Repülőssel voltunk már úgy, hogy két 1 hetest vontunk össze. A repülőt nem kellett duplán fizetni. Buszosnál lehet, hogy nem tudják megoldani, csak ha kifizeted a buszt is duplán.
Miskolciutas írta:
sziasztok!
Barátnőm fordult hozzám segitségért,és nem tudtam válaszolni.Tudja valaki hogy az Apollon travel 2 egymás utáni turnust hogy számol?Most olvastam,hogy az Aeolus teljes árat számol,ezen azért meglepődtem...
#1802002012-02-28 15:52:17 Válasz a #179643. hsz-ra
Szia Relax! Én tudok neked ajánlani olyan apartmant Görögországban ahol van mikró, kávé főző, és még Wifi-is szép hely ajánlom Neos Marmaras, Athéné apartman!!!! Idén mi is Pargara megyünk Aug.21-től . Üdv. szép napot Timi
Utazás lefoglalva Pargára:-) Aug 07-től sikerült a Margarita ap.-ban helyet találni.
Nagyon meggyőzőek voltak a képek, és a leírások, így idén mi is Pargát választottuk. Aki még nem tette meg, és aug.ban szeretne menni az siessen, mert nem nagyon van már hely!
Barátnőm fordult hozzám segitségért,és nem tudtam válaszolni.Tudja valaki hogy az Apollon travel 2 egymás utáni turnust hogy számol?Most olvastam,hogy az Aeolus teljes árat számol,ezen azért meglepődtem...[/quote
Szia!
Az Apollon a két hetes útnál (természetesen) az útiköltséget csak egyszer számolja. A második hétre csak szállás árat számol.
Tavaly mi is két hétre voltunk velük, és így volt. De a korábbi években is így számoltak.
kösz,beetle,de nem részleteznéd,ne nézzem már vissza!!!Köszi!!!
Szóval az oda-vissza út egyszer vagy kétszer van benne?
Szia! Nekünk 2főre a busz oda- vissza 23.000ft és nincs több hetes felár!!!!!!!!! 27.000 lett volna, de lejön a kedvezmény és így 23.000 ft!! A WILLA VASSO és a WILLA DIMITRIS a szállásunk egy hét itt és egy hét ott, ezek új szállások a Valtostól 100, illetve 200m- re!!!!!!
Köszi,igy már egyértelmű!Van iroda,ahol simán leirták,hogy két egymás utáni turnusnál kétszer a csomagár...vagyis kétszer az oda-vissza ut is.Érdekes,de ez van.
#1804572012-03-03 17:13:48 Válasz a #179891. hsz-ra
Szidi !
Tudom ajánlani a január elején feltett beszámolómat!
"Parga egyénileg 2011. július 21- augusztus 3. " A beszámoló (útleírás) elején konkrétan fel vannak sorolva azok a helyek, melyek Parga-ról könnyen megközelíthetők, és csillagtúraszerűen bejárhatóak.
#1804802012-03-04 07:46:07 Válasz a #180457. hsz-ra
Zsófi73!Köszi,olyan jó, hogy irtál mert már pár hete elolvastam a beszámolódat, nagyon-nagyon tetszett!!Úgyhogy feltétlen profitálok belőle, de azt szerettem volna kérdezni, hogy fotókat nem tettél fel?Mert azt nem találtam a te felhasználóneddel.Aztán még annyi, hogy a környéken van valami nayobb bevásárló központ ahol olcsóbban lehet beszerezni az élelmiszert?Lidl vagy valami ilyesmi.
1.) Antipaxosra miképp lehet átjutni strandolni, mert itt eddig csak olyan hajóutakról írtatok, amelyek jó esetben csak egy kis ideig érintik a szigetet, viszont ott több fantasztikus homokos öböl is van. Van-e esetleg kimondottan odaközlekedő vízi céltaxik?
2.) Szerintetek érdemes-e előre neten bérautót lefoglalni (július első hete), mert találtam 100 - 120 EUR/3 nap összegben ajánlatokat (Economy Rental Cars).
Igazából Lefkada lenne a fő cél az autóval.
3.) Az Acheron folyóhoz (szurdok - gyalogolós rész) Pargából tömegközlekedéssel (helyi busszal) könnyen el lehet jutni?
Azt olvastam, hogy a folyó torkolatához mennek motorcsónakok, de ahogy láttam a legérdekesebb részek jóval feljebb vannak, ahova már értelemszerűen hajóval nem lehet eljutni.
Gyalogosan több km-t is lehet haladni felfelé a folyó medrében?
4.) Július első hetében még nagyon hideg a tenger? A leírások alapján azt véltem következtetni, hogy erre felé talán augusztus tájékán melegszik fel az Égei-tengeri június végi hőmérsékleti tartományoknak megfelelő szintre a víz.
Gondolom a kavicsos aljzat ebben közrejátszik, de van ezen kívül mondjuk valamiféle hideg tengeri áramlat a közvetlen környéken, ami miatt hidegebb a tenger erre felé, mint mondjuk a több száz km-re északabbra!! lévő adriai térségben?
5.) Beetletől kérdezném, a Garden apartmannal kapcsolatban (ide megyünk Aeolusszal) a következőket:
Igaz-e a tulajdonosok által rendelkezésre bocsátandó kerékpár (ez szerepel az Aelous általi szállás bemutatásnál)?
A medence működött rendesen, tiszta volt-e és a víz hőfoka kb. milyen lehetett?
A Google Earth-ön a Valtos tengerparttól merre (égtáj, távolság, esetleg koordináta) található az apartmant? Milyen távolságok vannak a part és a városka felé, vannak-e menekülő útvonalak:)?
Bocsánat a sok kérdésért és előre is köszönöm, hogy válaszoltok rá.
Mivel a legnagyobb szenvedélyem az utazás és saját szervezésben is elég sok helyre sikerült eljutnom az utóbbi években, így ha engem is meggyőz Parga (eléggé elkényesztettem a kis családomat a mediterrán térség szépségeivel) , akkor ez a hely valamit nagyon tud:) Amúgy nagy várakozással állok elébe a kihívásnak:)