éve az első napon (január 4.) mentem el lefoglalni egy előre kinézett apartmant, de késve érkeztem, mert kb. 1 órával előttem lecsaptak rá. Tragédia persze nem történt, mert a mellette lévő épp úgy megfelelt. Persze Kefallonia nem olyan kapós (hál' Istennek, mert így sosincs tömeg), ott lehet esély helyekre még nyár végén is, viszont a Grand-nál nem Last Minute-olnak, hanem az eredeti áron adják az apartmanjaikat tudtommal.
Igen egy két iroda szervez csak utazást Kefalóniára és Lefkadára utakat.. Hogy érted azt, h Zakynthos nem ér fel velük? Netán Kefalónia esetleg Lefkada szebb sziget??
Igaz.. Buszos utat nem nagyon láttam máshol.. Repcsiset sem igazan.. De az meg drágább..
Meglehet.. De én még várok egy kicsit.. Ki tudja mi lesz a jövőben.. Euró is az egekben van..
#1779712012-01-04 21:42:10 Válasz a #177970. hsz-ra
Az IMF-megállapodás nélkül jön a 350-es euró, minden csak drágább lesz, az egyetlen garancia, ha a teljes összeget befizeted - de ez már politika, tehát OFF