Én pont azután szoktam átnézni minden fontos csavart és vezetéket, mert ugye csak az nem követ el hibát aki nem csinál semmit, de a barátom, ha nála van a vas akkor bizony átnézi és mindent megcsinál rajta és észre vesz olyasmit is amit én nem is sejtem, hogy lehetséges
A nyáriasítás ez meg nálam most úgy nyilvánult meg, hogy rendeltem szemüvegeket, mivel azok nálam fogyóeszközök, és agyalok egy újfajta láncolajozó rendszeren
Ha türelmes vagy akkor hamarabb itt lesz a nyár, mint gondolnánk és lehet hogy addig beszerzek egy ránc gyilkost amit itt fennen hirdetnek, de nem tudom, hogy egy ilyen vén fószeron lehet e valami haszna
Sír az Intruder nélkülünk, szívem szakad meg
Ráncgyilkos minek?A szél, a nap a hideg meleg(na meg a kor) úgyis belevési arcunkba ami odavaló
a téliesítés témakörben nem tudok nyilatkozni, mert a párom feladata, az enyém, hogy ücsörögjek szépen és néha "öklözzem" a vállát
p.s.június lefkada motorral, ha nem gond nyaggathatnám alkalomadtán kérdésekkel a szakavatott utazókat!?
Látod ezért (is) nem szeretem szerelőhöz vinni, még akkor sem, ha az a barátom, mert nem "simogathatom" meg amikor csak akarom, és (N)neki is hiányzom tudom, (ezt csak motorosok, esetleg első autó tulajok tudják megérteni).
Az öklözést meg mellőzd, mert félre érthető; túl lassú a tempó, esetleg leszállni készülsz és a párod két kézzel kap utánad, nehogy valami bajod essen, szóval nem egészséges.
Nekem is majdnem Szuzim lett, mert Marudelen tanultam, de akkor már meg volt a Hyosungom.
Az utazással kapcsolatban pedig olyan szót, hogy "zaklatás" nem hiszem hogy van valaki aki ezt a kifejezést ismerné,(legalább is én biztos nem), kérdezz bár mit, bár mikor (bár minél többször kérdeznél, mert felelevenednének régi emlékek).
A ránctalanítást meg fel adtam, mert mostanság BKV ellenőrök nem kérik a jegyemet
Előre is nagyon szépen köszönöm,köszönjük.
Hátöklözésről tudja párom gyorsítást nem jelenthet
Izgalomban vagyunk,már most!
Én az ez előtti Suzukinkat is megsirattam, a vevőcsóka csak nézett, hogy puszit nyomtam rá és pityeregtem ,simogattam és elláttam útravaló szép szavakkal
Szerintem lelkük és egyéniségük van!!!
Jó reggelt már emberek?????????Merre vagytok? Mindenki motoron??
Mi már tettünk pár bemelegítő kört...Visegrád,Esztergom (másnapra folyt tak...unk nyálunk) kicsi még hüvi volt
Aztán Tiszta-tó (nem volt ott sem meleg)
Ki merre járt már? csak 2 hónap és indulunk Lefkadára (persze motorral)
Mindenki vigyázzon magára és jó utakat!!!!!
Hali! Iegeeeeen motoron vagyunk! A szép majdnem új motoromon. Amitől csupa nátha lettem. Bár, ha most kinézek, még a kocsit sem vinném ki a garázsból, nem hogy a Szuzit.
Ott a gond, hogy a Majesty-n volt szélvédelem. A GS500-on meg nincs. Alulról befújt a szél a sisakba. Nesze neked arcüreg. Amúgy is érzékeny ez a részem, meg a fülem a huzatra. Tehát marad a dupla maszk legalábbis, míg nem lesz 25-30 fok.
Azt nem mondta senki Nektek, hogy fel kell kell öltözni rétegesen
Inkább ettől follyon mint valami vírustól
Nem tudom, hogy ismeritek-e a "bukózoknit" -aszem így hívják- a SHOX-ban (is) lehetett kapni, ez pont arra találták ki, hogy a bukó aláfúvást megakadályozza
Nem tom mondtam e hogy dec. 29-én kellemes meglepiben volt részem, mert első alkalommal vágtam neki a vizsgáztatás (műszaki) "rögös" útjának, és 1 óra alatt -időpont egyeztetéssel- kemény 4460Ft-ért sikerrel vettük az akadályt, igaz szerencsém is volt, mert nem 11-13 óra között, mert olyankór a PC ebédszünetet tart, mint az egyik alkalmazott elárulta, hogy olyankór nem ajánlatos menni, ja ez mind a "rettegett" Mozaik utcában. Meg is ünnepeltem pár km-rel, persze az idén már 3X tankoltam (1 tank kb 320-350 km).
Széles utat, tele tankot!
Mondta anyukám, hogy őtözzünk fel én meg mondtam az uramnak...aztán annyira jóleső volt a tavaszi szellő, hogy a plexi fent maradt
Mi is most műszakiztattunk vagy 2 hete illetve nem mi, hanem a szerelő, mert átnézettük a nagy indulás előtt...(pánikoltam is a decibelek miatt)-de minden rendben...
tankolással nem tom , hogy állunk, mert az uram mindig tankol mielőtt felülök, mert úgy mozgok a téli cumómban, mint egy lajhár
Én már nem tudom, hanyadszor tankoltam az idén. Mert hogy, én télen is megyek a géppel, ha csak le nem esik az ónos eső, vagy a nagy hó. Ahogy elnézem az időjárkálást, egy darabig még öltözni kell .