#1816062012-03-30 23:09:52 Válasz a #181603. hsz-ra
Azért mi ennyire bátrak nem vagyunk, foglalunk szállást előre
Bár, ki tudja, mit hoz a jövő?
Meg az is igaz, hogy én sokkal jobban élvezem, ha tudom, hogy hová megyek, és ott mi az ami érdekel.
Ez nagy előny, a mai világban, leglábbis engem nagyon hajt
Valmilyen szinten hátrány, mert azt is tudja az ember, mire nem maradt idő. Viszont, tudja, hogy miért kell visszamennie.
És minél többet megyek, annál több a kimaradt csoda.
Ez egy kész mókuskerék, de nem akarok kiszállni
Albumbővítés jöhet, bármilyen mennyiségben
A Lefkadásat is néztem, gratula
Csak legyen kész nyár táján
#1816112012-03-30 23:31:30 Válasz a #181608. hsz-ra
Különben evvel a megnéztük-gyerünk tovább módszerrel jutottunk le a pelooponneszosz legaljára, Methoniba is,életre szóló élmény az a hely is.
A menetközben választott szállásoknál meg nem csúszhat be gixer,nem tetszik keresünk másikat.
Mindenképpen a sorsoláskor húznak rosszat.. Én is mindig ezt mondom..
Nézelődni én is nézelődőm.. Hiszen szeretem tudni, hová megyek... De persze vigyázok is mert a végén már mindent látok mire kiérek.. No meg még várom Marcsi beszámolóját a szigetről ha kiér.. Jobban lehet majd kalkulálni..
Igaz.. Mivel mi megyünk pár programra is ott látunk majd több mindent.. Amikor meg nem megyünk akkorra is megvan a program.. Skala megnézéséhez szerintem kell 1 nap minimum.. No meg Mounda Beachet is szeretnénk megnézni.. Úgy is inkább az eldugottabb öblöket keresem majd, nem szeretem a tömegnyomort a strandon.. Sokkal hangulatosabb amikor a pároddal egy eldugott kis öbölben tudsz majd romantikázni, fürdeni..
Így hogy tudom fixen hogy az idén kefalonia, Szállást lefoglaltam az a tuti.
Legfeljebb még hazafelé megtoldjuk 2-3 nappal Kefalonián.
te aztán tudod, mitől döglik a légy: a kefaloniai nyaralást megtoldod még 2-3 nap kefaloniai nyaralással
Jó, tudom, elütés volt, gondolom Lefkadát akartál írni! Na úgy már tényleg jól hangzik, bár én inkább a következő 2 hetet szánnám rá. Lesz annyi látnivaló Kefalonián is, hogy nehéz lesz onnan elszabadulnotok, ha már ott vagy!
#1816302012-03-31 11:43:10 Válasz a #181623. hsz-ra
Isti!
Azért Porto Skala pár km-re van Skalától, bár a parton gyalogolni nem rossz mulatság, legfeljebb kánikulában jól fog esni utána egy frappé vagy egy Mythos
De Skalán, a hosszú strand déli végében van pár homokkő szikla, ott is találsz kellemes helyeket, bár annyit mosott el 1 év alatt a tenger, hogy alig ismertünk rá tavaly. Ha bátor vagy, dél felé, a sziklákon túl akár km-eket gyalogolhatsz a sekély vízben egész a Mounda Cape-ig!
Sőt, ha érdekelnek a kis öblök, később ajánlok majd egyet Nincs túl közel, de azért messze sem
Ha valakit érdekel itt lehet rendelni Kefalónia autóstérképet és német útikönyvet, most éppen akciós. Én is innen rendeltem. Bár szerintem kint is biztosan lehet jót venni. Csak már nagyon türelmetlen voltam...