Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 4006
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178652 Üzenet linkje2012-01-22 21:26:07 

Köszi Viizo! Már nézem is amit készítettél..icon_biggrin.gificon_biggrin.gif
# 4007
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178658 Üzenet linkje2012-01-22 23:01:57 

Kedves viizo!

Megnéztem a képeket és olvastam a leírásodat, nagyon megtetszett Kefalonia icon_smile.gif

Melyik utazási irodánál keressek szerintetek repülős utat? Nálunk csakis az jöhet szóba, nem buszozunk, és autóval soha többet Görögország icon_smile.gif

köszönöm,
Erika

# 4008
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178665 Üzenet linkje2012-01-23 08:11:17  Válasz a #178649. hsz-ra Előzmény #178649

Köszönjük viizo a részletes útleírást! Nagyon szépek a képek is!
Már alig várom, hogy élőben is láthassuk a szigetet!

Quad bérlésre van lehetőség Kefalónián?

# 4009
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178666 Üzenet linkje2012-01-23 08:15:09  Válasz a #178658. hsz-ra Előzmény #178658

Kedves Erika!

Tudtommal csak az Aeolus utazási iroda szervez Kefalóniára repülős utakat, Lassiban szálláslehetőséggel.

# 4010
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178668 Üzenet linkje2012-01-23 08:44:11 

Én is bátoritok mindenkit az autóbérlésre,mert nem érdemes helyben ülni,még akkor sem,ha Skala strandja super.Mi a Grandtours idegenvezetője által ajánlott helyen kölcsönöztünk 3 napra 110-ért egy kicsikét-az ott nagyon kedvelt 5 db is volt ugyanabból a szinből-tipusból,az irományomban van is róla kép-bárhol találkoztunk a szigeten egy ugyanilyennel,hangos köszöngetéssel örültünk meg egymásnak!Én kicsit aggódtam,de mikor visszavittük,még ki se jött a pasi a házból,nemhogy nem nézte át.Egyszerűen megkérdezte:minden oké?igen,akkor átvette a kulcsot,viszlát!A fogyasztása nagyon jó volt,és kettőnknek pont elég-mondjuk mi takarékossági szempontból nem kapcsoltuk be a klimát-bár gyakran jól esett volna!
# 4011
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178708 Üzenet linkje2012-01-24 11:55:05 

Sziasztok!

Bementem érdeklődni a helyi utazási irodába, és mondták, hogy a Personal Tours-nak van és lesz is idén repülős útja:
http://www.personaltours.hu/orszag/gorogorszag/2

Nézzétek meg esetleg.

E,

# 4012
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178709 Üzenet linkje2012-01-24 12:06:08 

Szia Erinet!

Láttalak beírva az utazólistára, hogy ismét Santorinire mentek, akkor mégis változott az uticél?

Maartita

# 4013
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178712 Üzenet linkje2012-01-24 13:16:05 

maartita írta:
Szia Erinet!

Láttalak beírva az utazólistára, hogy ismét Santorinire mentek, akkor mégis változott az uticél?

Maartita

Szia Maartita!

Santorini azért van beírva, mert ha nem lesz más, mondjuk jobb, akkor újra oda megyünk, mert van még amit ott sem láttunk.
Azonban nem szeretünk kétszer ugyan oda menni, mert sok más csodás hely is van, ahol nem voltunk.

Málta és Kefalonia versenyez most nálam, de szinte naponta váltogatom.
Egy tuti, csak röppeni vagyunk hajlandóak, a kissé nehézkes autós Görögország után.

Ti idén hová és kivel ( mármint irodával) icon_smile.gif?

E,

# 4014
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178714 Üzenet linkje2012-01-24 13:45:58  Válasz a #178712. hsz-ra Előzmény #178712

Szia Erinet!

Akkor már értem! Valahová mentek csak nem tudjátok melyik legyen! Nehéz döntés! Tavaly még úgy volt, hogy barátommal Zakynthosra megyünk, de ő végül meggondolta magát! Hosszas töprengés után tesómmal kitaláltuk, hogy akkor menjünk együtt Pargára, de sajnos már nem volt hely icon_sad.gif , így kinéztük Kefalóniát a Grand tours utazási irodánál, amit már le is foglaltunk szeptember végére! Mi maradunk a busznál, mert a repüléstől tartunk! Biztosan nagyon jó lesz és már alig várjuk! Nekünk Skala-ban lesz a szállásunk, de aki repülővel megy, annak biztosan máshol pl: Lassiban.
Kíváncsi leszek melyiket választjátok, de bármi legyen a döntés kíváncsi leszek a képekre, beszámolóra na és a szuvenírekre! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Üdv: Maartita

# 4015
Erinet
Aktív fórumos
Aktív fórumos
269 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178722 Üzenet linkje2012-01-24 18:44:26  Re:

maartita írta:
Szia Erinet!

Akkor már értem! Valahová mentek csak nem tudjátok melyik legyen! Nehéz döntés! Tavaly még úgy volt, hogy barátommal Zakynthosra megyünk, de ő végül meggondolta magát! Hosszas töprengés után tesómmal kitaláltuk, hogy akkor menjünk együtt Pargára, de sajnos már nem volt hely icon_sad.gif , így kinéztük Kefalóniát a Grand tours utazási irodánál, amit már le is foglaltunk szeptember végére! Mi maradunk a busznál, mert a repüléstől tartunk! Biztosan nagyon jó lesz és már alig várjuk! Nekünk Skala-ban lesz a szállásunk, de aki repülővel megy, annak biztosan máshol pl: Lassiban.
Kíváncsi leszek melyiket választjátok, de bármi legyen a döntés kíváncsi leszek a képekre, beszámolóra na és a szuvenírekre! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Üdv: Maartita

Szia,
így igaz, remélhetőleg valahová megyünk, szerintem bármelyik valósul meg, az szuper lesz.
A mai napom egyértelműen Kefaloniáé volt, gyönyörű sziget, gyönyörű színekkel.

Én is úgy láttam, hogy a Personal Tours-nak nincs Skala-i szálása, csak Lassi, Lourdas,Svoronata.
Nekem talán Lassi tetszene.

Kicsit odább van még a ti nyaralásotok, de legalább biztosan tudjátok, hogy mentek icon_smile.gif ezért kicsiit irigyellek, a buszért már annyira nem.

Sajnos én az előszezonban ballagok, vizsgáztatok, utószezonban tanévet kezdek, ezért nekünk marad a forró és kissé drágább nyár icon_smile.gif

Kíváncsian várom a képeiteket én is, ti azért profik vagytok ebben, remélem sikerül tesódnak szamarakat venni icon_smile.gif én még mindig kis széketket és asztalkákat fogok keresni, olyan szép és jó minőségű, mint a tiéd még Santorinin sem volt.

E,

# 4016
Maartita
Aktív fórumos
Aktív fórumos
93 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178735 Üzenet linkje2012-01-25 08:23:28  Válasz a #178722. hsz-ra Előzmény #178722

Szia Erinet!

Nos igen, nekünk az elő és főszezon lagzizással, fotózással telik, így csak az utószezon a megfelelő. Nagyon remélem, hogy azért még jó időnk lesz és rengeteg képet tudjunk készíteni. A szamár az tervben van, úgyhogy céltudatosan megyünk érte! icon_biggrin.gif Aztán ki tudja még miket találunk!
További szép napot nektek és jó keresgélést!

Maartita

# 4017
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178744 Üzenet linkje2012-01-25 14:55:12 

Sziasztok!

Létezik valamilyen útikönyv Kefalónia szigetéről?icon_smile.gif

Üdv:
István

# 4018
Kopter1976
Aktív fórumos
Aktív fórumos
201 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178745 Üzenet linkje2012-01-25 18:22:14 

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. nagyon sokat visszaolvastam a fórumba, de nem tudok még mindig dönteni. Lassit szemeltem ki a nyaralásra,, közel van a főváros ahová át lehet sétálni , mert nem távolság. Sajnos autóbérlésre nem lesz pénzünk így a mozgástér nulla. Másik választás Skala. , mert minden fakultatív program onnan indul. és Lassibol átjutni úgy sem tudnánk. de Skala joval szerényebb mint a főváros környéke. Enni mi is szeretünk, jókat sétálni és fürdeni. Az érdekelne mert több ember is mást mond, hogy Lassin milyen gyorsan mélyül a tenger. Valaki szerint gyorsan, valaki azt irja 6-8 méter után mélyül, valaki pedig azt hogy tovább be lehet sétálni. Mi tavaly Korfun voltunk(Moraitika) és ott az nagyon tetszett hogy elég sokat belehetett sétálni a tengerbe. ( nem vagyok nagy úszó, ha nincs talaj a lábam alatt beparázok) ezért érdekelne, hogy hogyan is tovább. Szóval 1 hét fürdőzés és a környék bebarangolása gyalogosan. evés ivás. ez fér bele a költségbe. Szóval Lassi és a főváros, vagy Skala. De persze a fakultatív progik is érdekelnének.
# 4019
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178748 Üzenet linkje2012-01-25 19:02:57 

Sziasztok!

Kefalónia mennyire drága sziget élelmiszerek és egyéb téren?? Nem régen olvastam, h kicsit magasabb a színvonala a termékeknek mint máshol.. Igaz ez? Drágább mint pl Zakynthos vagy Korfu szigete..

Üdv:
István

# 4020
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#178805 Üzenet linkje2012-01-27 10:15:34  Válasz a #178745. hsz-ra Előzmény #178745

Szia!

Mindenkinek más az igénye egy nyaralással kapcsolatban, mindenki másra vágyik így nehéz tanácsot adni, hogy Skalan vagy Lassin legyen a szállásotok. Ha szeretitek a mozgalmas éjszakai életet, a bulit, sokféle szolgáltatást és a tömeget, akkor inkább Lassit javasolnám. Viszont ha nyugodtabb pihenésre vágytok, akkor inkább Skalat ajánlanám. Persze Skalan is találhatók tavernák szép számmal, ahol lehet enni-inni és a fakultatív kirándulásokra is lehet jelentkezni. Különben, ha az anyagiak miatt nem engedhetitek meg az autó bérlést, én a helyetekben biztos nem Kefalóniára utaznék. Ezen a szigeten rengeteg szép látnivaló van, amit vétek kihagyi. Vagy a jövő évre halasztanám a nyaralást és addig gyűjtenék még egy kicsit, hogy megoldható legyen az autóbérlés. Esetleg egy olyan nyaralási célpontot választanék, amit olcsóbban is ki lehet hozni, de mindez csak a saját véleményem, ezért is kezdtema legelején azzal, hogy mindenki mást vár egy nyaralástól.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 267 268 269 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu