Sziasztok segitség kellene szállást keresek pargában.
A garden apartmanról hallott-e valaki /xenol ill. tui utaztat oda.
De ha bárkinek van egy jó tippje megköszönöm.
Szia Lencsi!
Mi nem szoktunk foglalni hanem mindig ott keresünk.Nagyon szép és sokkal olcsóbb szállásokat találtunk eddig mindig pár perc alatt és a központi részeken de csendesebb helyen.Lehet alkudni és szeretik ott a magyarokat.Legalábbis nekünk mindig örültek és nagyon klassz szállásaink voltak.Augusztus 20tól tavaly 2hálós nagy teraszos klímás volt45 euró/per szoba.
#1789262012-01-29 15:44:31 Válasz a #178907. hsz-ra
Szia Ildi köszönöm az infót.
De én 2 éves gyerekkel+ a nagyszülökkel július közepén ezt nem merem bevállalni. Melyik szálláson voltatok tudsz nekem küldeni elérhetöségeket?
Idáig én sem utazási irodával mentem görögbe/sarti,paralia,kala nera/
De erre lent még ismeretlen nekünk a terület.
Fényképeket ha tudnál küldeni megköszönném.
lencsi75@freemail.hu Elöre is köszi
Tegnap lefoglaltuk a nyaralást Parga-ra, Apollon Travelnél, június 19-től 1 hétre, a Bakas apartmanba Én inkább Törökországba mentem volna (most leszek 10.szer Görögben), de a barátnőm ragaszkodott Parga-hoz.
Az lenne a kérdésem, hogy ha voltatok már ezen az időpont környékén, akkor az időjárásról, tenger hőmérsékletéről tudnátok írni? Eddig mindig júliusban-augusztusban voltam. Elég meleg van már ilyenkor ott?
Arra a kis szigetre ami látható a képeken (Nyulak-szigete?) át lehet úszni, vagy ahhoz azért messze van?
A képeken látok a vízben fekete foltokat - az mind sün????
Egyébként Parga-n nagyon nagy a nyugi, vagy azért tud ez is nyüzsgős lenni?
Illetve a várhoz gyalog kb. mennyi idő alatt lehet feljutni?
#1790042012-02-01 09:50:02 Válasz a #179001. hsz-ra
Szia
Parga nagyon jó választás!Nem fogod megbánni!
A kis szigetre simán át lehet úszni, azok nem sünik hanem valami tengeri fű féle szerintem, annyira nem vizsgáltam meg a lábammal
Június közepén tuti, hogy jó meleg lesz, de arra készülj, hogy a víz elég hideg. Nekem még július elején is az volt
Parga-n este/éjjel nagy a nyüzsi, nem lehet unatkozni. A várhoz ami Parga felett van, megy kis vonat, de gyalog is meg lehet vele próbálkozni az erdőn keresztül.
#1790212012-02-01 18:11:28 Válasz a #179009. hsz-ra
Köszi szépen, az bőven jó!
Ezek szerint az Ali basa vára az egy másik vár?
És a vízimalom az merre található? Pargan, vagy már másik faluban?
Esetleg Albániai fakultatív kiránduláson volt már valaki? Ez a nagy álmom, hogy eljussak oda, de 75 Euro/fő + a barátnőmnek nincs útlevele, így az még plussz 7500 Ft lenne neki.....de, ha nagyon megéri....
A 435-455 közötti oldalakat böngészd, én is ott írtam a tapasztalatainkról. (2010. augusztus-szeptemberében voltunk Pargán autóval, saját szervez(etlens)é(g)sben. Nem volt előre foglalt szállásunk.
(most, hogy kerestem a megfelelő oldalakat, sajnálattal tapasztaltam, hogy a beszámolómból eltűntek a fotók)
Valamint az Autóval Görögországba fórumon az 520. oldaltól kezdtem érdeklődni és kommunikálni a hozzáértőkkel, az 541. oldalon a párom írt a GPS-es eltévedésünkről, és kb az 545.-ik oldalig irogattam a tapasztalásainkat.
Persze a friss infókat is lehet, sőt kell is elolvasni.
Jó szervezkedést. Idén csak irigykedünk. Talán jövőre újra megpróbáljuk.
kata70 írta:
Sziasztok,
Uticélon gondolkozunk. Van valakinek tapasztalata Pargára autóval, és esetleg valami jó szálláshely is érdekelne, amit irodán kívül lehet foglalni.
Köszi!
#1791832012-02-07 13:12:00 Válasz a #179179. hsz-ra
Volt néhány aggódó (rosszindulatú) megjegyzésem korábban a (klón-) céggel kapcsolatban, s kaptam is érte a pofámra innen-onnan eleget. Sajnálom, hogy igazam lett, de legalább nem hagyta cserben a már beszervezett utasait; s ma már ennek is örülni kell - sajnos...
[Csak zárójelben jegyzem meg, hogy miután egyre többen kényszerűségből a lehető legolcsóbb utakat keresik (sokszor akár a minőség rovására is), az irodák pedig próbálnak ennek megfelelni (mert működni szeretnének), de ez minden tekintetben tisztességes és törvénytisztelő eszközökkel a mai körülmények között már-már szinte lehetetlen. Van akit megcsípnek, s van akit nem, vagy csak kicsit később... Egy költői kérdés engedtessék meg: Miért is nem csak addig takarózunk, amíg az a bizonyos ér...? Pocsék érzés néha, de talán célravezető. ]
Persze ettől még Parga gyönyörű marad, s aki látni és élvezni akarja, az megtalálja a módját, hogy eljusson oda (még ha esetleg el is téved közben... )
Persze ettől még Parga gyönyörű marad, s aki látni és élvezni akarja, az megtalálja a módját, hogy eljusson oda (még ha esetleg el is téved közben... )