Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy Sidari vagy Moraitika a bulizosabb, nyüzsgős hely??? Mert ma nekem azt mondták az utazási irodába hogy Sidarin nincs élet...., hááát mondom én neki hogy nem ezt olvastam a fórumokon... Esetleg volt valaki az Alexis apartmanba Sidarin??? Egy- két infót szívesen fogadnék!!! Nagyon kösszi előre is!!!
Sidari a bulizósabb, Moraitika már nem a régi:( Pörgős hely volt régebben az is de , kevés a nyaraló a forgalma sem akkora mint régen.. Ha nagyon pörgős bulizós helyett keresel akkor a sziget déli csücskére Kavosba kell menni.. Sidarin zavaró a sok angol hangos fiatal... Igaz Kavosban is ők vannak nagy többségben..
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy járt-e valaki Roda településen? Az egyik utazási iroda kínál nagyon jó szállást, de erről a helyről szinte semmit nem találok. Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!Tud valaki segíteni,San Stefanos moros apartmannal kapcsolatban?Találtunk egy jó ajánlatot,de szinte semmit nem találunk róla.Ha valaki tud segítsen,köszi!
Üdv.Betti
Szia Máté Ildikó! Én ott voltam, másfél éve tán.. augusztusban a kislányommal kettesben. Busszal mentünk, a Dias Zeusszal. Messze van, először is
Nekem annyira nem tetszett... Kicsi falu, a szállásunk a Makris Apartmanban volt, ezzel semmi gondunk nem volt, imádni való tulajok laknak a földszinten.
Ami nekem nem tetszett: Girosz 1 helyen volt, kicsi, és rossz... minden a gyarmatosítás anno maradványa.. nekem nem volt Görög.. angol turisták, jobbkormányos autók, angol villásreggeli, ham&eggs a menü lapon, hamburger, hot dog.. kicsi keskeny part, ami délelőtt koszos, hínáros volt, mert mindíg fújt a szél, és kifújta a hínárokat. A víz nem volt kék,de lassan mélyülő. Sok helyen nyaraltam már Görög Honban, de ilyen drága helyen még nem voltam. Itt az élelnmiszert, és az italt értem. Kicsi keskeny főutca, a busz a végén áll meg, ezzel mentünk be Kerkyra városba. 6 euro volt fejenként, még az akkor 10 éves lányomnak is. Az viszont élmény, ne hagyd ki. Az én véleményem az, ha teheted, Sidarira menj.
Köszönöm az infókat, nagyon sokat segítettél. Az egyik kedves fórumozó is hasonló dolgokat írt. Sidarira szerettem volna menni, de a sok eltérő vélemény az angol fiatalokról elvette a kedvem. Lehet hogy én is a lányommal vagy csak egyedül utazom, és szeretek olyan helyre menni, ahol "biztonságban" érzem magam. Anno Zakynthoson, Laganasban találkoztunk otthonról elszabadult, bulizós angolokkal. Nem tudom, hogy Sidariban is ilyen a helyzet, vagy ott szolidabbak?
Üdv. Ildikó
Szia, az előttem szólónak igaza van, ebből a szempontból viszont inkább Roda. Nyugis, és kicsi, mi nem hallottunk üvöltözést, bulizást, sőt még zenét sem esténként. Aludtunk mint a bunda. Ha egyedül mész, vagy a gyermekkel, arra jó. Ha bulizni, shoppingolni, éjszakázni, akkor Sidari. Az angolokat sehol sem úszod meg.
Nézegettem Korfu mellett Neo Porit is. Jó kirándulási lehetőségek vannak onnan állítólag. Volt valaki ott közületek? Roda egy álmos kis helynek tűnik az elmondásotok szerint. Üdv.