Köszönöm az infót.Igen Dias-éknál foglaltunk a Fotiniba,
de egyénileg megyünk kb.4-5 autóval.
Aug.közepéig még van egy kis idő.
Nem terveztünk koplalást,bár ránk férne egy kis fogyókúra.
De azt hiszem a nyaralás nem arról szól.
Sziasztok!
most találtam ezt a fórumot és látom sokan voltatok már itt mindenkinek tetszett ahogy kivettem.
kérdéseim lennének ha tudtok légy szíves segítsetek.
jimakosnál ,medici és reufanal néztünk busszal 2 hétre szállást ez 4 felnőttnél kb 1000eu-t kóstál.
van valakinek tapasztalata a felsorolt irodákkal?
a tengerben sok medúza van csípnek?
láttam egy tavat ezen a csodás tájképen poriról ez nem jelenti azt ,hogy szúnyogok is vannak?(sajna bulgária ezért lett kilőve sok rossz szúnyogos tapasztalat ismerősöknél)
tudnátok esetleg egy napi árat mondani kocsi vagy motor bérlésre.
köszönöm elsőre ennyi lenne.
Üdv fankyboy,
A nagyobb iroddák pl Nei Porin a teljesség igénye nélkül, Grand, Dias Zeus, Apollonj, Anett Tours, ez számotokra annyit jelent hogy az vár majd amit igérnek 99% - ban. A Jimakos irodája tavaly nyáron végig zárva volt Nei Porin , ennek ellenére mondjuk működött, de pl telepített idegenvezetője nem volt, és sokszor a szomszédos irodák emberei segítettek a vendégeinek.működött, ( és tényleg nem azért hogy bántsam )
medúza nincs csak elvétve ahogy Leptokária írja, a szúnyog az szezonális dolog, tudod ha kedvez nekik az időjárás vannak ha nem , nincsenek, elektromos szúnyogriasztó van épp nálad nem árt.
Hmm motor árra nem emlékszem pontosan, két kölcsönző van, de olyan 15 euro fél nap talán..autó viszont 35-40 euro naponta és korrrekt jó állapotú verdák voltak. Kelleni is fog mert majd menni akartok kirándulni, ott as Vár Platamonas mellett, ott az Olympos, nem messze Tempi völgye,..sorolhatnám..
A part klassz homokos, ha vannak gyerekek nekik is kiváló mert lassan mélyül..szóval szerintem szeretni fogjátok.
sok info Nei Poriról :https://sites.google.com/site/neiporivakacio/home/nei-pori
Köszönöm az infót.Igen Dias-éknál foglaltunk a Fotiniba,
de egyénileg megyünk kb.4-5 autóval.
Aug.közepéig még van egy kis idő.
Nem terveztünk koplalást,bár ránk férne egy kis fogyókúra.
De azt hiszem a nyaralás nem arról szól.
..Akkor rendben, a Fotini nagyon takaros ház szeretni fogjátok..!..ja és könnyű megtalálni, mert ha benéztek az utcába, akkor a távoli dombon 4 fehér kis ház látható, onnan tudni fogjátok mindig hogy jó irányba mentek....ha fogyókúrázni akartok akkor messze kerüljltek el a la Plage Éttermet, mert végetek....meg a Vulcanót...meg az Athos - t..de egyetértek, nyaraláskor nem ér koplalni.. !!!
A Vulcanót el ne kerüljétek! Hatalmasak és isteniek a pizzáik! De vigyázat, úgy rendeljetek, hogy egy ember nem bír el egy pizzától! Volt amikor hárman bírkóztunk meg vele! És ne hagyjátok ki az Alkazárt sem! Ki ne hagyjátok! Kóstoljátok meg a hortát! Már ha szeretitek a füvet!
hali!
várnám még esetleg mások véleményét is jinakosról köszi.
nekem nem töltödik be a dias-nak az oldala.
kocsival már nem gond az utazás görögbe,én nagyon régen voltam akkoriban nagyon ment a gyüjtögetés a rendörök részéről.
még egy fontos kérdésem lenne útlevél kell a buszra vagy elég a plakett személyi?
köszi.
Mytos minden sarkon van, de javaslom Platamonason üljetek be éjjel a Mytos-ba, hogy stílusos legyen a dolog!
Az Alkazárt is említettem, ott kaptok görögöset!
De hát olyan egyszerű! Végigsétáltok a parton, előtte kint vannak sorban az étlapok és azt az éttermet választjátok, amelyik a leg görögösebb nektek! Vannak haléttermek is! Ezt szintén inkább Platamonason próbálnám ki a helyetekben, de az sokkal drágább! Egyszer megéri!
Nei-Pori azért jobb, mert olcsóbb és nagy a választék! Platamonas kicsit elitebb és drágább! Nézzétek meg mind a kettőt!
A Jimakosrol annyit tudok mondani,tavaly náluk foglaltunk szállást Leptokariára.Megérkezés után Jimmy és Sofia is átjött Nei Poriból megnézni jól vagyunk-e.Sajnos a pesti irodában létszámhiány volt és Sofinak oda kellett járnia Nei poriból,de Jimmyt felhívtuk ha valamit akartunk,és megbeszélt időben találkoztunk vele.Mindíg segített,volt hogy reggel ért haza Pestről,nem is aludt,de jött az irodához.Mi már többször voltunk náluk apartmanban,csak jókat tudok mondani róluk.
Sziasztok!Új vagyok még a fórumon,de már régóta olvaslak benneteket.Nyáron megyünk Nei Poriba a Papa John apartmanba.Véleményt esetleg valaki tud??Azt irták a parttól 100-150m-re van.A térképen viszont joval többnek tünik.
A kicsi fiam már gyakorolja a buszon alvást.Valamelyik este csak ül az ágyában becsukott szemmel.Kérdem mit csinálsz??Válasz:Készülök a tengerpartra,hisz a buszon is igy kell majd aludni.
Üdv Mindenkinek! Az idén Nei Poriba készülünk és a Kampusz Clubnál az Andonia apartmant néztük ki. Tudna valaki mondani valamit erről az apartmanról! Köszi
Szerintem nagyon jó kis apartmanház. Közel a széles, homokos tengerparthoz. Másik irányban szép kilátás a hegyekre. A ház aljában üzemel egy super market. Maga a ház szépen rendben van. Műanyag, jól záródó ajtók, ablakok. Szúnyoghálóval el vannak látva. A konyhai rész izlésesen berendezett. A szobák elég tágasak. Véleményem szerint bátran foglalhatod.
Kilátás az Andonia erkélyéről. Ennyire van a tengertől.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. https://www.kepfeltoltes.hu
Köszönöm Gudli, nagyon megnyugtató amit írtál. Ha jól látom a képen, egy oldalról tengerre néző erkélyről fotóztál. A szobaválasztásnál, a déli és délutáni nap elkerülése érdekében a tengerre néző vagy a képen is szereplő fekvésű apartmant érdemesebb választani?