Mi tavaly június végén voltunk Sartin Mediterrán Tombolával. Abban a turnusban is volt másik fortunás - Picimancsék - de úgy emlékszem a nyár folyamán vitt oda még másokat is a jószerencséje.
Mi is gondolkodunk az utolsó 25 ezer forintos turnuson - ami most talán picit korábbi, mint a tavalyi -, de nem tudom, hogy vége lesz-e akkorra az iskolának.
Én is a mediterrán tombolával megyek szeptember első hetébe busszal,és remélem hogy Sartit kapjuk.Én most kizártam az Olymposi Riviérát,most szeretnék Sartira eljutni,aztán majd kiderül hogy jól döntöttem-e.
Sziasztok!
Ahogy Ibissz írta mi tavaly Sartin voltunk a Mediterrán tombolával.Abban az apartmanban ahol mi voltunk (Spanos) rajtunk kívül 5-en biztos ezzel voltak.Mi idén megint tombolázunk de Sarti kimarad.Repülős útra fizettünk be de hiába van benne Chalkidiki Kassandrára visznek.Ezért nem záruk ki.Nekünk tavaly nagyon tetszett reméljük idén is lesz ugyan ilyen jó.
Sziasztok!
Sartira megyünk nyaralni az idén.
Sajnos az apollon travelnél már nem kaptunk helyet,így a dias zeus irodával fogunk utazni.A stratos apartmanba.
Tudna nekem segíteni hogy merre található az apartman,és milyen?
A neten kevés információt találtam róla.
Előre is köszönöm a segítséget
Mi is fontolgatjuk, hogy kizárjuk az Olimposzi Riviérát, és akkor marad Sarti vagy Tolo. De mi van, ha az Olasz Adriára küldenek? Hallottatok már olyan fortunásról, aki oda ment?
Én tutira görög országot akartam, így az olasz adriát zártam ki. olymposzi riviera az csak paralia és Ob lehet, vagy esetleg Platamonasz is ? Leginkább azonban Sartit szeretném.
Platamonas nem lehet, vagyis tavaly nem lehetett.
Én tavaly kigyűjtöttem minden desztináció összes lehetséges szállását. Az Olimposzi Riviérán volt kb. 7-8 apartman Parálián, 3 vagy 4 Nei Poriban és egy Ob-en ahova kerülhettél. Sartiban is kb. 7-8, és Toloban vagy 4-5.
Tavaly én is az olasz Adriát zártam ki, hogy biztos görögbe menjek.
Azt mondták, hogy Tolo a legesélytelenebb, mert az messze van és az önköltség sem jön ki az irodának a fortunásokra. Viszont senkit sem hallottam még, aki az olasz Adriára ment volna. Ha oda tényleg nem visznek, akkor elég az Olimposzi Riviérát kizárni, és akkor majdnem biztos Sarti. De nagyon örülnék Tolónak is.
Mem emlékszem már sajnos, pedig tavaly perfekt voltam ebben a témában. Sarti talán még megy: Sokratris, Nikos, Klio, Fotini, Anesti, Spanos.
De az IBUSZ oldalán nagyon könnyen ki tudod gyűjteni a keresővel.
Mi a Sokratisban voltunk, ami nekünk minden szempontból megfelelt.
A Fotini kivételével a többi házat is megkerestük és megnéztük kívülről, készülve az idei nyaralásra. Az Anesti a beachen van, a többi faluban, mind közel a központhoz és a tengerhez. Én bármelyik házban szívesen megszállnék, még az Anestiben is, pedig azt sok kritika éri.