#1779802012-01-05 09:20:27 Válasz a #177957. hsz-ra
Szia Szilvi!
Sztem Verka megosztotta volna az infókat itt, ha járt volna arrafelé.
Most éppen Vojandi egykori beszámolóját akarom megkeresni.
Amúgy még nem biztos ez a sziget, csak annyi, hogy Dodekán szigetet szeretné(n)k - azaz főleg én és több lehetőséget fontolgatok. Igaz, Samos nem Dodekán, csak majdnem
Verka!
Mégis Samos mellett döntöttünk.
A közvetlen járat miatt.
Bár beírtam Kokkarit (én szeretném), de a végén, mint mindig, úgyis a nejem fog győzni.
Pythagoreio vagy Vathy lesz.
Lényeg, hogy megvan a helyünk a járaton, a többi ráér.
#1788212012-01-27 13:45:46 Talán Samos lesz az idén?
Szia Verka!
Látom, felbukkantál! És nagyon örülök!!! Van-e, lesz-e beszámolód Samosról?
Dodekán szigetet szeretnék idén, az egyik lehetőség Samos lenne Esetleg valamivel kombinálva.
(A másik egy Leros-Kalymnos kombi.)
Most még a gyűjtögetős fázisomban vagyok, de szerintem egy hónapon belül dönteni kéne, ezért aztán minden infó jól jön.
Sztem Verka megosztotta volna az infókat itt, ha járt volna arrafelé.
Szia Medi!
Köszi a bizalmat (amire most éppen nem szolgáltam rá), de azért nem osztottam meg az infókat eddig, mert errefelé nem igazán jártam egy jó ideje...
Viszont Samoson tényleg voltunk tavaly! Szóval ha kell infó, szolgálhatok vele. És egyszer, távoli ködbevesző jövőben lesz majd szokásos beszámoló is... de nem mostanában...
#1788242012-01-27 13:52:46 Válasz a #178823. hsz-ra
Köszi! Ha beszámoló cska majd valamikor lesz, akkor ha lesz konkrét kérdésem, azt fel fogom tenni!
Nagy szerencsénk, hogy Misiarcék előttünk mennek - mi szeptemberre tervezzük az utat - és így még tőlük be lehet majd gyűjteni a legfrissebb tudnivalókat. Ha Samos lesz...
#1788252012-01-27 13:53:13 Válasz a #178820. hsz-ra
Samos is szuper lesz! Úgy látom, sietnem kellene azzal a beszámolóval... de az utóbbi félévben annyira nem voltam utazással elfoglalva, hogy semmit nem csináltam, úgyhogy nagy elmaradásaim vannak ezen a téren... de majd összekapom magam valamikor!
Apollon charter a közvetlen járat, gondolom?
Hm, a felsoroltakból én is Kokkarit választanám. Miért tetszik nejednek jobban a másik két verzió?
#1788392012-01-27 16:19:57 Válasz a #178825. hsz-ra
Verka!
Nincs többé utazási iroda!
Bécsből repülünk, 707 Euro volt kettőnknek oda-vissza. (Ha most pl. csak repjegyet szeretnék az Apollon Traveltől mondjuk Santorinire Ios miatt, az fejenként 93ezer lenne főszezonban. Így már ugye nem is olyan sok a Samosra szóló jegy.)
Szállásunk helyszínének kiválasztása totál kezdetleges állapotban van. Vathy központjában semmiképp nem laknánk, max a szélén. Viszont itt esténként nagy sétákat tehetnénk, ez is valamiféle régi mániánk: vacsora után néhány órát sétálni, pontosabban elveszni a szűk utcák rengetegében.
#1788482012-01-27 17:06:37 Válasz a #178839. hsz-ra
Értem! (Nekünk egy bécsi indulás simán felérne egy átszállási macerával, sőt..., úgyhogy ezért nem szoktunk rá vállalkozni. )
Vathyt őszintén szólva mi majdnem teljesen kihagytuk... egyáltalán nem sétálgattunk ott, helyette egy strandon heverésztünk. Idén ezt a tervezettnél többször ejtettük meg... most valahogy ez esett jól...
Vathy központjában semmiképp nem laknánk, max a szélén. Viszont itt esténként nagy sétákat tehetnénk, ez is valamiféle régi mániánk: vacsora után néhány órát sétálni, pontosabban elveszni a szűk utcák rengetegében.