Még nem is kérdeztem és sok-sok mindent megtudtam ami érdekel, ezeket mindenkinek köszönöm.Ami érdekel, hogy aug. végén, olyan 26-a körül már könnyebb szállást találni Sartin, tehát tutira nem kell a kocsiba aludni? 2008-ban mikor busszal voltunk ott, úgy emlékszem voltak kiadó szobák, de így van ez idén is? Ha valaki volt már így Sartin kb. mennyibe kerül egy éjszakára egy kétszemélyes apartman ?
Sziasztok!
Nemsokára Pieria az uticél. Nem foglalunk előre szállást. Melyik települést javasoljátok, ahol könnyebben találunk 4 fős, közvetlen vízparti apartmant (ahol nem foglalják le előre tömegesen az utazási irodák)?
Kedves Fórumozók! Nincs meg valakinek a krétai Makris Yialosban lévő Theodora apartman címe v. telefonja v. a tulaj neve és telefonja. Többen dícsérték, és mivel idén a magunk feje után megyünk Dél-Krétán, egy szállásnak talán jó lenne.
Sziasztok! Sartin keresnénk tengerparti apartmant 2 fő részére, 09.03-tól 7-8 napra. Ha tudtok valami jó helyet, közvetlen elérhetőséggel, nem utazási irodán keresztül, köszönettel vennénk, ha megírnátok! katalin.nemeth@pr.hu
Találtam egy jó szállást Sidariban, akit érdekel még szeptemberben is és októberben is jó idő van és nagyon kedves magyar emberek várnak ott minket. vanilaapartman.com a web-lap címe
Kellemes üdülést mindenkinek! Nekem nagyon jó volt!
Sziasztok! Valaki tudna valami jó kis apartmanokat ajánlani, elfogadható árakon a következő helyekre: Zakynthos, Kos, Mykonos, Karpathos, Paros. Még nincs eldöntve hova, de majd alakul.
Sziasztok! Valaki tudna valami jó kis apartmanokat ajánlani, elfogadható árakon a következő helyekre: Zakynthos, Kos, Mykonos, Karpathos, Paros. Még nincs eldöntve hova, de majd alakul.
Sziasztok! Lehetőleg tengerparti (panorámás) apartmant keresgélek 2 főre július második felére 8-12 napra az Olimposzi riviérán(Paralia, Nei-pori, Platamonas). Ha valaki tud közvetlen elérhetőséget(nem irodán keresztül) kérem írjon! Köszönjük!