Álltalában az előszezon megeggyezik az utószezon menetrendjével.A főszezon júli -augusztus ...még nem kéne aggódni a komp miatt hol van még szeptember:)
Szia Marcsi!
Nem kéne, nem kéne, persze, hogy nem
Ez különben sem aggódás, hanem tervezgetés, számolgatás, kombinálás
És én imádok tervezgetni, már ennyi jut ilyenkor is a nyaralás izgalmából
Néha-néha már azt képzelem, hogy már a kompon vagyunk, és mindjárt megérkezünk
Nem győzök szemezgetni a videos tippjeidből, nagyon jó ötleteket adsz, aztán persze órákra itt ragadok a gép előtt. Pedig főzni kellene.
Nekünk is kezd körvonalazódni az időpont, aug. közepén lenne jó, ahogyan látom eddig aug. 11-e a befutó, de még a páromon múlik, hogy kint mit szólnak hozzá, hogy engedik el stb.
Szivesen mennék én is szeptemberben, de ugye nekem már munka van akkor, igy nyári szünetben kell most megoldanom. (minden éven nem mehetek szeptemberben nyaralni:))
Ez könnyen megesik velem is, elvégre a munka várhat, no de az álmodozás?!
Az az időpont, amit kinéztél még össze is jöhet, sok hely van még akkorra
Nikóca,
ami autóval elérhető, oda azzal megyünk, nagyon szeretjük beosztani az időnket, főleg már Görögországban. Megállni kávézgatni, szétnézni stb.
Valahogy nem vonz a repülés, pont emiatt. És nem utolsósorban, igy autót sem kell bérelni.
Nikóca,
ami autóval elérhető, oda azzal megyünk, nagyon szeretjük beosztani az időnket, főleg már Görögországban. Megállni kávézgatni, szétnézni stb.
Valahogy nem vonz a repülés, pont emiatt. És nem utolsósorban, igy autót sem kell bérelni.
Na igen, van sok előnye. Nálunk azért a repcsi, mert a párom évközben nagyon sokat dolgozik és elég fáradt, így rizikós lenne autóznunk.
Ti mit terveztek mindenképpen megnézni Kefalónián?
Az én párom meg külföldön dolgozik, így általában pont egy nyaralásnyi időre esik haza majd agugusztusban. Féltem a nagy távolságtól, de nem tántorította el még egyszer sem a hosszú autóút.
Mindenképp jó lenne átmenni valamelyik másik szigetre, Ithaka, Zakynthos, még nem tudom melyikre, nyilván minden nem fog beleférni. A szebb strandokat is szeretném látni, és én rom-és régiség mániás vagyok, tehát ha fellelhető bármilyen időből származó rom, vár, kolostor (úgy tudom van),azt látnom kell.
De egyébként általában ott derül ki mindig, hogy hová, merre megyünk, csak úgy spontán.
Mickay,
tavaly én is rettegtem egész úton, hogy nehogy velünk toljanak ki a határon a személyi miatt, de olyan simán átengedtek mindenhol, hogy csak na. A macedónok megnézték a rendszámot, mondta: ja, madzsar, és már intett is, hogy menjünk.
Szóval nem lesz gond,ne aggódj, szerintem már sokan személyivel járnak, 7 ezerért nem csináltat senki útlevelet feleslegesen.
A kompokkal kapcsolatban azt szeretném kérdezni - valaki hozzáértőtől - hogy elvileg láttam olyat a menetrendes oldalon, hogy rebound 20%, ami elvileg azt jelentené, hogy ha egyszerre megveszem az oda-vissza útra a jegyeket, akkor az jobb nekem? Mármint jóval olcsóbbnak tűnik....
Igen mi sem szeretnék feleslegesen megcsináltatni,a kettőnk útlevelének az árából már kijön egy fakultatív program!
És ez nem mindegy! Ha már kimegyünk minél több mindent szeretnénk látni!
Ami biztos persze ha ki lesz a létszám az a Ithaki,Myrtos Beach,Zante és egy kis séta este Argostoliban!