A beach részével , én is egyet értek ! Sokkal jobb , mint az ó falu részén , mivel az sziklás és gyorsan mélyülő !
Üdv : Pintyő.[/quote]
Szia Pintyőke!
Bocs' a belebeszélésért, de ismét úgy érzem, hogy meg kell védjem a part másik végét, ahol a sziklák találhatók. (Csak amiatt, hogy a most először odautazók ne kapjanak téves információt. Nehogy azt higgyék, hogy az valami nehezen megközelíthető, meredek sziklás partszakasz, mert először én is azt hittem annak idején.)
Szóval ugyanolyan beach, napágyakkal.
A 674. oldalon egy fotót is mellékeltem, ahol jól látható, hogy egyáltalán nem mélyül gyorsan a part, a sziklák pedig nagyon széppé, hangulatossá teszik ezt a partot is.
Persze tudom, hogy "kinek a pap..., kinek a papné...", de aki szereti a romantikusabb, festőibb részeket, az bátran jöhet ide is.
De egyet leszögezhetünk, hogy bárhova megy is Sartin, biztosan jól fogja érezni magát.
Szia pévi !
Maximálisan egyetértek veled de ne reklámozd anyira ,mert a végén még mindenki oda jön
Én is egyetértek Veletek! Mi 2010-ben nyaraltunk Sartin és az óvárosban volt a szállásunk.
Nekem különösen tetszett a sziklás rész, feldobták a tengerpartot és fürödni is nagyon jó volt.
Mellesleg pillanatok alatt a fő utcában voltunk...
A beach részével , én is egyet értek ! Sokkal jobb , mint az ó falu részén , mivel az sziklás és gyorsan mélyülő !
Üdv : Pintyő.
Szia Pintyőke!
Bocs' a belebeszélésért, de ismét úgy érzem, hogy meg kell védjem a part másik végét, ahol a sziklák találhatók. (Csak amiatt, hogy a most először odautazók ne kapjanak téves információt. Nehogy azt higgyék, hogy az valami nehezen megközelíthető, meredek sziklás partszakasz, mert először én is azt hittem annak idején.)
Szóval ugyanolyan beach, napágyakkal.
Sziasztok !
Kinek a pap , kinek a papné lánya ,,,, én csak a saját véleményem írtam le ! Néhány évvel ezelőtt , mikor először voltunk Sartin , akkor a kisebbik lányom 5 éves volt és pont az a partszakasz felelt meg az ő korosztályának , sekély és hosszan be lehet sétálni ! Ez azóta már annyira nem számít , mert tökéletesen megtanult úszni de mégis a Beach része maradt a kedvencünk és még egy okot tudnék írni , mire a központból kigyalogolunk 1 és 1/2 km -t , könnyebb tőle az alvás egy kis séta után !!!
Idén is Sartira megyünk,de most busszal,az IBUSZ travellel.
Van valakinek tapasztalata,hogy mekkora helyek vannak az IBUSZ buszain?
Elég magas vagyok.Remélem nem kell Győrtől Sartiig úgy ülnöm mint ha misén lennék.Előre is köszönöm az infót!!!
Jó nyaralást mindenkinek!!!
#1795532012-02-16 20:45:22 Válasz a #179516. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly voltunk az IBUSZ-szal és szintén Győrből.IBUSZ-nak nincsenek saját buszai tavaly az Ikarosz utazási iroda buszai vitték az utasokat.Mi Győrből országot néztünk....Kifelé igen jó buszunk volt nagyon jó hellyel is.Viszont hazafelé...Katasztrófa.A magam 172 cm-vel nem fértem el.Lábam úgy bedagadt mint eddig még soha.Szerencsére "csak" Kecskemétig jöttünk azzal a busszal.Ha kifogjátok el fogsz férni ha nem akkor viszont nem sajna Megoldás lehet ha kértek fix ülőhelyet. Bár nem tudom hova lehetne.
#1797052012-02-19 21:17:48 Válasz a #179690. hsz-ra
Csak ne felül elöl , mert az kínszenvedés 180 felett
Én marha még fix helyet is foglaltam pár éve ,elöl fölülre a kilátás tökéletes volt ,de a lábamnak vége lett mire leértünk, ott még az a lehetőség se nincs hogy kinyújtsd az előtted lévő ülés alá