#1792052012-02-07 20:24:51 Válasz a #179201. hsz-ra
Szia Medi:)
Nem bírtam ki. Megvettem. Itt a gép előtt döntöttem, lefoglaltam és holnap valószínűleg leharapják a fejem a munkahelyemen
Nem görög uticél, de tényleg szinte ingyen volt.
Nem bírtam ki. Megvettem. Itt a gép előtt döntöttem, lefoglaltam és holnap valószínűleg leharapják a fejem a munkahelyemen
Ügyes vagy! Még akkor is, ha nem görög az úticél - ha jól látom, akkor spanyolország
#1792102012-02-07 22:04:36 Válasz a #179209. hsz-ra
Szia csacsi
A Wizznél Malaga oda-vissza 10000-ért, áprilisban. 8000 volt amikor nekiláttam a foglalásnak, de addig tököltem vele amíg elvitték az olcsóbb jegyet.
Igen Medi, ez most Spanyolhon lett:) Lefoglaltam, aztán kiborultam attól hogy se szállás, se semmi, úgyhogy nekiestem Spanyolország topiknak, a verkatravelnek, a bookingnak, meg ami épp eszembe jutott
#1792322012-02-08 20:01:28 Válasz a #179210. hsz-ra
Az nagyon jó ár Boat!
Elkezdtem én is nézelődni, de mi idén csak júliusban fogunk tudni menni valahova, - egyéb elfoglaltságok miatt, - az meg ugye ont főszezon, szóval ilyen jó árat nem fogok tudni elérni sehol.
Érdeklődni szeretnék, hogy a "Priority Boarding" pontosan mit jelent? Az értem, hogy előre lehet menni, de ha busszal visznek a repülőig, akkor ott keverednek az emberek, nem? Érdemes ilyen opciót foglalni?
#1792502012-02-09 17:46:23 Válasz a #179239. hsz-ra
Szia! Függetlenül attól, hogy mikor érsz az utasfelvételi pulthoz, az elsők között szólítanak, amikor elkezdődik a beszállás.Ha egynél több busz megy ki a géphez, akkor az elsőn rajta leszel.
Március 9-től az Aegean Airlines Airbus 320 típusú repülőgéppel az alábbi menetrend szerint megnyitja Athén-Budapest-Athén járatát :
Athén (ATH) - Budapest (BUD) - Athén (ATH)
Járatnap : Hétfő, Szerda, Péntek, Vasárnap
ATH-BUD 09:15-10:20 A3 878 Airbus 320
BUD-ATH 11:05-14:05 A3 879 Airbus 320
A légitársaság járata a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljára érkezik és onnan is indul.
hát ez nagyon jó hír és az árak is tetszenek,
250EUR a retúr kettőnknek Athénba június végén.
Ez az ár (nem fapados lévén) már tartalmazza a poggyászdíjat, ugye?
Van esetleg valakinek tapasztalata a Wizzair jegyárak változásával kapcsolatban? A jegyárak folyamatosan nőnek, ahogy közeleg a dátum, vagy fluktuálnak, fel-le mozognak és hasznos naponta figyelni?
Van valami kiszámíthatóság, amit ebben fel lehet fedezni?