Köszi az infokat a Dimitráról, a Grand toursról tudok (Velük utazunk), csak kíváncsi lettem volna magán véleményekre is. Egyébként június 1-én indulunk Veszprémből. Már nyolcadszor utazunk Görögországba, de Tolon még sosem voltunk, úgyhogy nagyon várjuk.
#1827822012-04-23 08:34:54 Válasz a #182779. hsz-ra
Szia Öregtáncos!
A Stella és a parkoló kiváló, a helyén van.
Viszont valami baj lehetett tegnap szememmel, mert nem jól mondtam a Barbaressát. Az a Barbaressa, ahol a SÁRGA kishajókat lehet előtte bérelni. Tehát két mólóval odébb, ha ezúttal nem tévedek.
Az a kék-fehér talán az Aris Hotel, de erre nem vennék mérget.
Mi a Romvi hotel előtti mólónál bérelt KÉK HAJÓVAL tettünk egy kört a szigetek körül. Ezt is érdemes bejelölni, mert sokan innen bérelnek és Ági is ezt ajánlja. A képen látszik egy hajó, kék az alja, két piros-fehér mentőövvel. Talán éppen pont a mi hajónk
Bocsi, hogy félrevezettelek, nem értem, hogy nem láttam a többi mólót
Ha valamit találok, és el is tudom magyarázni, akkor szólok.
#1827882012-04-23 09:02:29 Válasz a #182787. hsz-ra
Hát elég sokat ront az oldal a képeken
Már majdnem homályosnak látszanak
A napkelte előtti kép van a fotókönyvem borítóján, sokkal nagyobban, és mégsem életlen.
Nekem is feltűnt, hogy jól elvagyunk, utazók meg alig-alig.
#1827902012-04-23 09:16:40 Válasz a #182788. hsz-ra
Nyugi, fognak majd jönni.
Tavaly én is nagyon későn foglaltam, tudod, és utána pár hétig le sem szakadtam a fórumról.
Rájöttem ma, hogy én bizony kevés képet csináltam. Illetve egy csomó mindenről nem készitettem, amiről kellett volna. Például Toloban az éttermekről, üzletekről, mólókról, kikötőről stb. A kikötőt szerintem le sem fényképeztem. De hogy miért?
Ezért kell majd visszamennem.
#1828452012-04-23 22:30:44 Válasz a #182782. hsz-ra
Szia Melinda!
A kék fehér épület, a "Hotel Minoa" Én is tévedtem! A Grand Tours oldalán van kiemelve, mert oda is szállítanak utasokat. A Romvi előtt jelöltem a kishajó bérlést! Ez a címe!