#1826252012-04-20 12:24:19 Válasz a #182623. hsz-ra
kotyi!
Készülök, de még nem ide, ide csak jövőre
Medi!
Rendeld meg nyugodtan, aztán ha hazajöttél, elkunyizom Nekem úgyis csk jövőre aktuális. Stipi-stopi!
Tud valaki Nidriben olyan helyet,ahol termelői fenyő mézet lehet vásárolni? Nem kell,hogy flancos üvegben legyen,csak legyen eredeti.Tavaly Neos Marmaras piacán termelőktől vettünk,egyszerű műanyag flakonban,isteni volt (és jóval olcsóbb,mint a boltokban vagy itthon,ami horror összeg).
Köszönöm!
#1826662012-04-20 21:09:53 Válasz a #182660. hsz-ra
Sztem nagy mázli egy ilyen méhésszel találkozni
De a kolostorról jutott eszembe, hogy talán van olyan kolostor, ahol árulnak mézet vagy egyéb házi készítésű terméket és ők biztos nem hamisítják.
#1826692012-04-20 22:12:32 Válasz a #182666. hsz-ra
Úgy tudom, Lefkadán már csak a Faneromeni kolostor 'lakott', még nem láttam mézet náluk, viszont ők készítik a jellegzetes kézzel csomózott, 'rossztól megvédő' karkötőt, ami a legtöbb lefkadai csuklóján látható.
Megkérdezem holnap a 87 éves szomszéd bácsit méz ügyben, ő talán képben van, már adott pár jó tippet...
Nagyon szépen köszönöm Miti a segítséged! Bízom a szomszéd bácsidban,hátha tud adni valami jó tippet merre keresgéljünk majd
Szép napot mindenkinek (itt Szegeden most zuhog az eső,süt a nap és gyönyörű szivárványt lehet látni
Napfény
Tavaly Thassoson isten mézet vettünk és kóstoltunk vagy 8 fajtát, azt hiszen Theologos főterén árulta egy szakállas néni, mi igyekszünk őslakosoktól vásárolni és nagyjából nem csalódtunk még eddig.
Remélem idén Lefkadán is sikerül finomságokra, unikumokra bukkani
Uramnak tavaly kötelező tartozékként kombolojt vettünk (már meg nem mondom, milyen különleges kőből készült) hordja mindenhova magával azóta is
Melus!
Ott aludj kempingágyon a 2 gyereke mellette, simogatta, az uram karját, hogy de szép ember, nyomta a kezébe a cippurót, arra azért nem számított, hogy egy slungra benyel vagy 2 decit aztán sipogott, hogy nem víz ez szépember én meg röhögtem
MaciG!
Majd sorra kopogtatjuk az ajtókat,hogy hol a tuti Mi igazán jót a szálásadóktól kaptunk egy üveggel.(thassoson és olimpic beachen is) Ment is a bartel, megleptek minden nap valami finomsággal (és minden nap rózsa csokor volt a teraszunk asztalán nekem ) nem győztem "magyarossal" kedveskedni.