#1824882012-04-17 18:00:40 Válasz a #182451. hsz-ra
Szia Zsuzsa!
Szerintem Macsosz nevű fórumtársunknak írj privit, ő tavaly ott volt júniusban. "Ilitoposz", vagy valami ilyesmi néven írta be az utazólistába.
Megint gyönyörködtem a csodafotódban
Egy aprócska megjegyzésem lenne
A ház, amit Stella apartmanként jelölsz, csak az egyik épülete a Stellának. A magyar utazóknak a mögötte lévő házban van a szállása, nem közvetlenül a parton.
Ezt valamilyen módon jelezhetnéd.
Sőt, ha lenne szakértő segítséged, akkor talán a többi házat is be lehetne jelölni. Talán még, a nem Grandosokat is.
#1826552012-04-20 17:52:30 Válasz a #182642. hsz-ra
Ó tényleg nagyon szép!
Panorámaképeket mi is csináltunk,mondjuk inkább a romoknál, ahol bele kellett férnie mindennek a képbe...
Majd mindjárt vissza is nézegetem őket.
Igyekszem feltenni a képeket valamelyik képfeltöltős oldalra, el is kezdtem múlt héten, de most hétvégén nem tudom hogy fogok haladni.
#1826782012-04-21 09:14:44 Válasz a #182675. hsz-ra
Szia!
Milyen Tolo? Imádnivaló!
Ha nem lenne olyan messze, idén is odamennénk,de biztos, hogy vissza fogunk pár éven belül térni.
Maga a falucska egy tündéri település, minden megvan ami kell, nyugodt (bár van azért tömeg az főutcán), és igazán görögös. és nem utolsósorban a Peloponnészosz látnivalói verhetetlenek!
Ha kicsit visszaolvasol nagyon sok infora bukkansz a topicban is, és nézd meg a beszámolókat, meg a fotóalbumokat is.
Én Tolo rajongó lettem!
A Dimitra-ról biztos lesz aki tud valamit, mi nem abban voltunk.
#1826872012-04-21 11:16:00 Válasz a #182675. hsz-ra
Szia!
Grand Tours honlapján találsz leírást a Dimitri apartmanról.
Fotók is vannak róla. 100 m- re van a tengerpart 50 m a központ.
Mikor mégy Toloba? Tavaly szeptemberben voltunk,most pedig
májusban. Ha valami érdekel írj.
#1826912012-04-21 11:26:43 Válasz a #182675. hsz-ra
Szia Erika63!
Idézet József56-tól:
"mi a dimitrában laktunk. szuper volt a szállás (fedett nagy terasz, teljesen felszerelt konyha, mikró, ingyen wifi, légkondi...minden nap takarítás, kétszer cseréltek ágyneműt, törölközőt......).
mivel nagyon meleg volt állandóan ment a légkondi becsukott ablak mellett, emiatt az éjszakai zajokból szinte nem hallottunk semmit.
voltak akik a tengerparti apartmanokban voltak, egy kicsit panaszkodtak az "éjszakai fűrdőzők" hangoskodása miatt.
mivel csak egy hetet voltunk, ezért nem jutott idő a többi fakultatív programra és a környék teljes felfedezésére, elsősorban a családdal pihenni mentünk.... "
#1827132012-04-21 22:07:38 Válasz a #182610. hsz-ra
Szia Melinda! Köszi a Stella-val kapcsolatos infódat, javítani fogom. Én is szeretnék több fontos épületet megjelölni, még februárban beszéltem Az Ágival, hogy segít, de neki is sok munkája van,...... előbb, utóbb ki lesz egészítve a kép információkkal! ....DE.... Bárkitől elfogadnék segítséget, csak a következőt kérném! Egy fotót arról az épületről, amit fontosnak találsz (találtok) és a hozzá tartozó információt. Ez után, a fotón megkeresem és kiemelem azt amit gondolsz, illetve gondoltok! Előre is KÖSZI!
#1827152012-04-22 08:08:38 Válasz a #182713. hsz-ra
Szia Öregtáncos!
Akkor adnék még tippet!
A kikötőtől számolva a központ felé, az első mólónál lévő épület a Barbaressa. Tőle balra nagy pálmafákkal. Azt nem tudom, hogy idén van-e ide szállás, de a taverna miatt érdemes megemlíteni.
A Hotel Romvi előtti mólónál pedig a motorcsónak bérlési lehetőség. Egy kék fenekű hajócska éppen bent is van, a képeden is jól látszik.
Most hirtelen ennyi ugrik be.
Remélem lesznek mások is, akik segítenek, hogy teljesebb lehessen az infó Toloról.
#1827162012-04-22 08:12:45 Válasz a #182715. hsz-ra
Ja, és a harangtorony mellett kicsit balra a városi parkoló, ezt szokták javasolni azoknak, akiknek nincs helyük a szállásuk mellett parkolni.
Néhány autó látszik is.
#1827192012-04-22 09:30:28 Válasz a #182716. hsz-ra
Jó reggelt Mindenkinek!
Melus, először itt agyaltam, melyik az a parkoló, amiről beszélsz, aztán rájöttem, hogy mi is ott parkoltunk. Harangtorony csak egy van.
Meg hát a Thetishez nagyon közel volt ez a parkoló, és nem mindig mertünk az kis utcán a szállás előtt megállni, mert a különböző patyolatos meg szemetes autók úgy manővereztek ott, hogy rossz volt nézni.
Emlékszem, egyszer a parkolóból indulva úgy döntöttünk, hogy a hátsó utcákon megyünk el a strand felé, de azon az iszonyat meredek lejtőn ott hátul nem ment fel a kocsi! Lehet csak nagyobb lendület kellett volna, de mikor elkezdett füstölni a kerék, eléggé megijedtem.....Soha többet nem mentünk hátulról.