Lefkada
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 121
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Anna
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15123 Üzenet linkje2006-09-05 16:34:33 

sziasztok!

vasárnap jöttem haza Sartiról, és jövõre is Görögországba szeretnék menni.
láttam, hogy van itt egy sartirajongó fórumos, (sarti..icon_smile.gif, tõle kérdezném, hogy hogy tetszett Lefkada? csak mert Sartitól én is eléggé el voltam szállva, és jövõre is szeretnék mimimum ilyen frankó nyaralást.

# 122
Cselotei
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15341 Üzenet linkje2006-09-16 11:33:10 

Sziasztok!

Megérkeztünk Lefkadáról...hát, kellett volna az a két hét icon_cry.gif !!! Amúgy tényleg fantasztikus a sziget, és bár delfinhez nem volt szerencsénk, mint a mellékelt képen is látszik, egy fókát azért sikerült lencsevégre kapni a világítótoronynál!!

# 123
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15343 Üzenet linkje2006-09-16 13:44:38 

Nem semmi, de jó nektek, hogy fókát is láttatok, az nagyon ritka arrafelé. icon_smile.gif
# 124
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15357 Üzenet linkje2006-09-17 15:16:58 

Az idõtök végig jó volt??? Mert sokan jeleztek vissza errõl a hétrõl Görögbõl rossz idõt....?
# 125
Cselotei
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#15644 Üzenet linkje2006-09-26 15:20:52 

Bocsi, hogy csak most válaszolok!
Nagyon szuper idõnk volt, egyik nap volt egy kicsit felhõsebb az ég, de amúgy nagy volt a hõség. Mi is féltünk, hogy esõs idõnk lesz, de szerencsénkre elõtte való héten (augusztus utolsó hetén) volt egy picit esõs az idõ. Az égiek mindenesetre velünk voltak. icon_lol.gif

# 126
Sheidi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
128 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17790 Üzenet linkje2007-01-02 13:53:24 

Boldog Utazási Élményeket Kívánok!!!!!!!!!
Örülök, hogy megtaláltalak, mert a tanácsaidat, amit tavaly kaptam tõled idénre (máshol), sajnos nem mentettem le.
(ezüst nászútra készülünk)
Öröm volt olvasni a beszámolókat Lefkadaról!!!

# 127
Sheidi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
128 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17792 Üzenet linkje2007-01-02 13:56:02 

Természetesen Kakadunak szólt az elõzõ kérés.
# 128
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17801 Üzenet linkje2007-01-03 08:42:34 

Sziasztok! Olvasgatlak titeket, így döntöttünk, hogy a nyáron Lefkadára megyünk az Apollonnal. Persze csak ha indítanak buszt. Olvastam már, hogy milyen szép, miket érdemes megnézni, hova kell feltétlenül elmenni, és nagyon sok képet is láttam. Viszont Nidrirõl nem nagyon olvastam. A szállások is érdekelnének, fõleg azoktól akik már kipróbálták. Tud valaki felvilágosítással szolgálni? Nagyon köszönöm elõre is.
# 129
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17804 Üzenet linkje2007-01-03 11:30:16 

Küldtem privit!
# 130
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17805 Üzenet linkje2007-01-03 11:38:24 

Ha konkretizálnád a kérdésedet nagyban megkönyítenéd az életemet icon_smile.gif
Nidri tulképpen a helyi Siófok; ez eligazítást adhat számodra Apollón által biztosított szállásokról is. Alvásra és egy kávé-tea megfõzésére alkalmasak de ennél többet ne várj tõlük, a pénzeteket, ékszereket, mobiltelefonokat, stb még éjszakára is rakjátok biztos (?) helyre.
Az Apollón telepített idegenvezetõjét nem vagyok hajlandó minõsíteni, nem kívánok mégegyszer egy olyan lealacsonyító vitába belemenni mint az Index szaktopikjában, de sokat elárúl, hogy akik rajta keresztül béreltek mocit azoknak többe került icon_biggrin.gif
Lefkádát csak azoknak ajánlom, akik szeretnek és hajlandók is motort bérelni és azon felkeresni a sziget külömbözõ, valóban csodás helyeit, de annak, aki csak fürödni akar a szladihoz legközelebbi parton kár annyit utaznia.

# 131
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17806 Üzenet linkje2007-01-03 14:02:20 

Köszönöm a gyors reagálást. Tavaly Sartin voltunk, az nagyon tetszett. Ott is mocit béreltünk, tehát ezzel nem lesz probléma. Remélem! A konyha felszereltsége ezek szerint problémás. Imádom a görög konyhát, de valahogy a gyomrom mindig háborog ellene, ezért vinnénk konzervet. Valamit nekem is enni kell icon_sad.gif Szóval egy konzervet meg lehet melegíteni? Van edény, tányér? Mintha azt olvastam volna, hogy még melegvíz sincs a konyharésznél. A Metropol és a Gatsoulis között hezitálunk. Ebben szeretnék segítséget kérni elõször is.
# 132
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17815 Üzenet linkje2007-01-03 17:48:46 

A Gatsoulis talán csendesebb, de mindkettõ bent van a "városban", de a Sunrise kint van a fenében, onnan nehéz "bejutni". De azt javaslom figyelembe venni, hogy egy hét qva kevés, ha tehetitek inkább két hétre menjetek.
# 133
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17817 Üzenet linkje2007-01-03 18:02:29 

Tudom, hogy én vagyok a fura alak, de milyen konzervet akarsz vinni? Tapasznyalataim szerint a megyar konzervek jók, de nehezek, nem a mediterániumra lettek kitalálva, vigyetek inkább pár zacskó levesport, a nagy melegben esténként sokkal nagyobb sikered lesz vele, egyébként pedig sztem nem olyan drága ott kint egy gíros, szuflaki, stb.

# 134
Civic78
Aktív fórumos
Aktív fórumos
168 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17823 Üzenet linkje2007-01-03 19:45:00 

Sziasztok!

Eddig java részt az ország északi részén jártunk - Halkidiki, összes strandja, Thassos Korfu...
Lefkada már korábban is nagyon érdekelt, azt szeretném kérdezni, hogy mennyire mélyül a víz fõleg a legszebb helyeknél és hogy meddig van autópálya a Szoliniki - Veria - Kozani - Grevena - Ioanina - Preveza útvonalon, nekem 2004. júliusi térképem van... és csakis autóval mennénk.

Köszönöm icon_smile.gif

# 135
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17828 Üzenet linkje2007-01-03 20:52:58 

http://www.egnatia.gr/flash/en/progress_done_en.html
Itt sok infót találsz, az aktuális készültségi szintet.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 570 571 572   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu