#1799982012-02-25 17:06:27 Válasz a #177886. hsz-ra
Gudliékkal együtt voltunk, nekünk is jó volt, és tetszett, bátran vállald be!!! Bár nekem kicsit zsufi volt a part.. meg láttam már szebb tengert, de a szállás listás volt, azt nem bánod meg!!! szép, tiszta, és a tulaj, Elli, édes egy nő!!
Sziasztok! Mi most megyünk elsőnek Görögországba O.b. az Ellibe .Nagyon izgulunk és várjuk már igaz mi aug.20.-án indulunk az Apollóval.
kinek mi a véleménye ill. az észrevétele ?Mire számíthatunk kell e útlevél és
még egy kb menyi euróval induljak? Mi az 5fős apartmanba megyünk.
#1802712012-02-29 11:47:28 Válasz a #180268. hsz-ra
O.B jó hely (mi 7-szer voltunk) nem fogod megbánni.
Mi 25 euró/fő/nap pénzel kényelmesen kijöttünk úgy, hogy nem vittünk magunkkal semmi kaját.
Jó pihenést!
5 főre egy ezres nem ártana!
Mindenkinek a pénztárcájától függ! Ha van pénzed vigyél bátran, főleg ha még ma a 290-es árfolamból tudsz venni. Nyárra sajna lesz az 320 is!
Nem kér enni az euród! Vigyél amennyit csak tudsz! Érezzétek jól magatokat! Tessék mindeneste jót kajálni a parton és nem sajnálni a pénzt! Jó nyaralást!
Bambi113!
Látom új vagy itt! Üdvözlet a fedélzeten! Szerintem nagyon-nagyon jól választottatok. Én már háromszor voltam Olympic Beach-en, ebből kétszer az Elli apartmanban. Először egy három fős, második alkalommal pedig 4 fős apartmant kaptunk kettőnknek. A három fős apartmanunknak két erkélye is volt. A 4 fős két hálószobás apartmannak pedig hatalmas erkélye az Olympos felé nézett. Szép, tágas, izléses és tiszta. Elli a tulajdonos nagyon kedves. A ház csendes helyen van. Nincs messze sem a tenger, sem a központ.
Tavaly kétszer voltunk Görögországban. Mindkét alkalommal busszal mentünk. Útlevélre nem volt szükség. Személyivel lehetett menni. Sőt a sofőrök megkértek mindenkit, hogy akinél személyi van, inkább azt vegye elő, mert haladósabb a személyi okmányok vizsgálata.
Egyszer mi is augusztus utolsó hetében voltunk Olympic Beach-en, ilyenkor dinnyeszezon van. 15-20 cent volt kilója. Isteni finom. Minden másnap megvettünk egy 6 kilósat. Behütöttük és úgy ettük. Az Elli apartman nagy hűtők vannak.
Az Apollon Travel is jó választás. Én már nagyon sokszor utaztam velük, de soha semmi probléma nem volt.
Ha kérdésed lenne még, szivesen válaszolok. Ha priviben küldesz egy e-mail cimet, küldök át képeket az Elli apartman szobáiról.
Bambi113!
Fakultativ programok közül mindenképpen ajánlanám a Meteorákat. Ha Görogországban jársz, ezt látnod kell! A másik legjobb program Skiathos! Ezek innen a legolcsóbban elérhetőek.
#1804272012-03-02 16:18:20 Válasz a #180399. hsz-ra
Bocsi, kocsibérlésben nem tudok segíteni, mert nem béreltünk, de a tavernák közül, mint szinte mindenki, én is a White Rose-t ajánlanám. Nagyon jól főznek, és kedves a kiszolgálás is. Ha már többedszerre mész hozzájuk, akkor mindig mosolyognak rád, meg van hozzád pár kedves szavuk. Nekünk akkor is mindig köszöntek, ha csak elsétáltunk az étterem mellett
Mi kaptunk ajándékba mindig előételt, desszertnek egy kis gyümölcssalátát, + rágógumit D De egyébként akármelyik étterembe ültünk is be, egyikben sem csalódtunk. Az meg szerintem nagyon kedves gusztus, hogy gratis desszertet mindenhol kaptunk, a legtöbb helyen egy gombóc fagyit
#1805812012-03-06 19:33:28 Válasz a #180207. hsz-ra
Igen az Ellibe foglaltunk egy 5 ágyast és egy 2 ágyast mivel 5 gyerekünk van. Június 4 től megyünk az Apollón Travellel.Mindenki jókat mondott ezért már nem aggódom.üdv Rita
#1806252012-03-07 20:10:56 Válasz a #180398. hsz-ra
Sziasztok!
2009-ben én is az Elliben voltam, az ötszemélyesben. Hármunknak nagyon kényelmes volt. Kocsit Paralián bétreltünk Kalantidis nevű cégnél. Két napra alkuval 100 Euro volt km megkötés nélkül egy 1,2-es Corsa újszerű állapotban. Az idegenvezető ajánlotta, hogy intéz kocsit 60 Euro/nap áron... Más üdülőhelyen olcsóbb a kocsi, pl. Tolóban 3 napra 1,6-os Almera 125 Euro, Vrasnán 1-es Hyundai 25 Euro/nap, de itt km megkötés van. Biztosítás a kocsira úgy működik legtöbb helyen, hogy 400 Euro kárig te fizetsz, akárki a hibás. A bérléshez ott kell hagyni az útlevelet vagy bankkártyát zálogba.