Gondolom.. Ez a 30 pár nap gyorsan el fog telni:D Lehet dolgozni mész, de akkor is kint leszel..
Persze infók jöhetnek, várjuk már nagyon őket.. Ami hamarosan érkezik is..
Addig is jó készülődést:) Nem sokat kell már aludni..)
#1815682012-03-30 15:56:49 Válasz a #181342. hsz-ra
Kedves Tapody,
én is ennyit számoltam. Illetve helyettem számolt az útvonaltervező.
Ehhez még hozzáadódik legalább 200 km, mivel én borsodi vagyok. (nem is tudom, hogy ez nevetős, vagy szomorú jel...)
Ezeket a táblákat mi is láttuk,utban a Vatsa felé,de egyik sem rohant velünk szembe...le akartam fényképezni,de csúcsidőben mentünk,és csak egy kocsiszélességnyi ut van szabadon-a parkoló autók mellett-és jöttek utánunk is.Igy nem tudtunk megállni.A Vatsa beach mellett amugy van egy elég jó tradicionális étterem,nem is nagyon drága.Vagyis tavaly volt.A sziget strandjai közül mondjuk ez a strand a sokadik helyen áll-nálam-...homokos a part is,viz is,és ehhez képes is nagyon tiszta,de nem versenyezhet sok mással!
#1815802012-03-30 20:03:58 Válasz a #181576. hsz-ra
Nem néz ki rosszul ez a Vatsa beach, de szerintem van arrafelé sokkal szebb is. Lehet, hogy pont ezért próbálják állatos közlekedési táblákkal népszerűsiteni.
#1815812012-03-30 20:10:33 Válasz a #181568. hsz-ra
Igen a különbség kb340km.
a tévedésem oka. még Skala távolságát az autórádióm részét képezö navim tavalyi adatait visszanézve állapítottam meg, addig a Sarti távot a kb 2 hete frissített Garminomon ami azóta mint utóbb kiderült most bármit beírok uticélnak az utolsónak beírt Novy Sad-i cím érintésével számol, pedig már mindenhonnan kitöröltem belöle.Ha valaki tud rá megoldást szívesen fogadom,megköszönöm.