Azt asszony megnézte a Corelli kapitány mandolinját. Mely településeken forgatták a filmet ?? mert arra beizgult. Ha tudja valaki megirhatná. Különben sok youtube videot és google earth-ön lévő fényképet megnéztem, és még mindig nem tudtam dönteni a hogy mely településen lakjunk majd. pedig az óra ketyeg. Huzz jobbra is a szívem, de balra is. üdv: Béla
Nah ennek én is... Így legalább nyugodt lesz a nyaralás
Bár attól, hogy kicsit hangosak nem csinálnak bajt azok az angolok..
Hétfői program kipipálva.. Keddi is:D Szerdán lesz egy kis szabad program körülnézni a környéken.. Igaz erre ott a vasárnap is:D Délután goo majd Ainos hegy:D
Csütörtök is jöhet, meg a péntek is..
Érdekel még pl, hogy van e pékség Skalan..??? Gyrost lehet azért kapni?
Programok árai gondolom csak akkor derül ki majd ha kint leszel.. Vagy ezek fix árak?
#1794192012-02-13 19:59:48 Válasz a #179408. hsz-ra
Kedves Béla!
A Korelli kapitány mandolinját több helyszinen is forgatták:Sami, Anti-Sami,Myrtos beach,és a Chagiana beachen,Neochoriban...remélem sikerül dönteni végül
Marcsi
#1794222012-02-13 20:34:51 Válasz a #179409. hsz-ra
Szia István!
Természetesen vannak éttermek,tavernák ,szórakozóhelyek és beach bárok,5 supermarket és több gyroszos is minden van csak mértékkel a kirándulások árai szerintem nem változnak az idén,maradnak a tavalyi kirándulás árak...nézd meg kérlek a honlapunkon...ha itt írom le, ismét több oldalas vita kerekedik ki belőle
a bolti árakról és változásokról majd ha május elején a szigeten leszek írok nektek
Marcsi
#1794302012-02-14 03:05:29 Válasz a #178886. hsz-ra
"...bocs, ha kritikának veszed..." - már miért venném annak?
Ha lenne jogsim, én is mindenhol autót bérelnék, de utálok vezetni, így nincs. Így marad, hogy vagy találunk hasonló érdeklődésű párt, akikkel pár napra közösen bérlünk, de ha nem, marad a magyar találékonyság (bárgyú kérdések helyett, hogy: miért nem bérlünk autót?), ami eddig mindig bevált, kevesen járnak be úgy egy szigetet autóval, mint mi anélkül! De ezt csupán a kényszer szülte, ha tehetném, a szigetek többségét nem gyalog, stoppal és egyéb módon, hanem csakis 4 keréken járnám be!
#1794322012-02-14 03:30:12 Válasz a #179431. hsz-ra
És hogy én is reagáljak a vitapontokra:
1. 1 szavazat Skala mellett!! Ha meg valaki mégis Lassira megy, és csalódik, nyugodtan szidhatja azt, aki olyan mereven ajánlgatta a saját tippjét
2. Szerintem Marcsi bátran lobbizhat Kefallonia mellett, ráadásul névvel teszi (a "grandmarcsi"-ról asszem sejthető, hogy nem sunyi módon, névtelenül próbálja rásózni a szigetet a gyanútlan utazóra:-)).
Bocsi, hogy beleszólok de nem értem miért baj ha segít egy olyan ember akinek ez a munkája és sokat tud a szigetről.
Ennek csak örülni kéne első kézből kapott információt tud adni.
Azt, hogy ki hol lakjon egy kis kutatás után ellehet dönteni kinek mi a jó!
Az én magány véleményem a helymegválasztásában nem Lassi mellett szólna és a Tenkes kapitány "mandolinját" hol forgatták az lenne az utolsó kérdésem.
Ennél Kefalónia többről és szebbről szól
Mint régi Kefalón szerelmes.Szevasztok újak és hello régiek!
#1794822012-02-15 13:00:23 Válasz a #179457. hsz-ra
OFF:
Én egyébként egy magára valamit is adó idegenvezetőtől el is várnám, hogy jelen legyen egy érintett fórumon. Nyilván kell érezni a finomságokat, mert az csúnyán venné ki magát, ha mondjuk azt írná, hogy a mi irodánkhoz gyertek, mert mi vagyunk a legjobbak és a legolcsóbbak, és a többi iroda lehúzós és szar helyre utaztat ócska, poloskás apartmanokba - de itt nem ez történt.
Volt már a Lefkada-topikban is hasonló vita, sokan Pajáztak ott is.
Szerintem örüljön az utazó, ha a kérdéseire valaki válaszolni tud, az sem baj ugye, ha hivatalból teszi
Szerintem Marcsi ebben a mederben úszkált eddig
Ha meg reklámozni kezd a fórumon valaki, Jox úgyis helyreteszi
Béke Veletek!
ON
Most már szívesen válaszolunk érdemi kérdésekre is.
Talán idén mi is Kefalóniát választjuk. 50%-os a valószínűség (Lefkadával van versenyben).
Segítsetek, légyszi! Szerintetek miért érdemes Kefalonia mellett dönteni. Vagy konkrétabban: ha 3 érvet kellene felsorolni Kefalonia mellett, melyik lenne az a három?
És ha netán van ellenérv is, az mi lenne?
Előre is köszönöm! Közben elkezdtem előlről olvasni a topikot
Köszönöm mindenkinek a segítséget, tippeket, tanácsokat előre is!
Medi
Sziasztok
Lassan csak eljön a tavasz, meg enyhül, meg minden... És minden nappal közelebb kerülünk az utazáshoz.
Ahogy sikerült "átrágtam" magam a fórumon, megterveztem amit tudtam. Már csak néhány kérdés van, illetve várom, hogy majd májusban Marcsi tájékoztasson minket az aktualitásokról.
Konkrétan az merült fel bennem s erre azt hiszem nem találtam választ, vagy nem voltam elég figyelmes, hogy este merre felé érdemes menni?
Kifejtem: három napra bérelünk majd autót - Skalában leszünk - ebben ugye két este van benne, s arra gondoltam, hogy akkor kimozdulnánk onnan. Olyan helyet keresek, ami hangulatos, kicsit nyüzsisebb, s Skalából viszonylag normális úton elérhető - értem ez alatt, hogy nem teljesen szakadékos, kihalt, elhagyatott stb. Tudom, hogy a legtöbb szigeten vannak ilyen útvonalak, amik még nappal is neccesek. Első körben Samira és Argostolira gondoltam a két estére, egyéb tipp érv vagy ellenérv?
Köszönöm előre is