az Utazási irodák topic alatt tudsz erről érdeklődni.
Tavaly állítólag a Jimakosnak nem volt idegenvezetője és zárva volt a kinti iroda. Érdeklődtem náluk is.
Apollon-nal már voltam Nei Pori, szállás rendben, idegenvezető...hát itt változó volt, mert volt akinél én is többet tudtam
Utazott már valaki a Jimakos Tours-szal vagy a Dias Zeus Travellel?
Milyen tapasztalatotok van velük?
Üdv, Zsófi
ha érdekel a dolog az Ibusz és az Anett tours irodája most egy helyen van, az Apollonéknak is van kint irodája és nagyon kedvesek voltak ök is,eddig ezzel a 3 irodával utaztunk és minden nagyon rendben volt, föleg Anettékkal jo a kapcsolatunk már több éve,annak ellenére hogy nem mindig velük mentünk.
Köszi a válaszokat!
Nekem is Anették voltak a legszimpatikusabbak, bár nem az ő ajánlatuk a legjobb.
Az Apollon és az Ibusz csak 7 éjszakás turnusokat tud...
Üdv, Zsófi
#1799922012-02-25 16:12:36 Válasz a #179991. hsz-ra
viszont érdemes akkor 2 hétre menni, a két turnusnak vannak kedvezményei,pl leszámolnak utazási dijakat nem is keveset
az idén az apollonnál igen jo áron jön ki 2 személyre busszal szeptemberi 2 hét, de csak a szállás is jol jön ki autos utazásnál is, minket most a benzin ára tart vissza a saját autos nyaralástol
de egy 12 napos ut Anettékkal sem rossz ebben az idöben busszal,habár mi általában a fotiszba megyünk
#1799942012-02-25 16:41:50 Válasz a #179701. hsz-ra
Szia,mi is a Kalliopéban voltunk tavaly, az 5 fősben. Nagyon minimál, vigyél mindent:-))) Nekünk ez nem okozott gondot, megszoktuk, én 12 éve járok Görög honba, és imádom. A nappaliba van 3 ágy, 1 szekrény, 1 hütö, aminek nincs mélyhütő ajtaja, de nem okozott gondot. Kicsi konyha, 1
Nagy terasz, belső udvarra néző, ez tök jó volt, csend volt éjjel.
1 kicsi szoba, ajtóval elválasztva, 2 ággyal, mi összetoltuk.
redöny volt, elhuzhatós, toloajtós. szúnyogháló nincs.
tenger közel, szép, homokos, és meleg. Az utca végéről az első giroszosnál ettünk, ide a gyerekek is egyedül mentek enni. Jó volt, és olcsó.
én már 5x voltam Nei Poriban, most is oda mennék vissza a tenger csodás, és tiszta. Még akár lehet, megyünk is....
Köszönöm az infókat! Egy "druszától" szívesen veszem a bizalmaskodást!
Mi eddig Stavrosban voltunk 3x, és Sartin 2x.
Tetszett mindkét hely, de most Nei Porira esett a választás.
Szeretem a tengerből nézni a hegyeket!
Ezek szerint egy utcai szobát kell megcéloznunk!
Ha még gondolkodsz, akkor inkább utazz a biztosal: Anettékkal!
Szerintem itt sokan sokat tudnak róluk. Megbízhatóak és Porin is meg Platamónán is van új szállásuk. Gondold át, hogy kivel utazol!