Sziasztok!
Jól látom itt a nagy keresgélésben, hogy Thassosra csak az Apollon és az Aelous utaztat? (ez utóbbi ráadásul csak 12 napos turnusokban)
Szeretnék mindent összevetni, hogy melyik is lenne árban a legjobb.
#1828132012-04-23 16:21:04 Válasz a #182812. hsz-ra
Szia Melus,
lehet, hogy Apollonos, mégis Anettéknál olcsóbb.
Már próbálok mindent összevetni, hogy melyik az olcsóbb apartman, néztem Apollonost, megnéztem Ági honlapját is (itt 81 ezer a legolcsóbb apartman azt hiszem).
Egyelőre még nem tudom.
De mindenképp megyünk, szállás úgyis lesz.
Pontios apartman tavaly volt először az Apollon irodánál. Ezért lehet, hogy kevés az infó róla. Viszont az Apollon katalógusban több kép van. Múlt évben elég sokan szálltak le a buszról, Pontiosnál. Véleményt, utólag sem hallottam.
Pontios apartmanról:
Sofia és Babis a tulajdonosok, végtelenül figylemesek és kedvesek voltak velünk, elláttak minket minden földi jóval: saját cippurójuk, oliva bogyó, étel ital, salátának való, amit épp akkor főztek, stb. hozzánk odaültek beszélgetni,kávézni, Babis a kecskéjével, mutatványokkal kápráztatott el minket a párommal.
Én csak jót tudok róluk mondani.Az apartmanunk egyszerű, de a célnak pont megfelelő volt, grill-sütő az udvaron.
Na és Sárika a kutyájuk ennivaló
Van saját üzletük, ahol minden földi jót lehet kapni, ahol a fiúk dolgozik, mi ott is kedvezményezettek voltunk!
Éjszaka a hegyről hűvös jött le, élhető volt teljesen, rózsa és szőlő lugas alatt ücsöröghetsz, ha épp úgy hozza kedved.
Mi maximálisan jól éreztük ott magunkat!
#1828212012-04-23 18:55:10 Válasz a #182819. hsz-ra
Köszönöm az infokat, megjegyzem ám!
Eddig ez az apartman a legolcsóbb, az Anett toursnál. Az Apollonnál ugyanez drágább. (ha jól emlékszem kb 10-12 ezer ft-tal)
Egyébként nekem is szimpi ez a szállás.
Ezt nem értem, hogy lehet az Anettnél olcsóbb, amikor az a ház az Apolloné.
Szerintem kérdezz rá az Anették fórumán.
Csak azért kekeckedek, mert Tolonál is valaki más szállását árulják, talán a Grandos Demost, ha jól emlékszem. Nem hinném, hogy oda adhatnák olcsóbban, mint a bérlő-iroda
Off: teszik az új mottód, ugye nem vagyok h...e, és mostanában cserélted
sáríká...a hangsúly máshol van, de értette a sárikát is
több utazásiiroda is bérelhet apartmanokat ugyanattól a tulajtól és gondolom, az ő döntésük mennyiért kínálják az utazóknak
#1828392012-04-23 21:18:56 Válasz a #182824. hsz-ra
Melinda, nem vagy semmilyense, valóban nemrég cseréltem le a mottómat. Csak azért ez, mert irodalmi idevágó idézet pont most nincs a tarsolyomban.
Nézd meg Magad is a honlapokon, hogy mennyi az Apollonnál (86 ezer körül), és mennyi az Anettnál (talán egy tizessel olcsóbb).
Nem tudom hogyan csinálják, de a lényeg, hogy jobb az áruk. Mondjuk mindig kell lennie egy legolcsóbbnak.
Fura, hogy ilyen kevés iroda utaztat Thassosra.
Ágiék árai kb az Apollonossal egyenértékűek. Vagy kicsit drágábbak.
Melinda, nem vagy semmilyense, valóban nemrég cseréltem le a mottómat. Csak azért ez, mert irodalmi idevágó idézet pont most nincs a tarsolyomban.
Nézd meg Magad is a honlapokon, hogy mennyi az Apollonnál (86 ezer körül), és mennyi az Anettnál (talán egy tizessel olcsóbb).
Nem tudom hogyan csinálják, de a lényeg, hogy jobb az áruk. Mondjuk mindig kell lennie egy legolcsóbbnak.
Fura, hogy ilyen kevés iroda utaztat Thassosra.
Ágiék árai kb az Apollonossal egyenértékűek. Vagy kicsit drágábbak.
Azért ha írsz Áginak és egyénileg akartok menni nem sokat veszíthetsz ,nincs kezelési meg útlemondási költség, és lehet,hogy tud engedni az árból!Próba cseresznye.