Sziasztok!Mi is nászútra megyünk Aug.10-én,már alig várom! Remélem olyan szép lesz a sziget mint a képeken!
Akkor idén ez lesz a nászutasok szigete
Nektek is gratula, meg mindenkinek, aki idén házasodik
Egyébként tévedsz, a sziget sokkal szebb a valóságban, mint a képeken
Éééés, hozzá jönnek meg az illatok, a tenger moraja, a napsütés.....
#1810922012-03-20 14:16:39 Válasz a #181087. hsz-ra
Szió Melus!
Én nem házasodom, de nekem tényleg minden görög nyaralás egy nászúttal ér fel, a párom úgy is viselkedik, hozza az kis asszonykájának reggel a friss péksütit, ebédre a friss gyrost, meg a frappét...
Kefalónia tényleg szebb lehet élőben..Tavaly Toloból kiindulva, ahol az élő látvány sehol sem volt az eredetihez képest! Így tuti itt is így lesz!
#1810932012-03-20 14:19:32 Válasz a #181085. hsz-ra
Mickay,
a párod tuti nem fog csalódni...pár évig más országba jártunk nyaralni, és ahogy tavaly újra Göröghonban voltam, vertem a fejem a falba, hogy milyen hülye is voltam, évekig kihagytam ezt a gyöngyszemet.
Az első utam anno még Paralia volt, azt is imádtam, azóta pedig egyre szebb helyekre jutunk el, azt hiszem Kefalonia a párodnak első útként álomnászút lesz!
Igen,én is nagyon remélem,ez a célom! És bízom benne,hogy felejthetetlen lesz mind kettőnk számára!
Én is megfordultam már egy pár helyen de kefalonia a képekből és a rengeteg pozitív hozzászólásból a tökéletes élmény beszámolókból nagyon megfogott minket!
#1810952012-03-20 14:52:13 Válasz a #181094. hsz-ra
Kefalónián még én sem jártam, de én is úgy gondolom,hogy idén tutira ez lesz a befutó. Tavaly Toloban voltunk, ami elég nagy távolság volt - egyénileg, autóval - ettől féltem is kicsit, de olyan könnyedén ment, hogy most már attól ez csak közelebb lesz.
Kefalónia valóban gyönyörű a képeken - ráadásul én láttam a Corelli kapitány mandolinja c. fimet, amit ott forgattak, emlékszem, hogy már akkor is keresgéltem, hogy mi lehet ez a fantasztikus hely, ahol játszódik.
#1810972012-03-20 15:22:22 Válasz a #181096. hsz-ra
Pároddal nézzétek meg, jó kis szerelmes film- mindehhez jön a görög környezet - no és a második világháború.
A Travel channelt szoktam nézni, és ott volt egy útifilm Kefalóniáról, ahol emlegették, hogy ez a film tette a szigetet híressé- amit egyébként kétlek.
ÁÁÁÁÁÁÁ ne is mond! Soha nem jön el az Augusztus! Gyönyörűek a képek amiket készítettél! Minden elismerésem!
Következő úti cél!? Kefalonia-Skala!?
Mickay!
Köszi a dicsérő szavakat
Hidd el, gyorsan elrepül már innen a hátralévő idő, főleg ha már tényleg itt a tavasz
Látom, közben Te is beírtad magad, éppen 20 nap lesz köztünk
Ez nekem nagyon jó hír, mert lesz még egy ember, aki majd beszámol.
Már kezdek képben lenni a szigettel kapcsolatban, de annyian mentek előttem, hogy addigra már perfekt leszek
Néhány oldallal ezelőtt betettem egy linket, ahol nézelődni lehet. Ha érdekel, keresd vissza, és csavarogj egy kicsit a szigeten
Szió Melus!
Én nem házasodom, de nekem tényleg minden görög nyaralás egy nászúttal ér fel, a párom úgy is viselkedik, hozza az kis asszonykájának reggel a friss péksütit, ebédre a friss gyrost, meg a frappét...
Kefalónia tényleg szebb lehet élőben..Tavaly Toloból kiindulva, ahol az élő látvány sehol sem volt az eredetihez képest! Így tuti itt is így lesz!
Szia Messinia!
Sohase mond, hogy soha
Nálunk is a párom a reggeli-felelős, addig én csak üldögélek a teraszon, és bambulok...
Lehet, hogy tényleg meg kellene nézni, megint a filmet, már csak kicsit emlékszem rá
Meg könnyebb lenne felismerni a helyeket is
Anno, mi is Paralián kezdtünk, de az nem volt az igazi, tökéletes nyaralás, mert az iroda kicsit belerondított egy elrontott nappal, és egy tönkre tett kirándulással Úgy hogy én Korfun lettem szerelmes