Én csak ajánlani tudom neked a Grand Tours irodát!!! Nagyon jó iroda, megbízható.. Én tavaly utaztam velük Zakynthosra.. Minden megfelelően volt megszervezve... Semmi gond nem volt.. Szerintem nem fog becsődölni.. Sokan utaznak az irodával..
Nyugodt szívvel fizess be egy útra..
#1779132012-01-03 11:59:19 Válasz a #177905. hsz-ra
Szia!
Én tejesen nyugodt szívvel ajánlom a Grand Toust!Mi 2szer voltunk velük és maximálisan meg voltunk elégedve. Becsődölni nem hiszem,hogy be fog,de ha mégis mi néztük azt a listát amin az adott utazási irodák biztosításai vannak és nekik van a Neckermann után a legtöbb. Bár nem megnyugtató de ez így van.
De becsődölni szerintem nem fog. Mondjuk elég szörnyű igy utazási irodát választani Mi is így kerestünk.... Mai világban már bármi lehet
Teljesen megbízható iroda,mi tavaly velük voltunk minden a legnagyobb rendben volt,semmi panasz.Az idén is velük mentünk volna,de az ár miatt nem őt választottam!Különben a mai ínséges időkben semmi se biztos,sajnos nem lehet tudni kik mennek tönkre!
#1779282012-01-03 20:29:45 Válasz a #177905. hsz-ra
Jó a GT, én mernék náluk fizetni nyári útra. nem a legolcsóbbak ugyan, de korrektek.
(Ami nem tetszett náluk, az a keddi turnusváltás, mert 2 nappal több szabit kellett volna kivennem, mint a szombati váltásos utaknál.)
Tallér igazad van az idei áraik hát kicsit feljebb mentek a Grandnál.. De ahogyan néztem nem csak Grand Toursnál hanem más irodáknál is..
No meg arra a helyre ahová idén szeretnék menni oda csak 2 iroda utaztat.. Ez Lefkada lenne.. Ők is kicsit drágábban dolgoznak.. Van aki meg még ki sem dobta idei évre szóló árait..((
Lehet a áfaemelés miatt emelkedtek az árak:)))
#1779332012-01-03 22:58:18 Válasz a #177924. hsz-ra
Sziasztok!
Sajnos tényleg nem lehet megjósolni előre, hogy egy utazási iroda becsődöl-e, vagy sem. Igaz az én történetem nem mostani, 2000-ben utaztunk volna a Jorgos Travellel Krétára két hétre, indulás előtt két héttel becsődölt az iroda, 180e Ft-unk veszett oda. Mivel a nászutunk lett volna, így anyagi segítséggel még abban a hónapban megoldódott az utazásunk, a kiválasztott irodánál "poénból" többször is kérdezősködtünk, hogy ugye nem fognak becsődölni. "Áááá, dehogy, attól nyugodtak lehetünk, biztos, hogy nem" - hangzott a magabiztos válasz. Na, mi voltunk az utolsó turnus, akiket még hazahoztak...
Pár év kihagyás után kezdtünk el újra utazni, több alkalommal is az Aeolussal, nem volt velük különösebb problémánk, azonban tavalytól kissé megemelkedtek az áraik. Főleg ezzel, hogy bevezették ők is a külön transzferdíjat (ami azelőtt nem volt náluk plusz felár) és a kerozin díjat is. Ez a két tétel egy 3 fős családnál közel + 35-40ezer Ft.
Valaki nem tudja esetleg, hogy van-e olyan iroda akik Lefkadára, Agios Nikitas nevű településre is adnak szállás? Mert nagyon megtetszett ez a kis falucska, de az irodák amiket néztem csak Nidribe vagy Pergaliba szerveznek.
Ma hallottam, hogy az euró jelenlegi magas állapota miatt emelkednek az utazások 10-15%-al.. Ki mit hallott erről? Mert ha ez így van akkor meggondolandó az utazás..
#1781762012-01-10 10:12:24 Válasz a #177897. hsz-ra
Szia Ettika!
Tavaly az egyik ismerősünk összefutott Nei Poriban a tulajjal. Kapott tőle egy névjegykártyát. Az idén úgy néz ki, hogy mind a 9-en náluk nyaralunk. Eddig rendesnek tűnnek. Az ügyintéző most próbálja elintézni a főnökével, hogy ne 7, hanem 10 napra kapjuk meg a szállást. Mi is egyénileg megyünk úgy, mint tavaly.
Kérdezném a kedves fórumtársakat, hogy az Aeolus utazási irodáról tud-e valaki valamit? Érdemes őket választani, Megbízhatóak? Mert egy hétnél többre, de két hétnél meg kevesebbre szeretnénk utazni és így az Aeolus-nál elég jó turnusok vannak számunkra.
Szia Macig!
Szerintem nyugodtan választhatod őket,bár én még nem utaztam velük,de sok ismerősöm ment már .
Igen sajnos 10 napos útjaik csak nekik vannak,ezért is kénytelen leszel őket választani.
Én eddig rosszat velük kapcsolatban csak az utasokról hallottam,magáról az irodáról nem.
Mivel nyilván tudod,hogy ez egy szlovák utazási iroda,sajnos nem minden tekintetben korrektek a magyar utitársakkal.
Valószínűleg kapsz majd olyantól is használható infót akinek már volt saját tapasztalata az irodával kapcsolatba.
Én azt gondolom,hogy bármelyik irodát is választja az ember,teljesen szituáció függő és adódhatnak nem várt események amik majd a későbbiek folyamán befolyásolhatják a velük kapcsolatos megítélést!
Szerintem nyugodtan vágj bele !!!