Sziasztok!
Idén nyáron Pargát választottuk úti célul a párommal.Szeretném,megtudni,hogy szeptember elején alkalmas-e még az időjárás nyaralásra Pargán?Nyitva vannak-e a Tavernák és az üzletek,fürdésre alkalmas-e még a tenger?Kérem aki tud segítsen egy kis infóval
Köszönjük
Szia! Mi tavaly júniusban voltunk és amikor hazajöttünk és elmeséltük itthon az élményeinket annyira megtetszett a szomszédoméknak , hogy ők is elmentek szeptember közepén. Azt mondták isteni volt az idő és a tenger melegebb volt mint júniusban és nagyon mozgalmas volt akkor is , minden nyitva volt. Egyedül ami nem volt már le érett a citrom a fákról, de ezenkívül minden nagyon jó szeptemberben is az elmondásuk szerint.
#1798522012-02-22 19:49:45 Válasz a #179839. hsz-ra
Szia!
Tavaly szeptember 12-én indultunk a párommal Pargára nyaralni. A víz nagyon jó volt és nagyon meleg volt akkor. Semmi jelét nem éreztük annak, hogy már szeptember van, talán csak annyiban, hogy kevesebb ember volt(de ez szerintem csak előny).
Sziasztok!
Régen írtam már a fórumba,de zugolvasóként jelen vagyok.
Én is beszállok az ex-szeptemberi nyaralók közé.
2010-ben szept. 17-től 28-ig nyaraltunk Pargán, az idő csodás volt, simán leégtem (sajnos), a víz kellemes, csak egy éjjel esett az eső, de másnap délre mintha meg sem történt volna.
Szinte ugyanolyan nyüzsgés volt, mint tavaly - 2011. aug. végén - , minden nyitva volt, de sok helyen már olcsóbban lehetett vásárolni.
Luca11!
Nézd meg a képeimet és a beszámolómat, nem kell aggódni az időjárás miatt.
Rakok fel én is egy pár fotót 2010. szeptember végéről:
Sziasztok!
Régen írtam már a fórumba,de zugolvasóként jelen vagyok.
Én is beszállok az ex-szeptemberi nyaralók közé.
2010-ben szept. 17-től 28-ig nyaraltunk Pargán, az idő csodás volt, simán leégtem (sajnos), a víz kellemes, csak egy éjjel esett az eső, de másnap délre mintha meg sem történt volna.
Szinte ugyanolyan nyüzsgés volt, mint tavaly - 2011. aug. végén - , minden nyitva volt, de sok helyen már olcsóbban lehetett vásárolni.
Luca11!
Nézd meg a képeimet és a beszámolómat, nem kell aggódni az időjárás miatt.
Rakok fel én is egy pár fotót 2010. szeptember végéről:
Krioneri - Valtos - Piso Krioneri. Szia! Ne haragudj a kérdésemért, mert már megírták, de hátha TE tudsz egy egyszerűbb megoldást a képekre. Hogyan teszed fel a képeket ,???????Annyira jó képeim vannak, de nekem nem megy. Előre is köszi. Szia
#1798702012-02-23 07:26:09 Válasz a #179862. hsz-ra
Szia! Tudom már megírták, de hátha TE tudsz egy egyszerűbb megoldást a képek felrakására.Hogyan teszed fel a képeket???????Olyan jó képeim vannak, de nekem nem megy.Előre is kösz a választ.
Szia Beetle!
Én így teszem fel a képeket:
- először a kívánt képeket lekicsinyítem, én például Pix Resizert használok.
- www.kepfeltoltes.hu -ra felteszem a képeket
- ha feltöltődik a kép, a direkt linket kijelölöm,másolás ( vagy Ctrl V )
- a fórumra írt szövegbe úgy illesztem be, hogy előnézet - felül ott az Img gomb - megnyomod - bemásolod a direkt linket - majd újra megnyomod az Img gombot.
És már ott is a kép! Nem bonyolult,én mindig így rakom fel ide a képeket.
Sziasztok! Idén mi is Parga-ba megyünk, és szeretnék minnél több látnivalót megnézni.Tudnátok segíteni, hogy hol vehetnék kifejezetten Pargaról szóló könyvet, illetve térképet?Vagy ezekhez csak odakint juthatok hozzá?Előre is köszi!
Szia Beetle!
Én így teszem fel a képeket:
- először a kívánt képeket lekicsinyítem, én például Pix Resizert használok.
- www.kepfeltoltes.hu -ra felteszem a képeket
- ha feltöltődik a kép, a direkt linket kijelölöm,másolás ( vagy Ctrl V )
- a fórumra írt szövegbe úgy illesztem be, hogy előnézet - felül ott az Img gomb - megnyomod - bemásolod a direkt linket - majd újra megnyomod az Img gombot.
És már ott is a kép! Nem bonyolult,én mindig így rakom fel ide a képeket.
Szia! Köszönöm a jó tanácsot , SIKERÜLT!!!!!!!! A képeim: kis vonattal az ALI PASA várába, Valtos , és útban az emelkedőn
Beetle! Nagyon szívesen. Örülök, hogy tudtam segíteni.
Szidi!
Tudtommal nincs magyar nyelvű Parga útikönyv,én is csak olyat találtam,ami Görögország útikönyv volt,és csak néhány sorban említették benne Pargát.
Internet,internet,internet......
Én is minden infót a netről vettem,és a fórumokról anno.
De ha bármi kérdésed van,szívesen válaszolok.